Wij hadden een mooie wandklok besteld en ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze was verpakt en duidelijk als breekbaar was gemerkt heeft de koeriersdienst kans gezien deze kapot af te leveren. Na tele... Toon meer
Redelijk snel ontvangen , ondanks verwarring , gesticht door DPD. Eerst een mail , dat het niet kon worden afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was , met de boodschap dat het pakket retour is... Toon meer
Een voor ons bekend product besteld, voor een aantrekkelijk prijsje en met snelle levering! 🙃
Piet van Walsem B.V.
Al ruim 50 Jaar een begrip in de regio, door de toegenomen activiteiten inmiddels bekend door heel Nederland. Bekijk snel onze website om onze diensten en producten te bekijken.
Klanttevredenheid
Piet van Walsem richt zich al méér dan 50 jaar op klanttevredenheid. Dankzij onze ervaren en vakkundige medewerkers kunnen wij een gerichte klantenservice verlenen. Doordat PietvanWalsem.nl oorspronkelijk voortkomt uit onze dorpswinkel, staat onze aandacht en dorpse benadering nog altijd voorop. Klanttevredenheid is voor ons dan ook het eerste uitgangspunt.
Bezorging
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Voor producten welke op voorraad zijn, hanteren wij een levertijd van op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De levertijd staat per product vermeldt.
Winkel
Piet van Walsem beschikt over een échte fysieke winkel waar u ook een groot gedeelte van ons assortiment kunt bekijken. Kom je ook een keer langs? Ons adres: Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden.
Veilig online winkelen
Bij pietvanwalsem.nl bestel je eenvoudig en veilig met de wel bekende betaalmethodes zoals iDeal, Riverty, Paypal en nog meer.
Bereikbaarheid
Neem gemakkelijk contact met ons op via de chat, telefoon of mail. Open de chat op onze website, of bel naar 0488-441317 of mail naar webshop@pietvanwalsem.nl
Prijs
Wij proberen altijd een zo voordelig mogelijke prijs te hanteren.
Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden, Nederland
Artikel was niet op voorraad en komt ook niet meer terwijl wel aangegeven op website geld ook nog niet teruggehad
We hadden een mooie klok gekocht. Helaas bevatte de klok een productiefout op de wijzerplaat. Dit is snel en keurig opgelost.
Makkelijk om te bestellen,
Duidelijkheid in de mail.
Levering was goed en snel
Ben erg blij met deze service
Ik had een klein maar essentieel onderdeel nodig voor mijn Ferm luchtcompressor, de manometer. Die vond ik bij Piet van Walsem op de website. Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Uitstekend! En hij doet het ook nog…
Uitstekend wat je mag verwachten als consument zonder belazerd te worden, helaas tegenwoordig 👍
Dpd was bij mij niet altijd even snel .. over Piet heb ik niks te klagen en zeer mooi en degelijk spul dat van ferm 🤷🏽

Antwoord van Piet van Walsem BV
Het is een goed en betrouwbaar bedrijf. Alles zoals vermeld op de site en keurig verzorgd!

Antwoord van Piet van Walsem BV
Correcte afhandeling van mijn bestelling. Degelijk verpakt en vlotte levering. Snelle reactie op mijn vragen. Bedankt

Antwoord van Piet van Walsem BV
Bestelling werd geannuleerd, maar na kort contact zijn ze toch hun afspraak nagekomen. Netjes opgelost.

Antwoord van Piet van Walsem BV
Service was heel goed en de machine is goed en dat werkt fijn, mijn dank is groot.