1. Hobbywinkel

PinballShop.nl is onderdeel van HighFlow. HighFlow is een ervaren en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 en is inmiddels een begrip en toonaangevend bedrijf op het gebied van computer modificatie en richt zich hoofdzakelijk op de verkoop van de meest gewilde hobby producten via het internet. Naast computer modifcatie, is flipperen ook een grote passie bij ons. Met PinballShop.nl delen wij onze passie met andere flipperliefhebbers! We onderscheiden met PinballShop.nl door een gebruiksvriendelijke website, daadwerkelijke voorraad, scherpe prijzen, snelle levering en een goede service: Service en gemak voor de klant! Om u er van te verzekeren dat we in de toekomst onze goede prijs/kwaliteit verhouding blijven hanteren, hebben wij een eigen missie, visie, waarden, strategie en bedrijfsformule ontwikkeld. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder te moeten inleveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn een van de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en resellers. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar! PinballShop.nl heeft als missie om uw flipperkast zo lekker mogelijk te laten spelen en zo mooi mogelijk te maken. Wij verkopen alleen de producten die dat optimaal kunnen doen voor de beste prijs.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prima service.

Door te late verzending (week) contact op genomen met de shop zij hebben stappen onder nomen en op dinsdag het pakketje in huis. Direct antwoord gekregen zelfs op zondag. Dit betuigd van klant vriendelijkheid en dat ze achter hun service staan. Top bedrijf.

31 maart 2026

Ongelooflijk snelle levering

Ongelooflijk snelle levering , alle bestelde onderdelen netjes verpakt en helemaal zoals ze moeten zijn ….blijft de 1e keuze om onderdelen te bestellen vanuit België 🙏

16 maart 2026

Snel

Snel, helder, klantvriendelijk.

7 april 2025

Slechte advies gekregen.

Slechte advies gekregen.
Ze hebben waarschijnlijk geen verstand van flipperkasten.
Jammer want ik wou nog wel veel onderdelen bestellen.
Dus nu bestel ik wel bij een ander.

5 maart 2025

Beste Ceesie15,

Dank u voor uw review.

We weten niet over welk advies het gaat (uw naam komt ons niet bekend voor), maar we proberen altijd zo goed mogelijk advies te geven met de kennis die we hebben.
We betreuren het dat het voor u niet voldoende was en hopen dat u elders beter advies hebt ontvangen en verder kan met uw flipperkast.

Team PinballShop.nl

aan te raden

duidelijke website, goede communicatie en snelle levering

31 juli 2024

Behulpzaam personeel

Ze helpen je snel en deskundig en een top bedrijf. Alles word geleverd wat besteld wordt

16 december 2023

Antwoord van PinballShop

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring met ons!

Fantastische webshop

Fantastische webshop! Gisteren onderdelen uit Amerika ontvangen die ik een week geleden had besteld. Altijd een super snelle reactie op vragen en opmerkingen gekregen en dat zelfs in het weekend! Zeer goede kwaliteit onderdelen voor schappelijke prijzen. Kortom kijk niet verder maar bestel hier!

23 december 2020

Heel erg bedankt voor uw review!

Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)