3 maart een bestelling geplaatst en…
3 maart een bestelling geplaatst en vandaag 11 maart nog niets ontvangen.
Ook nog niets gehoord van hun…
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
3 maart een bestelling geplaatst en vandaag 11 maart nog niets ontvangen.
Ook nog niets gehoord van hun…
Ik bestel altijd dezelfde vitamine van vitakruid en kijk altijd waar ze het goedkoopste zijn omdat er soms flink prijsverschil in zit. Phytamins bood deze het goedkoopste aan en heb deze dan ook besteld. Levertijd stond er netjes bij vermeld 1-4 werkdagen. Op dag 4 had ik nog niets gehoord en een mail gestuurd, snel kreeg ik een zeer nette reactie en dag erna had ik mijn pakketje in huis.
Fijne en behulpzame klantenservice. Bij het bestellen had ik per ongeluk mijn oude adres automatisch ingevuld. Dit merkte ik pas later op, gelukkig kon dit nog door de klantenservice medewerker worden opgelost. Vervolgens had ik mijn Vitakruid supplementen de volgende ochtend al in huis. Hier zal ik vaker terugkomen.
Snelle levering, goede service.
Telefonisch bericht achtergelaten en werd binnen een uur teruggebeld.
3 dagen geleden een order geplaatst waarvan ik vermeld kreeg dat 2 van de 5 artikelen verzonden zouden worden binnen 2-4 werkdagen vanwege langere levertijd.
Omdat ik graag wilde weten of ik mijn order daadwerkelijk binnen de 4 werkdagen toegestuurd krijg, gemaild en toen gebeld. Echter telefonisch totaal niet bereikbaar. Nu dus afwachten of er op mijn email wel gereageerd wordt en ik mijn bestelling binnen duet beloofde termijn thuis heb. Mijn eerste ervaring met deze webshop, maar tot op heden geen fijn gevoel bij. Hopelijk kan mijn 1* toch later in de week aangepast worden naar een hogere score.
Na 2 weken mailen en bellen, aangezien ik door hun niet op de hoogte wordt gebracht, slechts een deel ontvangen… wat wil zeggen dat ik komende tijd nog mag mailen en bellen om mijn andere product vast te krijgen. Nog nooit zoveel moeite gehad om mijn aankopen te ontvangen.
Door een fout van mezelf een bestelling geplaatst met een verkeerd adres. Aangezien ik de bestelling na openingstijd geplaatst had, hoopte ik dat de mail op tijd zou opgepakt worden waarin ik aangaf dat het pakket naar een ander adres moest gaan. De levertijd van de bestelling was 1-4 werkdagen dus dit zou goed moeten komen, dacht ik.
De volgende ochtend kreeg ik al een update van DHL dat mijn pakket tussen 10.00 en 18.00 geleverd zou worden. Ik bedacht me dat mijn adres nooit aangepast kon zijn en baalde even stevig dat een bedrijf (wat ik normaal echt geweldig vind) tot zo’n snelle levering over ging, maar na een check bleek het juiste adres gewoon in de levering te staan.
Echt FANTASTISCHE service en jullie blijven mijn nummer 1 om mijn vitamines bij te bestellen.