Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service fra Rasmus og hans team. Vi købte hus i slut 2019 med pilleovn som var defekt. Tekniker kom ud og kiggede på ovnen, men da han ikke havde rette reservedele, ringede han efter... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Houtkachelwinkel
  2. Winkel voor industriële verbrandingsinstallaties

Geschreven door het bedrijf

Pilleovnseksperten sælger, servicerer og monterer Ecoteck pilleovn. Vi har både nye og brugte pilleovne udstillet i vores showroom på Holbæk Landevej 8, 4350 Ugerløse. Vi har hotline alle ugens dage fra kl. 08 - 20.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overtog et hus med defekt pilleovn, de sørgede for alt hvad og besvarede alle spørgsmål til min forsinkring sag.

Overtog et hus med defekt pilleovn grundet brandskade, efter en samtale med pilleovnseksperten, fik de den hentet, fixet og herefter afleveret tilbage. Oven virkede desværre ikke efter kort tid igen. De sendte en mand ud der kunne se at den også var gal med selve ledningen på min opsætning grudet en tidligere skade på ledninger, han fik alt sat op så den virkede igen uden ekstra omkostninger. Nu stod jeg dog med mange spørgsmål fra forsikring selskabet, her besvarede de også alle spørgsmål jeg havde fra selskabet således at jeg kunne anmelde det som skade. Stor tak for hjælpen.
Bruger nu deres service aftale hvor jeg har fået fuld service kan kun anbefales.

1 november 2025

Tryg telefonisk vejledning

Søde Rasmus guidede os roligt igennem en fejlkode på vores pilleovn. Efter 5 minutter i telefonen, var fejlen fundet og fikset. Tak for god service og hjælp :)

13 februari 2026

Telefonisk hjælp

Jeg ringede til pilleovnseksperten, da min pille ovn ikke ville starte. Jeg fik fat i Rasmus, som på rigtig god og behagelig måde guidede mig og hjalp mig med at få den i gang igen. Jeg kan varmt anbefale pilleovnseksperten. Mette

11 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. De er venlige og rare både på kontoret og de folk de sender ud og laver service. Kan kun anbefale dem 😊😊

29 november 2024

Super Service fra Pilleovnseksperten

Forretningen havde egentlig sommerlukket da vi kom til Ugerløse, men vi blev hurtigt ringet op af ejeren. Faktisk før vi havde forladt P-pladsen. (Vi prøvede nemlig at ringe på det nr. der stod på en seddel på døren). Hurtig lavet en aftale, ned at kigge og vælge, dato sat hvornår pilleovnen skulle sættes op. Nu står den der, flot og med brug af wifi, det er SÅ smart! Rigtig dygtig montør, hjælpsom og venlig. Vi kan varmt (😄) anbefale Pilleovnseksperten 💪🏻

23 augustus 2023

Hej Kenneth
Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os at få feedback fra vores kunder. Vi håber du bliver glad for pilleovnen.
Hilsen Rasmus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Runa hegn siger tak for en god service…

Runa hegn siger tak for en god service fra jer alle manden god sommer til jer ses igen i 2024

12 juli 2023

Hej Runa
Tak for din anmeldelse as service på din pilleovn. Vi ses helt sikker i 2024
Hilsen Pilleovnseksperten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået solgt en pilleovn

Vi har fået solgt en pilleovn, da vi havde en anden sat op - og i den forbindelse spurgte Rasmus, om han måtte komme indenfor og tjekke vores, da vi nævnte vi oplevede nogle problemer. Vi har sjældent mødt en mand, der hjælper for at hjælpe, i stedet for at hjælpe for at sælge - og det må man sige. Rasmus hjælper for at hjælpe og vi kan kun give de varmeste anbefalinger med her fra 🤩

15 september 2022

Den bedste anbefaling herfra🌟🌟🌟🌟🌟

Vi har endnu engang købt pilleovn hos Rasmus.
Vi ved af erfaring at vi får top service og god information om produktet - vi står nu med den fedeste ovn🙌🙌🙌
Vi vil til hver en tid anbefale Pilleovnen.dk - både ved køb af ovn men afgjort også til service🌟
Den varmeste anbefaling herfra..

