Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjemmeside nem at finde rundt i, men efter køb og bestilt levering med PostNord gik der 7 dage før jeg hørte fra PostNord - og 2 timer efter så besked om pakken kunne hentes. Så måske reelt PostNor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I har så mange skønne produkter, som ikke kan fås i samme kvalitet andre steder. Vi kan slet ikke leve uden vores dejlige kirsebærsten-varmepuder, som vi købte og fik leveret indenfor en uge. Dejlig s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min vare var forsinket trods det at der stod på hjemmesiden at den var på lager - men jeg giver 4 stjerne alligevel, idet jeg blev inforkeret og fik tilbud om at annullere handlen... Varen kom dereft... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pigmåtten har et spændende og stort udbud af varer man ikke lige kan få andre steder. MEN ! Når man aldrig får noget svar på mails med spørgsmål til produkterne bliver det alligevel ikke der j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Acupuncturist

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

På pigmåtten har vi samlet en buket af produkter, der alle hjælpe dit helbred. Se et store udvalg af Pigmåtte og akupressur måtter. Levering lige til døren. En pigmåtte kan meget I dag kan det være rigtig svært, at finde tid i kalenderen, til at fokusere og styrke sit helbred og velbefindende. På pigmåtten.dk vil vi derfor især fokusere på nogle enkle og simple principper, der nemt kan indføres i dagligdagen. Det kræver blot, at ændre på nogle få vaner og rytmer i ens hverdag. Det kan være lige fra, at ligge på pigmåtte i nogle minutter om dagen, skifte ud i de produkter du vasker og smører din krop i, til at ændre din tankegang.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ganske fin hjemmeside :) Jeg bestilte…

Ganske fin hjemmeside :) Jeg bestilte en creme på pigmåtten.dk, og valgte at den skulle leveres med DAO, og den kom hurtigere end forventet. Så jeg vil ikke have betænkligheder ved at handle på pigmåtten.dk igen.

8 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det værste sted jeg har handlet indtil…

Det værste sted jeg har handlet indtil videre. De fik min ordre den 14. maj og i dag er det den 08 juni og jeg har ikke modtaget min ordre endnu. Man kan ikke ringe til dem fordi de har lukket for telefonen og de svar ikke på mail. Så er du advaret. Køb ikke fra Pigmåtten. Så ser du hverken dine penge eller din ordre.

Utrolig nok lige efter denne anmeldelse skrev de til mig, ordren blev annulleret og gudskelov for det. Jeg ville nok have værdsat det hvis de reagerede på mine mails før jeg skrev denne anmeldelse, men siden de ikke gjorde det har jeg ikke tænkt mig at ændre på min anmeldelse. Tilliden er væk.

8 juni 2022

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice. Mit massageapparat er kun lidt over 1 år gammelt og er allerede i udu. Ledningen fungerer ikke og da jeg sender billede ind til Pigmåtten får jeg at vide at det er selv-lavet fejl da ledningen er blevet trukket for meget hvilket ikke har været tilfældet! At de ikke hjælper med et defekt produkt indenfor 2 års reklamationsret er for ringe kundeservice. De tilbød at jeg kunne købe en ledning for 230 kr!!
Super dårlig kundeservice og fusk! Kan IKKE anbefales!!!

24 maart 2022

ADVARSEL: Køb ALDRIG hos pigmåtten.dk

Godt råd: KØB JERES VARER ET ANDET STED. PIGMÅTTENS KUNDESERVICE OG SVINDEL ER DET VÆRSTE MAN KAN MØDE.Bestilte d. 30. november 2 varer.
Pengene blev hævet d. 1. december.
D. 10. december skriver jeg en mail og spørger til hvornår jeg kan forvente mine 2 varer.
Jeg hører intet.
D. 11. december skriver jeg igen en mail.
Jeg hører intet.
D. 14. december prøver jeg at ringe. Men Pigmåtten har valgt ikke at betjene deres kunder via telefon.
Jeg skriver igen en mail - denne gang som en direkte klage.
1 time senere kommer der svar om at de kan se min vare er på vej retur.
Sjovt nok kan jeg læse på trustpilot, at jeg ikke er den eneste der modtager denne undskyldning.
Jeg får at vide de vil sende den tilbage så snart de har den.
D. 20. december skriver jeg igen. Får intet svar.
D. 21. december skriver jeg 2 mail.
Intet svar.
Jeg har fået nok nu, og er klar til at gå hele vejen med min klage. Det her er simpelthen fuldstændig uacceptabel.
D. 12. januar - har stadig intet hørt.

12 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nærmest ubeskrivelig dårlig kundeservice!

Jeg købte en vare, der desværre var defekt da den kom. Dagen efter sender jeg den retur.

Da jeg ikke hører noget fra Pigmåtten.dk forsøger jeg at ringe til dem. Her lander jeg hos en tlf.svarer, der fortæller en laaaaaang historie, der slutter med at de grundet Covid-19 ingen telefonisk kundeservice har. (!!!) Da jeg ringer næste gang er der stadig ingen telefonisk kundeservice. Nu blot grundet ferie. Da jeg har ringer d.d. 10. august er vi igen tilbage til ingen telefonisk kundeservice grundet Covid-19.

Selvfølgelig har jeg haft kontakt via mail... Eller i hvert fald har jeg forsøgt at få kontakt via mail. Her skriver de at de ikke har modtaget retur pakken. Via tracking ser jeg at pakken er forsøgt leveret - men der ikke været nogen til at tage imod på adressen. Efter mere end 4 uger lykkedes det. Den 26. juli er pakken, iflg. Fragtfirmaet modtaget..... Men den 28. får jeg mail fra pigmåtten.dk at det er den ikke.

Jeg har sendt mail og vedhæftet kvittering for at pakken er modtaget af Pigmåtten. Men det har de, indtil nu, ikke svaret på. Og jeg har dermed stadig ikke fået mine penge retur.

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos pigmåtten.dk

10 augustus 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produkt i stykker

Den bestilte varer blev modtaget lyn hurtigt, så levering i top.

MEN.
Modtog et produkt der var i stykker og ikke virkede.
Jeg har skrevet en mail og på messenger men jeg høre ingenting fra dem.

13 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bet. trukket - ingen varer modtaget

Jeg bestilte d. 21/1 nogle varer på jeres webshop. D. 22/1 blev pengene trukket på Mobile Pay, men jeg har ingen varer modtaget. Jeg har forgæves forsøgt at ringe, men kommer kun til en tlf.svare. Gentagne mails er også sendt og ingen retursvar modtaget. Det er rigtig skidt, og jeg finder det desværre på ingen måde acceptabelt. Lene

16 februari 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.