Beste prijs voor onderdelen. Sram transmission en setje wielen inclusief gratis montage en winter check up voor mijn Canyon Lux, zelfs de krak in de bb hebben ze kunnen fixen.

Hetzelfde verhaal, vooruitbetaling, smoezen die allemaal uniek zijn. Praatjes, toezegging over geld terug krijgen. Geen gehoor. Ik ga binnenkort kijkje nemen bij het adres wat te achterhalen is. Gen... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Schoenenwinkel
  3. Badmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Design chlothing by the best worldwide artists + Premium quality and Free Shipping

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Eerste keer een axs upgradeset besteld

Eerste keer een axs upgradeset besteld. Dit ging eind vorig jaar keurig. Alles werd goed overlegt en heb de set snel thuis gekregen. Tot nu gaat het top. 10 januari een dropperpost bij hem besteld. Sram axs dropper. Heb nog enkele keren contact gehad met hem. Tot ik helemaal geen bericht meer krijg. En een beetje mijn geduld aan het verliezen ben. Meerder mails gestuurd en dan krijg ik in eens mail dat meneer failliet is. Dat kan ik nergens vinden. Wat heb ik mij verkeken in deze meneer

23 februari 2024

Nieuwe fiets besteld, niks gekregen

Nieuwe fiets besteld voor 2000 euro en een AXS setje voor 344 euro, 8 weken gewacht en niks gekregen!! Hij heeft me afgelopen maandag nog gebeld nadat ik hem 20 keer heb geprobeerd te bellen, hij zei dat ik mijn fiets sowieso deze week nog zou krijgen; vrijdag of zaterdag. John beloofd veel maar komt niks na. Daarna heb ik geen contact meer gekregen met John, totdat ik gistermiddag een mail heb gehad dat het faillissement is aangevraagd, dus geld weg en geen fiets en AXS setje! En vorige week nog foto’s overal plaatsen dat meneer John heerlijk op een vakantie was! Van ons geld !!! Oplichter is John met z’n mooie praatjes.. Gisteren langs geweest bij zijn huis maar meneer durfde geen gesprek aan te gaan, niet open doen en heeft gelijk de politie gebeld. We waren niet de enige die al voor de deur hadden gestaan.
Dus mensen kijk uit voor John, het is een oplichter!!!

23 februari 2024

Oplichterij

Ruim 3 weken geleden een fietsonderdeel van ruim € 500 besteld. Daarna geen reactie meer, website uit de lucht, geen reactie op emails, telefoonnummer afgesloten, enz.

21 februari 2024

Loze beloftes, geld kwijt?

Hetzelfde verhaal, vooruitbetaling, smoezen die allemaal uniek zijn.
Praatjes, toezegging over geld terug krijgen. Geen gehoor. Ik ga binnenkort kijkje nemen bij het adres wat te achterhalen is. Genoeg mooie fotos.
Kortom geen fiets, geen geld meer....

19 februari 2024

Waarschuwing voor oplichting door MTBHeeze / Design Garments / Picklestore

Op 29 November 2023 hebben een vriend en ik allebei een Specialized Epic Expert Mountainbike besteld en betaald bij MTBHeeze (is daadwerkelijk Designgarments BV). Telefonisch is toegezegd dat er gegarandeerd midden december 2023 geleverd zou worden, de offerte gaf de levertijd aan als 2 à 4 weken.
MTBHeeze heeft niet voldaan aan haar leveringsafspraken en er is uitgebreid gelogen over de voortgang van de levering. Het verloop van het geheel maakt duidelijk dat ze de fietsen niet besteld hebben bij hun leverancier. We zouden ons geld terugkrijgen maar ook dat gebeurt niet. Alles wijst erop dat ze een Pyramide spelen waarbij liquide tekorten worden gedicht door klanten te laten betalen voor fietsen zonder dat ze die bestellen bij hun leverancier. Deze stelling wordt onderbouwd door Email, Apps en (opgenomen) telefoongesprekken. Op Trustpilot kom je alleen Pickelstore tegen die een hoog aantal zeer verdachte reviews heeft, sommigen zijn zelfs duidelijk door de eigenaar zelf geschreven. Niet een van de positieve reviews is geschreven door een geverifieerde gebruiker! Op dit moment is onze advocaat een rechtszaak aan het voorbereiden.

19 februari 2024

Zeer goed geholpen kom zeker terug

13 februari 2024

Top gewoon bedankt!

Samen met onze club mooie epics aangeschaft. Levertijd was lang vanwege de feest dagen en bedrijfs vakantie maar de prijs kwaliteit verhouding was te goed! Desondanks werden de MBT’s aan huis geleverd super bedankt!

7 februari 2024

Een Zeer goede ervaring

Fiets gekocht en na 3 weken afspraak gekregen om bij zen loods de fiets op te halen. Bijzonder hoeveel fietsen er stonden en deze waren bijna allemaal verkocht! Geen verrassing als ik de prijzen vergelijk met andere dealers, ook kennis en advies waren top. Trotse eigenaar van de wc epic expert en meteen een gravel voor de vrouke besteld Bedankt !!

4 januari 2024

Kortom super bedankt

Snelle levering, vriendelijke behulpzame klantenservice, top producten kortom ik zou zeer zeker nog eens bij picklestore bestellen bedankt!!

27 december 2023

bestellen mtb onderdelen

Een aantal weken geleden mtb onderdelen besteld via deze site, via een link op marktplaats. kwam een beetje onbetrouwbaar over maar het tegendeel was waar.
Bedrijf reageert snel op vragen en is duidelijk in communicatie. spullen duren wat langer voordat ze binnen zijn maar daar is de prijs dan ook naar.

Ook het omruilen van de bestelde producten was geen enkel probleem. Ik zou een volgende keer zeker weer spullen bestellen via deze partij.

22 december 2023

Super blij met mijn nieuwe Specialized Epic

Voor een goeie prijs een mooie Specialized gekocht bij John.
Na wat problemen met het transport, wat keurig is opgelost, ook nog een goeie tegemoetkoming ontvangen.
Kom hier zeker terug voor een nieuwe bestelling.

21 december 2023

Bedankt

Perfect geholpen! alleen wel 3 weken moeten wachten op mijn S-Works. Het was wel netjes en duidelijk geïnformeerd van te voren over de levertijd bedankt!

6 december 2023

Hele fijne service

Hele fijne service! Mijn vragen over het product werden snel beantwoord en het product voldoet aan alle verwachtingen. Heel blij met de bestelling en snelle levering.

10 december 2023

Hele scherpe prijzen

Hele scherpe prijs voor mtb onderdelen, 1e bestelling netjes geleverd. Duurde wel even, maar rekening houdend met sinterklaas en black friday drukte niet zo verassend.

8 december 2023

Nieuwe Mtb

Bij John een nieuwe mtb besteld. Dit ging vrij vlot en voor een hele goede prijs. Helaas was er iets mis gegaan met verzenden waardoor het wat langer duurde maar John heeft dit uiteindelijk super goed opgelost. Vertrouw erop dat het goed komt, ook al duurt het soms wat langer. Komt altijd goed bij John

6 december 2023

Goed geregeld

Superwinkel ten eerste een duidelijke offerte en een goede prijs, en correcte zeer snelle levering kortom top bedankt!!

4 december 2023

Is dit jouw bedrijf?