Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har ikke fået leveret varen efter 9 dage. Ingen mulighed for at komme i direkte kontakt med firmaet. Forsøger at få refunderet min betaling. Vil fraråde køb hos Phonelife Varen er dukket op! Så... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

PhoneLife har alle slags covers, etuier, armbånd, hovedtelefoner, opladere & andre tilbehør til din enhed. Vi tilbyder altid gratis fragt & hurtig levering. Køb sikkert & nemt online i dag.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde bestilt og betalt for screen…

Havde bestilt og betalt for screen protector til kamera siden på min telefon. De blev sendt til InstaBox. I boksen lå et brugt t-shirt med ukendt afsender og modtager. Efter lidt chat bot snak med Phone life fik jeg besked om at jeg selv skulle kontakte InstaBox. Det klagede jeg over men fik besked tilbage at opgaven lå hos mig trods jeg har betalt for både vare og fragt. Nu har jeg handlet hos en anden og glæder mig til at modtage den screen protector jeg mangler.

14 april 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme, kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Ordre aldrig dukket op

Bestilte 2 nye remme til mit Garmin ur for 3 uger siden. Pengene for ordren blev trukket hurtigt efter bestillingen. Har endnu ikke modtaget remmene, og bliver hele tiden viderestillet til en chatbot, som beskriver min ordre ikke kan trackes.

10 april 2026

Hi,
Thank you for your review. Sorry about that! Please contact our customer service and they will help you further.

Fik aldrig mit cover

Fik aldrig mit cover. Så jeg kontaktede dem. Og fik afvide at det nok var blevet stjålet. Og at jeg kunne købe et nyt 🤬🤬🤬🤬

26 maart 2026

Hi,
Thank you for your review! Sorry about that. Please contact our customer service again so we can help you further with your issue.

Overpris på over 100 %…

Jeg købte 2 stk Imak skærmbeskyttere til mit Garmin Venu 2s. Prisen 198 kr for 2 stk, desværre opdagede jeg ved modtagelsen, at prisen for 2 stk i Danmark er 69 kr for 2 stk, fuldstændig identiske. Overpris på 129 kroner. Så er de mere end betalt.
Aldrig nogensinde igen, sådan noget krejleri.

23 maart 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme. Ledsen för det! Hör gärna av dig till vår kundtjänst så hjälper dom dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfreds

Simple hjemmeside, god og sikker betaling og fik mit virkelig lækre lædercover til min iPhone mini blot 5 hverdage efter bestilling selvom der stod op til 10 hverdages leveringstid. Yderst tilfreds..

23 maart 2026

SVINDEL HJEMMESIDE

SVINDEL HJEMMESIDE - HOLD JER VÆK!!

Jeg bestilte mobil skærmbeskyttelse til min Samsung telefon d. 23 februar.
Jeg har i dag, godt 30 dage senere ikke set skyggen af min pakke. Jeg skrev til dem for 2 uger siden og der sagde de den ville komme indenfor 3-5 dage, men det passer så heller ikke. Nu svarer de ikke på mine mails og jeg kan ikke komme i kontakt med dem.

21 maart 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Bestilte cover til 13 mini og får til 14

Bestilte cover til iPhone 13 mini og får leveret til 14. Umuligt at komme i kontakt med firmaet. Chatbot'en forstår ikke hvad man skriver og gentager blot i en uendelighed at man skal starte forfra med at indtaste oplysninger til man ikke gider mere. Så nu har jeg et cover , som jeg ikke kan bruge.

15 januari 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme. Ledsen för det. Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt cover og øretelefoner

Jeg har bestilt cover og øretelefoner, på hjemmesiden 2-3 dage levering, efter man har betalt, kommer ordrebekræftelsen, og der står 3-7 hverdage.
Jeg har betalt 15 kr Express, for handlen skulle gå hurtigere.... i min bare r.... Tilmed er den sendt fra Sverige med PostNord som brev.... hvor lander den her i landet????
Jeg kan desværre ikke anbefale denne hjemmeside

3 maart 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme. ledsen för det. Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig .

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stadig ikke modtaget mine varer!!

Bestilt 2 ur-remme den 21/2 som trods at jeg har ventet mere end de 9 dage, så er supports svar at det skyldes DAO og sender et link til gammel artikel fra årsskiftet. Jeg har bedt om et forsendelsesnummer, så jeg selv ville kontakte DAO men har stadig intet hørt! Jeg tænker at PhoneLife bør tage mere ansvar og give både bedre og hurtigere service. Det føles som 1800-tallet med hestevogn… 😳

5 maart 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme. ledsen för det. Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Skod firma ….

