Top!!! Heel blij dat ik het aandurfde mijn smartphone op te sturen naar Zweden. Betrouwbaar bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden. Correcte prijs voor mijn s23 gekregen. Snelle afhandeling. Goede comm... Toon meer
Goede prijs voor het IPone die ik hen aanbood.ze verhoogden hun bod zelfs toe ze de telefoon hadden bekeken. Nadat ik de telefoon had verstuurd had ik binnen 1 week! het geld op de rekening staan. Tus... Toon meer
Eerste keer dat ik mijn telefoon verkocht heb via deze website. Eenvoudig proces via de website, vervoerder kiezen en opsturen. Ik kreeg na ongeveer 4 dagen bericht dat alles in orde was en een dag la... Toon meer
Duidelijke website, heldere communicatie, en hele nette afhandeling. Ik had na het opsturen van mijn toestel nog een vraag, hier werd via email zeer snel, netjes en in het Nederlands op gereage... Toon meer
Over Phonehero

Hos oss köper, säljer och reparerar du din mobil och surfplatta oavsett märke. Vi har ett enormt utbud av begagnade mobiler av alla märken och prisklasser.
Du hittar oss på webben samt i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Köp din nya begagnade mobil hos oss
- Lager i Sverige
Sankt Eriksgatan 28, 11239, STOCKHOLM, Zweden
- +46 812 411 411
- hello@phonehero.se
- phonehero.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele snelle service
Hele snelle service en, in vergelijking tot andere websites, betaald ruim uit. Blij mee
Snelle verkoop van 2 oude gsms en goede…
Snelle verkoop van 2 oude gsms en goede prijs gekregen
Top service!
Ik was wat sceptisch, maar alles ging perfect. Het bedrag wat me werd aangeboden voor mijn oude telefoon was erg netjes, dus gelijk een deal gemaakt. Het verzendlabel wordt dan gelijk toe gestuurd. Wegens omstandigheden heb ik echter 4 weken later pas de telefoon opgestuurd, had gevraagd via email of dat een probleem was, maar kon em gewoon opsturen. Ik heb zelfs nog het originele bedrag gestort gekregen terwijl de prijs met 10 euro was gezakt inmiddels. Mijn oude telefoon was wel in perfecte staat. Verzending ging snel, krijgt netjes bericht van ontvangst van PhoneHero en later van uitbetaling en het geld stond op mn rekening. Al met Al duurde het een week van verzending tot geld ontvangen, en dat was met feestdagen tussendoor.
Aanrader
Dit bedrijf gaf meer voor mijn oude telefoon dan andere bedrijven. Hele goede service!
Het werkt heel fijn en snel
Het werkt heel fijn en snel. Je word goed op de hoogte gehouden, de dag dat mijn telefoon aankwam was deze al gecontroleerd, kreeg ik een goede prijs geboden en een dag later was het geld al binnen. Aanrader!
Zeker doen
Vol verbazing dat dit bedrijf een zeer mooi bedrag voor mijn oude telefoon gaf. Ik was wel een beetje argwanend omdat je toch iets van redelijke waarde moet opsturen maar het werkt perfect. Ik ben uitermate tevreden
Een goede prijs voor je oude mobiel
Een goede prijs voor je oude mobiel, top in vergelijking met andere aanbieders!
Duidelijke en snelle communicatie, vlotte afhandeling!
Je mobiel moet verzonden worden naar Zweden, dat duurt even, maar ging verder prima!
Top bedrijf, goed bod en snelle afhandeling
Een goed bod ontvangen voor galaxy s23. Alles netjes ingevuld over staat van telefoon. Kreeg meteen verzendlabel, op post gedaan en binnen 3 dagen was het in zweden. Binnen een dag was telefoon gecheckt en bedrag online gedeeld werd, was ook goedgekeurd. Binnen 2 dagen bedrag netjes op mijn rekening dus kan niet anders zeggen dan helemaal top !! Uitbetaling gaat in totaal nog sneller dan de meeste nederlandse opkopers. Volgende telefoon ga ik weer eerst hier checken of ze beste bod uitbrengen.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, wel jammer dat na een hele kleine schade de waarde meer dan halveerde..
Snelle en eerlijke afhandeling
Ze gaven niet alleen de hoogste prijs maar de reactie en afhandeling was supersnel en eerlijk.
Niet dat je opeens minder geld krijgt omdat er opeens krasjes opzetten die je zelf niet hebt gezien.Top geregeld.
Zeer goede afhandeling.
Goed bedrag voor de telefoon ontvangen, verzendcode via mail, afgeven op DHL punt. Binnen 3 dagen hadden hem binnen en 24 uur later netjes uitbetaald. Kon eerlijk gezegd niet beter.