Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var forbi PhoneLCD i Roskilde for at købe et cover, og jeg havde samtidig et vigtigt papir med fra Færdselsstyrelsen om min kørekortsansøgning. Jeg lagde papiret ved siden af mandens compu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice! Alle kunder mødes med et smil, og man får altid en virkelig god (og tålmodig) rådgivning. Der er næsten ingen ventetid, og reparationerne er perfekte. Det er den eneste but... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kører stadig til Roskilde med alt omkring min mobil, selvom jeg nu bor i København, da jeg oplever en fantastisk service og har høj tillid til PhoneLCD. Jeg skulle denne gang have skiftet højtaler... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fik min telefon batteri fikset her for et par måneder siden. manden der fikset det havde et smil på læben fra sekundet jeg kom til sekundet jeg gik. han forklarede endda alt han havde gjorde i simple... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi reparere din smartphone, iPhone og din tablet.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

100 det bedste sted i Roskilde

100 det bedste sted i Roskilde, hvis du skal ha lavet din telefon. Jeg vil stærkt anbefale og komme her hvis du har nogle problemer med din telefon.

12 augustus 2021

Hej Uze

Vi siger 1000 tak for din anmeldelse :)

Super god

Hurtig, effektiv, venlig og meget hjælpsom! Kan klart anbefales

29 juli 2021

Hej Brandenborg

Tak for din anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The times that I have been using this…

The times that I have been using this place to repair my phones, I could say that the attention was awesome, much better than many other places I have been. When I put into repair my iPhone 6s Plus ( pink model), the guy made that type of confidence, on which you could feel that you are in the right place to repair your device. And the attention was instantly, on many other places you need to make an appointment to repair it, the time that I was there, he receive me very openly, welcoming me and the last but not the least, you could feel that they are very Professionaly . I highly recommend Phonelcd.

20 juli 2021

Hi Nick
we are really glad we could help you :)

Thank you for your beautiful words :)
Best regards
PhoneLcd.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For en måned siden fik jeg skiftet…

For en måned siden fik jeg skiftet skærm på min Iphone 11. Mit ønske var en uoriginal skærm til 999kr. Mens jeg ventede, kom ekspedienten ud, og jeg blev anbefalet, at skifte til en original apple-skærm til 1750kr. da der var en enhed inde i mobilen "løs" (tiltrods for mobilen havde virket ubeklageligt i et halvt år. Det var kun farverne på skærmen, der var blevet svage/striber men den var ikke smadret eller andet). Ekspedienten påpegede, at enheden ikke ville virke efter skift af skærm, og det var billigere at skifte til en original apple-skærm med det samme "da enheden var integretet i apples skærme". Jeg endte så med at sige ja til en appleskærm..
Da jeg kom hjem, viste det sig at hver gang min mobil var låst, og jeg låste den op, poppede der en meddelse op på skærmen, hvor der står: "At mobilen ikke kan verificere skærmen fordi den ikke er original" ???
Jeg tog kontakt til Phonelcd, som forklarede at det var helt normalt, og meddelelsen ville forsvinde efter "2-3 uger". Men meddelelsen blev ved og ved med at dukke op, hver gang min mobil blev låst op. Jeg undersøgte så problemet både ved at læse artikler om problemet samt talte med flere uafhængige forhandlere. ALLE steder fik jeg den samme nedslående besked: Meddelelsen vil blive ved med at dukke op kontinuerligt indtil skærmen blev skiftet til en original apple-skærm???!!! Med andre ord, det kan umuligt være en original apple-skærm, der blev sat på min mobil, som jeg betalte 750kr ekstra for!!!
Beviset er der da meddelelsen stadig er der. "Desværre" for ekspedienten hos Phonelcd, var denne åbenbart ikke vidende om, at Apple på Iphone 11-modellerne, har indsat en "sladrehank". Apples begrundelse, som er hel officiel er, at der skal være en meget nøje sammenhæng mellem skærm og mobilens styresystem. Dette lader sig ikke gøre på samme måde med en uoriginal skærm.
Konklusionen er derfor at jeg blev franarret 750kr ekstra for en uoriginal skærm. Groft svindel !!! og vil gerne advare andre, som ønsker en uoriginal skærm til deres Iphones.

Svar på PhoneLcd svar:
Den originale Apple- skærm blev ikke omtalt !! Jeres anbefaling ang valg af den “uoriginale” skærm til 1750kr, kom mens I var i færd med at skifte skærmen, og jeg sad og ventede i butikken. Det er nemt nu bagefter at henvise til jeres hjemmeside. Det skulle være gjort inden skærmen blev skiftet! Den eneste vejl. jeg fik, var at det ville være det bedste at skifte til skærmen til 1750kr fordi der var en løs enhed i min mobil, og denne lå integreret i en original skærm (som så ikke er original). Jeg kan ikke se der er sket en misforståelse. Jeg kan se det var en bevidst handling fra jeres side, at lokke mig til at købe en dyrere skærm!

4 juni 2021

Hej Merethe

Tak fordi du brugte din tid og skrev anmeldelsen.

Tag et kigge på hjemmesiden, der kan du se hvilken en skærm til iPhone 11 reparation du har betalt for.
- Kopi 999 kr.
- Original OEM kvalitet, ( det er noget tilsvarnede til Apple original skærm, men det er jo ikke Apple skærm til iPhone 11) 1749 kr.

- Original Apple skærm til iPhone 11 koster 2399 kr.

Vi forklarer alt som det er til vores kunder, og man betaler for det man vælger, og vi synes, der er sket en misforståelse mellem os, og det er vi meget ked af :(

Der er stor forskel mellem Kopi skærm til 999 kr. og en OEM original kvalitet på 1749 kr. ( Opløsning af farver, og skarpheden er 50% på en kopi skærm, og det oplever du ikke på den OEM skærm SOM du har fået på din iPhone. Men du har stadigvæk ikke den Apple Original skærm på din mobile.

Opmærksomhed :
Du har skrevet her på din anmeldelse om du har en besked på din mobile, hvor der står "Der er en uægteskærm på mobilen" det er jo rigtigt, men du kan får den væk ved at gendanne din mobile til fabriksindstillinger, så vil du ikke se beskeden igen.

På iPhone 11 og 12 modeller vil man opleve det samme besked efter man udskifter skærmen til en Kopi eller OEM original kvalitet, og det kan man få væk ved at gendanne til fabriksindstillinger.

Du må gerne komme forbi vores butik, så vi kan fjerne den besked på din mobile.

Mvh PhoneLcd
Reza

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtigt.

Super god service.
Jeg fik fikset min iPhone hos Phonelcd i Roskilde, og det har fungeret super godt.
Kan varmt anbefales.

Fantastisk oplevelse !
God service !
Hurtig ekspedition !
God og fair pris !
Vil klart benytte dem fremover !

26 november 2020

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse :)

Vi er glæde for at kunne hjælpe :)

Mvh Phonelcd

Lees meer over geverifieerde reviews.