Bestilte 5. Jan 2026 et cover til mobiltlf.
Efter ca 7 dage trak firmaet pengene….
Efter nu utallige rykkere har jeg i dag den 5. Marts stadig ikke modtaget min bestilling.

5 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet at sætte en finger på

Intet at sætte en finger på.
Fik min bestilte varer i løbet af få dage. Var ellers bekymret efter alle de negative anmeldelser. Men kan kun give dem 5 stjerner efter min oplevelse.

2 maart 2026

HOLD DIG VÆK!!!!!

HOLD DIG VÆK!!!!!!
Jeg bestilte varene 13/2-26. Pengene er trukket og i dag d. 25/2-26 er varen stadig ikke kommet.
Man kan kun komme i kontakt med en chat-robot og den skriver bare at varen er sendt. GU ER DEN EJ!

25 februari 2026

Antwoord van PhoneLife (DK)

Hej, Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen modtagelse af varen ”update V01”

Ingen modtagelse af varen, selv efter 9 dage, “som var på lager” med brev siger de => ingen tracking, er den mod sent ??
Handel et andet sted ! ! ! ! ! !

Svar på jeres besked
Har skrevet med jeres chat robot “kundeservice“ og ordren er afsendt var meddelelse fra jer!

17 februari 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme! Ledsen för det, kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig att kolla vart beställningen tagit vägen.

Ingen levering

Jeg bestilte d. 26/12-25 og har stadig ikke modtaget varene.
De giver postnord skylden.men de kan godt trække pengene, men de følger ikke deres vare til dørs.....bestil ikke derfra.

Jeg har prøvet at kontakte kundeservice. Men de fralægger sig et hvert ansvar, og giver posten skylden.....

26 december 2025

Antwoord van PhoneLife (DK)

Hej, Tack för ditt omdöme. Kontakta gärna våran kundtjänst.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra det firma!!!

Hold jer langt væk fra det firma!!!
Jeg har aldrig modtaget min vare. De har selvfølgelig trukket penge de tyveknægte.
Man kan ikke finde sin pakke.
De køber garanteret på TEMU for så at sælge det videre.
Fup firma!!!
De giver ikke noger brugbart svar på Trustpilot!!!

16 februari 2026

Antwoord van PhoneLife (DK)

Hej, Tack för ditt omdöme. Kontakta gärna våran kundtjänst.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De hævede mine penge mandag

De hævede mine penge mandag, og nu er det mandag IGEN og (svindlerne) gemmer sig bag bot's det er Ulækkert at hæve folks penge 7 arbejdsdage før varen overhovedet er sendt ,det er også imod god internethandel. Kunne desværre ikke give mindre end 1 stjerne

9 februari 2026

Hej,

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. Vi har full förståelse för din frustration och ber dig vänligen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan se över ditt ärende och hjälpa dig vidare.

AAAALT for lang leveringstid

AAAALT for lang leveringstid ! Venter stadig og har gjort det i 6 dage nu selvom der stod 2 til 3 dage…. Men kan læse at jeg bestemt ikke er den eneste - kan se nogen har ventet i 10 dage eller mere ……..

Hej,

Vi beklagar att din leverans dröjer längre än förväntat. Leveranstiden kan ibland påverkas av hög belastning eller förseningar hos transportören. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så hjälper vi dig att kontrollera status på din leverans.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har ikke fået leveret varen efter 9…

Vil fraråde køb hos Phonelife
Varen er dukket op! Så jeg vil moderere min anmeldelse
Varen er som nævnt kom et frem. En jeg fastholder, at en robot ikke er til at samtale rimeligt. Derfor bør der være en mulighed for at kunne blive viderestilling til en medarbejder.

Hej,

Tack för din uppdatering. Vi beklagar att leveransen dröjde och att du upplevde svårigheter att komma i kontakt med oss. Om du fortfarande har frågor kring din beställning eller önskar hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en original Oppo oplader…

Jeg bestilte en original Oppo oplader som er på 80watt,og så modtager jeg en eller anden tilfældig billige oplader på 20watt det er sku bare ikke iorden.
Efter min mening skal man aldrig nogensinde købe noget fra de fusker.

Antwoord van PhoneLife (DK)

Hej Peter, Tack för ditt omdöme! Ledsen för det, kontakta gärna våran kundtjänst.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.