1 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid imødekommende og serves i top

Har kun positiv at fortælle om deres arbejde de er altid imødekommende og de personer jeg har talt med har været super profesionelle og har løst de problemer jeg har haft både de akutte samt de faste serves på min pillebrandovn og altid med gode råd og vejledninger 👍😀

18 februari 2022

Hej Ricard.
Mange tak for din anmeldelse af os. Dette sætter vi pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil klart anbefale Pilleovnseksperten…

Vil klart anbefale Pilleovnseksperten 👍🏻 Vi fik et godt tilbud på en brugt ovn og stålskorsten som er monteret super flot,stor ros herfra til Rasmus og hans dygtige folk,det hele virker upåklageligt 🙂

10 februari 2022

Hej Dan
Mange tak for din anmeldelse.
Mvh. Rasmus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service fra Rasmus og hans…

Altid god service fra Rasmus og hans team.
Vi købte hus i slut 2019 med pilleovn som var defekt.
Tekniker kom ud og kiggede på ovnen, men da han ikke havde rette reservedele, ringede han efter Rasmus, som kom med det samme med nyt display til os.
Ovnen virkede upåklageligt efter deres besøg.
I 2021 fejlede en føler så i ovnen og efter både fysisk visit samt fejlsøgning over telefon, blev problemet løst.
Vi har indgået en årlig serviceaftale med Pilleovnseksperten, so vi er super glade for

31 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I april måned 2020 køber husstanden (…

I april måned 2020 køber husstanden ( via Pilleovnseksperten ) endnu en pilleovn af mr. ECOTECK.
En sådan investering undersøges til bunds fra vores side, og vi indgår et køb med Rasmus - der ved besøg i hans forretning viser os ovnen, ligesom han bla. nævner at ovnen bør have et årligt service.
Ovnen bliver monteret - der er en del tilretninger/justeringer efterfølgende - en af disse tilretninger tager godt en måned fra tilkendegivelse til den endelige tilretning bliver udført fra firmaet. !!

Da vi når til maj måned 2021 - giver ovnen via fjernbetjeningen en meddelese om
" SERVICEFTERSYN " - ligesom ovnen udsender en hyletone på 5 - 7 sekunders varighed.
Jeg går i dialog med Rasmus i virksomheden - hvor han melder tilbage at den nævnte oplevelse er som ovnen er født, og iøvrigt fremgår nævnte også af den MANUAL der er udleveret tillige med købet.

Jeg gransker endnu engang MANUALEN, og må konstatere nævnte med alarm og lignende på ingen måde fremgår i den udleverede MANUAL.
Dette foreholdt Rasmus afstedkommer at han mener min henvendelse er " ORDKLØVERI ", hvilket jeg på ingen måde vil acceptere.

At komme med en påstand om tingene fremgår af manualen - og dette ikke er tilfældet, det må bekræfte mig i at han ikke er opdateret på det produkt han omsætter.
Hans slutkommentar overfor mig er herefter at han ikke har mere at sige, og iøvrigt overdrager han alle fremtidige forpligtelser til importøren af ECOTECK i Danmark.

Ja - det er da helt fint når man ikke selv er i stand til at fører dokumentation for ens påstande, men i særdeleshed en yderst dårlig moral når det gælder om at drive forretning her i Danmark.

13 augustus 2021

Svar til Frank Sørensen:

Vi burde måske læse manualen sammen 😊

Først skal vi lige have fakta på plads.
1. Jeg har på intet tidspunkt sagt, af ovnen "bør" have et service hvert år. Jeg har sagt at pilleovnen "SKAL" have et service hvert år. Vi har også talt om en årlig serviceaftale ved købet af pilleovnen, som blev monteret d. 12.05.20

Tirsdag d. 18.05.21 kontaktede du mig (lidt over et år efter monteringen), da ovnen meldte service. Dette service ønskede du ikke udført, kun nulstilling af service indikator.

