Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 10 mars och fortfarande inte fått varorna... dom svarar varken i telefon eller på mail. Känns som sidan har blivit en bluffsida mot hur dom var förr i tiden.... aldrig mer beställa härifrån.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Läste all negativ kritik här men gjorde ett köp ändå då det inte blev mycket pengar. Ett av smyckena kom i fel längd och ett var trasigt vid leverans. Fick dock snabbt svar och en ny utsändning... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställt smycken för snart 2 månader…

Beställt smycken för snart 2 månader sedan men inte fått dem än. Fick ett mail efter ca 3 veckor då de frågade om jag var nöjd med min beställning. Svarade direkt att jag inte fått den men utan svar. Har sedan skickat meddelande via hemsidan samt mail men även det utan svar. Testat att ringa men utan svar…. Och nu känner jag mig så less och lurad så kommer aldrig mer beställa från dem och rekommendera verkligen ingen att göra det.

25 maart 2026

Oseriösa!!!

Beställde innan jul och fick fel produkter. Mejlade direkt eftersom det inte går att ringa. Fick efter flera mejl (tre månader senare) svar att "Oj hoppsan vi ska se vad det är som blivit tokigt!" Och löfte om att få rätt smycken hemskickade. Nu har det gått YTTERLIGARE en månad utan återkoppling eller rätt smycken.
Akta er för en oseriös sida!

22 maart 2026

Ingen leverans, ingen återbetalning

Jag har beställt härifrån för många år sedan och aldrig haft problem då. Nu helt plötsligt: ingen leverans, inga svar från kundtjänst och ingen som helst återbetalning. Jäkla bluff! Anmäl dem!!

23 januari 2026

Köp inte härifrån

Mitt paket kom aldrig och kundtjänst sa att de haft problem med att det försvinner paket under leveransen men att de skulle skicka ett till paket. Det är flera veckor sen jag beställde och inget paket har kommit och får inga svar från kundtjänst längre. Betalade över 400 för ett paket som inte kom.

31 januari 2026

Beställ inte därifrån

Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det. Beställ inte därifrån!! Varorna kommer inte och du får inget svar när du mailar. De tar direktbetalning, så man kastar pengarna ut i sjön.
Beställde för en månad sedan...

3 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hade man kunnat skriva 0 stjärnor hade…

Hade man kunnat skriva 0 stjärnor hade det varit det. Jag beställde varor i mars som jag fortfarande inte fått. Verkligen pengar i sjön. Kontaktat kundtjänst flera gånger och inget svar där heller. Så nu blir det anmälan vidare och en recension här.

24 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det verkar som att jag inte är den enda…

Det verkar som att jag inte är den enda som fått stå ut med kass
kundtjänst och felaktiga ordrar. Beställde piercings för ett lite tag sedan och såg att det fattades en töjning. Skickat 5-6 email utan svar. På FB sa att dom skulle kolla över ärendet men surprise surprise, inget svar.. nu är jag så trött på det så ta och behåll sk*ten, handla inte här!

3 maart 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Skickar ut fel vara och svarar inte på mail precis som många andra påstår. Ett företag som bara vill lura folk på pengar. Handla inte på denna sida!

25 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett smycket (som tur är…

Beställde ett smycket (som tur är billigt) med fraktalternativet som skulle ta mellan 2-3 arbetsdagar och vara spårbart. Paketet var givetvis inte alls spårbart och det har nu gått 5 arbetsdagar utan spår av ett paket. Har försökt kontakta företaget men precis som alla andra recensioner säger går de inte att få tag på. Köp inte härifrån om du inte vill donera pengar till ett skam-företag.

16 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag uppmanar alla att anmäla företaget

Jag fick fel vara. Detta upptäcktes när jag fick mitt paket den 9 maj och jag kontaktade direkt kundtjänst via formuläret på deras hemsida. Fick inget svar. Då mejlade jag en av deras adresser. Fick inget svar. Mejlade deras andra adress. Fortfarande inget svar. jag började mejla dem dagligen på båda adresserna och genom hemsidan, men den 29 maj hade jag fortfarande inte kommit i kontakt med dem så jag skrev till deras fb. Inom en halvtimme svarade "Anna" att det har blivit ett felplock och att de ska skicka varan "imorgon". Detta svar har jag fått förr så jag bad dem om spårbar frakt som bevis på att de faktiskt skickat nånting. Idag den 17 juni hade jag fortfarande inte fått nånting så jag bad åter om pengarna tillbaks och förvånansvärt nog fick jag inom bokstavligt talat två minuter en swish och en ursäkt på messenger.

Jag har dock fått nog nu. Detta är inte första gången jag fått fel vara och de krånglat. Då fick jag dock svar (på mejl) inom en vecka och hela grejen löste sig inom tre veckor så jag förlät det. Det skulle jag INTE ha gjort. Jag har anmält företaget för granskning hos konsumentverket och jag hoppas att alla andra som råkar ut för detta också gör det och inte bara lämnar en negativ recension. Något står uppenbarligen inte rätt till längre. Jag har beställt av företaget i flera år utan några större problem , men av recensionerna att döma verkar något ha hänt under 2023 som gjort dem hopplösa.

Anmäl anmäl anmäl. Och ni som har köpt produkter för över 500 och därmed har rätt att anmäla till ARN. GÖR det. Tveka inte. Det här företaget måste granskas.

9 mei 2024

Paketet kom aldrig

Beställde smycken som aldrig dök upp. Har väntat i månader. Inget svar från kundservice via email heller. Väldigt missnöjd över förlorade pengar.

28 oktober 2023

Oseriöst företag

Jag har inte fått smycket som jag betalat för. Har mailat dom 3 gånger eftersom det inte finns något telefonnummer att ringa. Har inte fått något svar ifrån dem. Blir att anmäla dem till ARN för jag vill ha mina pengar tillbaka men helst av allt så vill jag ha smycket.

7 september 2023

Får ej varorna...

Beställde där för snart 3 månader sedan. Fick mail att paketet skickats. Men fick aldrig något paket. Mailade deras olika mailadresser utan svar. Svarar aldrig när man ringer dem.

15 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.