1. Vitamine- en supplementenwinkel

At PhytoSerenity, we believe in the power of natural solutions to enhance your quality of life. We specialize in creating dietary supplements designed to help you fully live each day. Our diverse range includes GlucoSerenity for maintaining healthy blood sugar levels, JointSerenity for joint support, EchoSerenity for cognitive well-being, BowelSerenity for digestive health, and much more. Inspired by nature and guided by science, our products are crafted to be safe, effective, and easy to incorporate into your daily routine. Join us in our mission to maximize your potential with PhytoSerenity.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Doet NIETS !!!!

Helaas kan ik geen review schrijven zonder ster,
helemaal geen ster is beter.
Doet NIETS, zeker niet voor neuropathie.
Waarom moest ik zoveel tax betalen?
Ben bijna 75,00 euro kwijt, rechtstreeks in de vuilnisbak. Voor de zoveelste keer weer ergens in getuind.

25 augustus 2025

Nerve Serenity.

Goedenmorgen,
Heb al eerder een review gestuurd!
Nerve Serenity helpt voor geen meter bij mijn neuropathie!!!!
Hele pot opgemaakt,kon hem retourneren,hoe en waar naar toe????
Help aub.

Simon Nicolai.

16 mei 2025

Na 20 dagen gebruik ernstige…

Na 20 dagen gebruik ernstige bijwerkingen, terug sturen en retour aankoopbedrag (60 dagen).
Geen antwoord reageren niet op mails en hun eigen contactformulier werkt niet. Prima firma niet KOPEN !!!

2 april 2025

Ik neem nu bijna iedere dag 2 capsuls,

Ik neem nu bijna iedere dag 2 capsuls,
Zoals voorgeschreven al 3 weken lang,NU IS MIJN BLOEDSPIEGEL GESTEGEN VAN.6.2 NAAR 6.8
Na het lezen was ik overtuigd dat het ging helpen maar bloedresultaat zegt anders wat te doen hen nog 4 flesjes over wat nu ik neem ook mettaformine 850 mg ..........en suiker steeg ben ten einde raad

22 januari 2025

Troep

Troep. Werkt niet. Eigenlijk alleen maar meer klachten (hogere bloedsuikers, maagklachten). Retourbeleid is belachelijk. Alleen geopende en/of geleegde flesjes worden vergoed. Dus geen volle potten. Hoe krom kan je het maken.

14 december 2024

Vreemd dat alle reviews op 24 en 26…

Vreemd dat alle reviews op 24 en 26 April 2024 geplaatst werden...???
Er stond bij dat de pillen zouden geleverd worden binnen de 3 tot max 8 dagen....t zijn er inmiddels al 15! 🤷‍♂️

Is er iemand die ook deze zelfde pillen neemt? (Gluco serenity) Wil je dan uw ervaring hierover met mij delen aub?
U kan mij bereiken op het nr :
0472/648229
Bedankt alvast.

Zijn nu 5 dagen later (dus na 5 dagen innemen) kan ik enkel constateren dat mijn glucose hoger is dan tevoren...🤷‍♂️
Mss nog wat vroeg, houd u op de hoogte bij veranderingen...

Ben na 7 dagen ermee gestopt.
Resultaat ;
Maagpijn, pijn aan de slokdarm, suiker...eerder hoger dan gezakt, dus wat mij betreft, dikke onzin! De reviews die allemaal geplaatst zijn op 2 kalenderdagen laten mij nu meer dan ooit denken dat het niet klopt...

28 september 2024
Toon reviews in alle talen. (34 reviews)