2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Waardeloze service

Waardeloos bedrijf !!! Nooit meer Phillips
Bij product wat binnen 5 maanden stuk ging kon het opgestuurd worden !Na weken wachten eindelijk terug !Maar dan krijg je het toch nog stuk terug ! Dan weer opsturen weer weken wachten !en dan kan je omruilen ! Maar product is niet meer leverbaar en men geeft ticket voor geld retour ! Nu al 4 weken wachten en meerdere telefoontjes mailtjes enz nog steeds geen geld terug !!!
Waardeloze klantenservice ik belde na 3 weken en 6 dagen om te vragen hoe het zit ? Krijg je melding u belt een dag te vroeg duurt 4 weken !!!!!! Twee dagen later weer gebeld ! Nu moet ik weer wachten op intern ? Gaan overleggen duurt weer 4/ 5 dagen ! Echt anno 2026 ruim vier weken en nog niks terug !!!!!
Schaam je Phillips !!!
K Jelassi

15 april 2026

Tuinlamp: Phillips myGarden Outdoor Parterre

We hebben voor de tuin 7 tuinlampen gekocht, Phillips myGarden Outdoor Parterre, wat een onwijs slechte lampen zeker voor dat geld. De een na de ander valt uit en doet het niet. Hiervoor hadden we een goedkoop B merk setje, dat ging 25 jaar mee. We dachten een goed betrouwbaar merk te kopen, helaas is dat dus echt niet zo. Voor ons geen Phillips meer

19 maart 2026

Ik koop nooit meer iets van Phillips

Het betreft de Phillips lo’r Barista Wat een slechte service biedt dit bedrijf. Een koffiemachine van net 3 jaar is stuk en Phillips heeft als oplossing, voor minimaal
58 euro de machine ophalen en dan komen daar nog de reparatiekosten bij.
Belachelijk. Ik zal nooit meer een apparaat van dit merk aanschaffen. Ook de telefonische helpdesk was een lachertje.
Ik heb 3 dagen gewacht op een antwoord op mijn mail. Toen die niet kwam heb ik telefonisch contact opgenomen. Het bleek dat er een btw nummer miste. Waarom mailen ze dat me niet??

2 juni 2025

Philips geen reactie op service verzoek

Probeer contact te krijgen met de afdeling service .
Je krijgt een medewerker uit het buitenland eraan begrijpen / spreken / beheersen niet goed de Nederlandse taal .
Het gaat om ons volautomatische koffiezetapparaat wat defect is . Hier praten we niet over een pakje boter en dacht als je een Philips apparaat koopt ben je goed af dus niet als je service nodig hebt .
Nu na 3 gesprekken als ik dat zo mag benoemen is er uiteindelijk een ticket aangemaakt dit is ook al 2 weken geleden .reactie mogen ontvangen NEE en koffiemachine niet te gebruiken
Service verlenen is een vak maar Philips heeft dit niet door .

4 oktober 2024

Terleurstellende service

Via Phillips ben ik bij LetMeRepair terecht gekomen omdat de TV binnen de garantietermijn kapot is gegaan. Phillips straft zijn klanten door dit bedrijf in te zetten.
-Communicatie is onmogelijk. Telefonisch onbereikbaar.
-Afspraken worden via mail aangeboden zonder alternatieve data. Dus je zorgt maar dat je thuis bent op een bepaalde dag.
-Je wordt niet op de hoogte gehouden van de voortgang.
-Nu al 4 weken mijn TV kwijt en hij wordt pas over 2 weken weer afgeleverd.
Communicatie met Phillips is ook moeizaam.

22 september 2024

een phillips buitenlamp gekocht 2 jaar…

een phillips buitenlamp gekocht 2 jaar geleden met een totale levensduur van 20.000 branduren. Hij heeft nog geen 40 uur gebrand, toen was hij al kapot.phillips klantenservice gebeld, die zouden mij terugbellen,is niet gebeurd. Kortom, klotenbedrijf met een zeer slechte klantenservice en nog veel slechtere producten.

4 maart 2024

Kapotte 2 jaar oude 4K 70 inch tv

We hebben een tv die stuk is, enkele weken na het vervallen van de garantie. Chat met Philips, gelukkig is er een coulance regeling die we mogen gebruiken.
Alles ingevuld en geregeld. Nu de prijsopgave gekregen. De kosten zijn totaal, € 420,47 voor ons blijft er een rekening over van € 263,99
Ik vind dit een slechte zaak, de tv staat boven en is relatief weinig gebruikt. Je mag toch verwachten dat een tv het veel langer goed moet doen? Philips gaat uit van de verwachte levensduur vd tv Hoezo coulance?

22 februari 2023
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken