Bij dit bedrijf via Bol.com Weller soldeerbout gekocht 16 november 2024 , 20 februari 2026 voor het eerst gebruikt na 10 minuten gebruikt te hebben werd de soldeerbout echter niet meer... Toon meer

Kast besteld voor in de tuin. Onderdelen lijken niet te passen en een zeer moeilijk pakket met onduidelijke plaatjes en veel onderdelen. Mijn ikea kast die 3x zo groot is met lades was makkelijker. N... Toon meer

Geweldig bedrijf met top service. Kleine schade aan geleverde kast werd na melding direct in behandeling genomen en binnen 1,5 dag werd het betreffende onderdeel via DHL bij mij thuis geleverd. Echt... Toon meer

Helaas bleek dat mijn bestelling langer zou duren dan aanvankelijk aangegeven. Uiteindelijk geannuleerd en het betaalde geld was binnen een dag teruggestort. Een paar weken later was het weer leverb... Toon meer

1. Gereedschapwinkel
  6. Tuincentrum
  7. Ketel- en verwarmingsdienst
  8. Hobbywinkel
  9. Lampenwinkel

Op PimXL vindt u een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. U vindt hier gereedschap, verlichting, huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen, werkkleding, sneeuwkettingen, opbergsystemen, gereedschapskoffers, klimaatbeheersing, sloten & beveiliging, sensorlampen en nog veel meer.

3,5

Gemiddeld

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bedrijf is zeer kort door de bocht .Verschuilt zich achter wettelijke termijnen .Is niet echt klantvriendelijk.

Bij dit bedrijf via Bol.com Weller soldeerbout gekocht
16 november 2024 , 20 februari 2026 voor het eerst gebruikt na 10 minuten gebruikt te hebben werd de soldeerbout echter niet meer warm. Op de bijgeleverde gebruiksaanwijzing staat recht op 2 jaar garantie. Nadat er via Bol.com contact was gelegd met Pim XL kreeg ik van deze een email:
Volgens de wettelijke richtlijnen én onze garantieregels moeten gebreken die al bij de levering aanwezig zijn binnen een redelijke termijn gemeld worden, zodat wij dit kunnen onderzoeken en oplossen.
Binnen de EU wordt hiervoor een meldtermijn van ongeveer 2 maanden na ontvangst gehanteerd.

Dat betekent dat wanneer een product direct bij levering beschadigd of defect is, dit binnen die 2 maanden aan ons gemeld moet worden.

In uw geval ontvangen wij uw melding nu pas op 24 februari 2026. Dat is ruim 15 maanden na aankoop. Omdat de wettelijke meldtermijn voor leveringsgebreken ruimschoots is verstreken, kunnen wij dit helaas niet meer behandelen als garantie- of leveringsprobleem.

Persoonlijk vindt ik dit een reactie die nergens opslaat.
Ze nemen niet eens de moeite om te informeren waarom ik garantie denk te kunnen claimen.

Volgens Pim XL is het dus zo als een artikel door geleverd na 2 maanden defect raakt je dus geen garantie meer hebt.

24 februari 2026

Goede en snelle klantenservice

Een paar weken later was het weer leverbaar en heb ik weer besteld en een dag later ontvangen.
Fijne klantenservice en er wordt snel gehandeld. Top.

19 november 2025

Super service

Had een gaskookstel besteld en er ontbrak een klein onderdeel> ik kreeg een compleet nieuw kookstel en hoefde het oude niet terug te sturen.
Super service !!!

10 mei 2025

Uitstekende en klantgerichte afhandeling van gebreken

Via Bol.com heb ik de Moby tuinkast van PIMXL.nl aangeschaft. Na een korte levertijd van 1 werkdag werd de kast in een onbeschadigde doos afgeleverd. Bij het uitpakken van de doos vond ik een klein plastic chipje… Nadat de kast was opgebouwd bleek het chipje te zijn afgebroken van een van de hoekpunten van de bodemplaat. Aangezien de kast zich moeilijk laat demonteren zag ik het retourneren als geen optie. Na een enkele email via Bol reageerde de leverancier (PIMXL.nl) snel en kwam met een meer dan acceptabel aanbod om deze omissie te compenseren. Dit is dan ook de reden waarom ik PIMXL U van harte aanbeveel. Een leverancier met een gebleken snelheid en correctheid van de afhandeling van het gebrek heb ik nog niet eerder ervaren.

