Onze wensen en ideeën zijn zeer fraai en kundig op de urn overgebracht ook de informatie over het gehele proces lieten niets te wensen over. We zijn zeer dankbaar voor zo"n prachtige herdenk mogel... Toon meer
Phoenix Urnen maakt in eigen atelier hand beschilderde urnen met diverse decoraties, voetbal urnen, foto urnen en speciale opdrachten naar wens van de familie
Houtlaan 167, 9403 EZ, Assen, Nederland
Mijn vader en ik waren op zoek naar een niet doorsnee urn voor mijn moeder, dus iets unieks. Bij cremetoria kwam ik bijna alleen maar doorsnee urnen tegen en niet wat wij voor ogen hadden. Op een gegeven moment na online zoeken kwam ik op deze website en was de urnschaal die volgens wens handbeschilderd kon worden helemaal wat wij voor ogen hadden. Het contact heb ik als heel prettig ervaren. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle voortgang en het resultaat is echt prachtig geworden. De geweldige mooie schaal met de "Flower Fairy", waar mijn moeder zo gek op was, zou haar heel blij hebben gemaakt. De urnschaal heeft een mooie plaats gekregen bij mijn vader thuis en dagelijks brandt voor haar een kaarsje die in een speciale ronding bovenin de urn is verwerkt. Tevens zien mensen die op bezoek komen niet meteen dat het een urn betreft, maar in eerste instantie een prachtige schaal met handbeschilderde afbeelding en dat maakt het dat wij als familie weten en voelen dat zij er altijd nog bij is, maar dat het gevoel niet beladen is. Ik raad iedereen dit atelier aan die op zoek is naar iets unieks voor zijn of haar dierbare. Tevens wil ik hierbij jou, Michaël, heel hartelijk bedanken voor jouw prachtige ontwerp en uitvoering en alle goede afhandeling.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
De beschildering van de urn was geen standaard item.
Er moest eerst een ontwerp gemaakt worden en dat werd heel goed uitgevoerd. De urn is nu geheel naar wens afgeleverd. Ook het contact was heel prettig.
Dank aan Michael van de Sande

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Voor de 2e keer een urntje met foto voor onze kat hier laten maken. Erg vriendelijk en professioneel bedrijf. Van begin tot eind gaat alles in goed overleg via voorbeelden in de app en mail.
Produkt wordt netjes en goed verpakt aangeleverd.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
De urn is precies zoals op de website. Prachtig geschilderd en afgewerkt. Duidelijke beschrijving erbij. Heel goed ingepakt zodat er geen beschadiging met transport kon ontstaan. Ik had de ijsvogel besteld. Werkelijk prachtig

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Vanaf het moment van bestellen van de urnschaal met orchidee werd ik een aantal keren via mail en foto’s op de hoogte gehouden van het schilderproces. Inmiddels binnen gekregen en er zat zelfs een tubetje lijm bij om het afdekplaatje na het vullen dicht te plakken. De schaal is prachtig geworden en dient tevens als waxinelichthouder. Het ziet er ook niet uit als een standaard urn. Ik kan het iedereen aanraden om hier te bestellen

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
We zijn zeer dankbaar voor zo"n prachtige herdenk mogelijkheid, het heeft een mooie plek in de woning gekregen, wat mijn vrouw zeer verdiende.
We hebben geen minuut spijt gehad voor de keuze van het "Phoenix" atelier
Absoluut 5 sterren waardig.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Samen met familie een op maat gemaakte urn besteld. Elke keer snelle en meedenkende reactie op verzoek of wijziging. Zo tot een perfect eindresultaat.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Wat een prachtige urn heeft mijn vader nu in de kamer staan. Zo mooi gemaakt en beschilderd. Het roodborstje, dat ook op de rouwkaart staat, is zo mooi verwerkt op de gepersonaliseerde urn. Mijn vader voelt mijn moeder daardoor weer heel dichtbij. En wat is hij daar blij mee. Het helpt hem door veel verdrietige momenten heen. Zeker ook namens hem veel dank voor de, voelbare en zichtbare, liefde, aandacht en vakmanschap waarmee de urn gemaakt is!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Zo een mooie persoonlijk urn mogen ontvangen voor mijn beide ouders die zijn overleden. Er is heel goed overlegd over mijn wensen en ook tijdens het proces foto's gekregen over het hele verloop. Echt een aanrader voor iedereen die echt een persoonlijke urn wil. Mijn urn is een pronkstuk in onze woonkamer. Zo super blij mee.
Anita Konings