Jeg informerede dig om, at jeg ikke kunne gøre dette, uden af have udført servicet og dette var du ganske utilfreds over.
Jeg fortalte dig, at ovnen er opbygget på den måde, at den melder service efter 2200 timer. De angivne timer har fabrikanten lagt ind i softwaredelen pga. sikkerhed og drift økonomi og det passer ca. med et års drift. Dette passede også i dit tilfælde.
Jeg henviste til at der ved købet er blevet informeret om årligt service og at dette også står skrevet i manualen.
2. Jeg har på intet tidspunkt tidligere sagt, at der i manualen står anført service ved 2200 timer, kun at ovnen skal have et årligt service.
3. Jeg har flere gange informeret dig om, at jeg ikke har mulighed for at ændre på fabriksindstillingerne og at dette alene skal foretages af Ecoteck Danmark og henvist til dem.
4. Du vælger efterfølgende at udbede dig svar på en påstand, som jeg aldrig har sagt, hvor jeg gentagende gange forklare dig, at det har jeg aldrig sagt.

Da du valgt at udspørge mig om det samme 3 - 4 gange og jeg har svaret hver gang, valgte jeg til sidst at kalde DET ordkløveri, at blive ved med at rode rundt i det samme spørgsmål, som jeg havde besvaret gentagende gange.

Da du ikke fandt mit svar tilfredsstillede, valgte jeg til sidst at sige, at jeg ikke havde mere at sige i denne sag og alle fremtidige henvendelser vedr. spørgsmål og garanti forpligtigelser overdrages til Ecoteck Danmark.

Du er fuldt ud dækket af garanti mv.

Jeg har alle sms korrespondancen, som jeg gerne vedhæfter.

DETTE ER FAKTA.!!

Jeg har et indgående kendskab til de pilleovne, som jeg sælger. Men jeg har ikke mulighed for at ændre nævneværdigt på fabriksindstillingerne vedr. Service på Moretti ovnene.

Det svarer jo til at du køber en bil og brokker dig over, at sælgeren af bilen ikke vil nulstille service meddelelsen, uden bilen får lavet et service.

Vi står fuldt ud inde for vores produkt og yder garanti reparation samt udvidet telefon support alle ugens dage fra kl. 08 til 20

Dette kan vi kun gøre hvis vi ved, at vores produkter er serviceret rettidigt og af en vores kompetente medarbejdere.
Der er jo en grund til, at fabrikanten af pilleovne, i dette tilfælde Moretti Design, har valgt at lægge et service interval ind i deres software.

Så Frank Sørensen.

Jeg syntes at du skal finde manualen frem og læse hvad der står på side 2 nederst i højre side.
Citat: Vedligeholdelsen af ovnen skal udføres mindst en gang om året af autoriseret servicepersonale. Det er en god ide at planlægge det i god tid med din forhandler.

Og igen på side 22 øverst i højre hjørne.
Citat: En general nøjagtig vedligeholdelseskontrol af ovnen skal udføres en gang årligt, og dette skal udføres af en autoriseret tekniker.

Og igen på side 17 under sikkerheds alarmer:
SLUT SERVICE: Akustisk alarm, MEDDELSE DER INDIKERER AFSLUTNING AF DE PLANLAGTE FUNKTIONSTIMER , Ovnen har brug for vedligeholdelse og rengøring

Derfor bør man altid læse manualen:
For almindelig brug skal brugeren anvende alle de angivelser, der er afledt af en grundig gennemlæsning af bruger- og vedligeholdelsesmanualen, og omhyggeligt observere signaler og tegn fra pilleovnen.

Link til manual: https://ecoteck.dk/files/dokumenter/manualer/bruger_manual_dansk_v5_md.pdf

Rasmus Højholdt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik idag en kanonservice

Jeg fik idag en kanonservice, da jeg virkelig havde brug for hjælp. Tak for det.

21 december 2019

Hej Lars
Det er dejligt at se at Rasmus har kunne hjælpe dig op til jul. Vi holder af glade kunder :-)
Hilsen Annie
Pilleovnseksperten

Lees meer over geverifieerde reviews.