18 april 2025

Top bedrijf met top personeel.

Prachtige wieldoppen gekocht bij pimxl.
Snelle levering, helaas bleek er bij montage een scheur in 1 van de wieldoppen. Na contact hierover kregen wij snel antwoord dat wij een vervangend exemplaar kregen. Deze bleek echter niet meer in het assortiment te zitten.
Wij mochten kostenloos een duurdere set uit te zoeken. Grote klasse en een snelle, vriendelijke klantenservice. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig. Bij pimxl dus.

1 maart 2025

Vete onvoldoender klop niets van..

Super snel geleverd via bol laat dat er maar af. Voor 23:00 besteld de volgende dag in huis is gelul van PimXL bij bol.com op de website staat aan gegeven. PimXL krijg hier een vete onvoldoender voor van uit mijn kant. Dat bol.com met zulke onbetrouwbare webshop in zee gaat kan bij mijn er niet in.
Met hartelijke groet,
JM Winkels
Staalweg 30
7335 EP Apeldoorn

29 november 2024

Aankoop werkt niet

Een muizen lokdoos Magic Grain aangeschaft. Nou, er is geen muis die daar wild van wordt. Na een week op de plek waar de muis/muizen zitten is de doos nog onaangeroerd, laat staan dat er een dooie muis te vinden is. Volgens mijn ongediertebestrijder is deze koop weggegooid geld.

3 oktober 2024

Koop deze producten niet

Koop deze producten niet! Dit is de eerste stellingskast ter wereld die van bio afbreekbare platen is gemaakt.
Binnen no time staat hier schimmel op te groeien.
De verkoper geeft hier niets om. even een nieuwe set mag kopen van 80 euro mag de oplossing zijn.
Wij hebben alle planken zelf vervangen en zijn on nodig veel geld kwijt.

12 maart 2024
Logo PimXL

Antwoord van PimXL

Goedemiddag Stefan,

Hartelijk dank voor je review. Het spijt ons dat de stellingkasten niet naar verwachting zijn. De bestelde stellingkasten zijn geschikt voor gebruik in droge ruimtes. De platen kunnen helaas niet goed tegen vocht. Om teleurstelling te voorkomen vermelden we dit daarom ook in de productinformatie. Het is vervelend te horen dat dit niet goed is doorgekomen.

Het vervangen van de planken zal ervoor zorgen dat de kast nu goed gebruikt kan worden in de schuur. We wensen je er nog veel plezier van.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze reactie, neem dan gerust contact met ons op.

Team PimXL

Super service

Super service. Wordt correct en snel verzonden. Als er dan onverhoopt iets beschadigd aankomt, wordt het even snel en correct weer opgelost. Klantenservice reageert ook echt snel en fijn. Super ervaring!

15 januari 2024

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering vh bestelde product. Helaas kwam het product defect bij ons aan. Direct contact met PimXL opgenomen. Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon die meteen actie ondernam. Daags erna ontving ik een geheel nieuw product. Super service en snelle levering. Vooral het vriendelijke klantcontact per telefoon is een compliment waard, dat tref je wel eens anders bij andere bedrijven. Ik raad PimXL dan ook van harte aan bij iedereen!

7 december 2023

oplossing klacht.

24-11-2023 gebeld door Pimxl ivm. slechte review.
Pimxl inmiddels gestopt met verkoop Olimpia airco
apparatuur.Olimpia geeft geen enkele respons op klachten.
Voorstel aankoop Olimpia 12hp retour.
Blijft wel kosten voor ons over ivm. plaatsen en herstellen muur!
Redelijk tevreden!

29 november 2023