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Een prachtige urn besteld met een schildering op maat. Erg tevreden mee!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Het was voor mij een zeer goede meester plateelschilder als ik het zo mag zeggen. Klantvriendelijk, meedenkend, behulpzaam, het materiaal is van zeer goede kwaliteit. En ook was er ruimte voor een goed gesprek. En het is het mooi is dat er bij een overlijden van een dierbare ergens een boom wordt geplant die nieuw leven creëert.
Als review hier geef ik hem :5x sterren》》⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aangezien zijn sterren maar tot 4 keer gaan!!!
Zeer tevreden!! Echt een aanrader!!!
Bij het vragen naar de mogelijkheden werd ik super vriendelijk geholpen met welke opties er waren.
Uiteindelijk een keuze gemaakt en kreeg deze super snel geleverd en het belangrijkste hij was prachtig.
Phoenixurnen enorm bedankt!!!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Ik was al jarenlang aan het zoeken naar een urn, en na een afspraak bij Michael was ik direct om. Michael neemt de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en uitleg te geven over het proces. Het ontwerp heb ik vooraf gekregen en daarbij was het mogelijk om evt. nog iets in te wijzigen. Het eindresultaat is schitterend geworden! Veel details en precies zoals ik voor ogen had, echt waanzinnig mooi gemaakt!
Ik ben super blij dat ik naar Michael ben gegaan. Het contact was prettig, het ontwerp mooi en het eindresultaat waanzinnig mooi! Ik kan Phoenixurnen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een unieke urn.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Een unieke handgeschilderde urn.
Afgelopen jaar zijn wij onze man en vader verloren. Hij was een man die voor de natuur leefde en een grote voorliefde had voor de weidevogels, met name de kievit.
We zijn op bezoek geweest bij Phoenix Urnen om alle mogelijkheden door te spreken. Na passend advies heeft Michaël een prachtige handgeschilderde urn voor ons samengesteld. Hierin heeft hij de afbeelding van de rouwkaart verwerkt, inclusief een kievitsnest en een edelweiss op de deksel geschilderd. Achterop de urn hebben wij er voor gekozen op zijn geboortedatum en overlijdensdatum toe te voegen.
De urn is prachtig geworden en sluit helemaal aan bij onze wens voor mijn man en onze vader.
Het contact verliep erg prettig, tussentijds stuurde Michaël foto’s en hield hij ons op de hoogte van het schilderproces. Ondanks de verdrietige omstandigheden zorgde Michaël ervoor dat onze wensen werden
gehoord en zijn wij ontzettend tevreden met het eindresultaat.
Vriendelijke groet,
Familie Meijerhof

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Michaël, was heel erg vriendelijk. Hij houd je goed op de hoogte van het proces van de urn . Na lang zoeken kwam ik bij Michaël terecht . Ik kon met hem , mijn urn bespreekbaar maken hoe ik hem wou hebben . En het resultaat ben ik blij mee . Hij levert topwerk, denkt met je mee. En neemt goed de tijd en beantwoord de vragen heel erg klantvriendelijk en snel. Als je nog opzoek bent voor een urn, zou ik Michaël zeker aanraden.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Na de crematie van onze moeder zijn wij door crematorium Rotterdam-zuid geïnformeerd over de asbestemming en mogelijke nagedachtenissen. Uit de verschillende brochures sprak mij die van Phoenix Urnen al snel het meest aan. De uiteenlopende keuze uit verschillende modellen en vooral de verfijnde handbeschilderingen deed mij beslissen om de urn-schaal bij Phoenix te bestellen. Hoewel er een ruime keuze was uit ongeveer 30 verschillende afbeeldingen voor beschildering zat de combinatie die ik in gedachten had er niet bij. Phoenix heeft toen een aangepaste ontwerpschets gemaakt die precies was zoals ik bedoelde. Ik ben ook zeer tevreden over de geleverde urn-schaal met de unieke beschildering. Dank hiervoor! 231535

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Michael was ontzettend klantvriendelijk, behulpzaam en stond open voor ideeën. Communicatie verliep ook vlekkeloos met updates en nuttige informatie.
Eind product was uniek en bijzonder mooi: het overtrof mijn verwachtingen!!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Prachtige urn van 16cm, met de Putter van onze rouwkaart. Ik was online op zoek naar een kleine urn, kwam bij Phoenixurnen.nl terecht en ben daar zeer tevreden over. Prettig mailcontact, nadat mijn keuze op de putter was gevallen, de lievelingsvogel van mijn overleden vader. De rouwkaart had ik Michaël toegestuurd, waarna hijzelf aangaf dat hij 'onze' putter ook wel wilde naschilderen. Zelfs zonder meerprijs. We kregen ook foto's van het vorderende schilderproces, én hij was erg snel met de levering, zelfs net voordat we de as mochten ophalen, hadden we de urn al in huis. Super-service en een prettig regelmatig mailcontact. Zeer aan te bevelen, voor een zeer schappelijke prijs een urn geheel naar wens.

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Ik heb een speciaalopdracht geplaatst voor een urn met beschildering van een gele parkiet.
Ik kreeg na mijn eerste mail een snelle en zeer vriendelijke reactie. Michaël dacht met mij mee en zo kwamen we zeer snel op een ontwerp.
Vervolgens heb ik de opdracht gegeven en is de pottenbakker aan de slag gegaan.
Regelmatig kreeg ik foto's doorgestuurd, zodat ik kon zien hoe het er op dat moment uitzag.
Uiteindelijk is de beschildering gemaakt en is hij helemaal netjes afgewerkt en keurig ingepakt verzonden.
De kwaliteit is hoog en ik ben zeer tevreden over de perfecte communicatie.
Ik kan Phoenix Urnen zeker aanraden!

Antwoord van Phoenixurnen.nl - Urnenatelier De Vlinder
Mijn man is in februari 2023 overleden en de voetbal met het Feyenoord logo besteld. Deze is in t echt mooier als op de foto. Certificaat zit bijgesloten met op de bal het merkteken met de mythologische vogel (de Phoenix). Wij hebben nu een uniek mooi en waardevol aandenken in onze kamer waar mijn man nu staat. Ben er heel blij mee