Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et smykke der ikke ramte rigtigt herhjemme :D, men er blevet så imponeret over jeres levering, retur proces og information undervejs at jeg fluks har lagt en ny bestilling på et nyt smykke. Supe... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er en rigtig fin butik, men er ikke vildt imponeret af personalet, følte faktisk jeg var til besvær, er ikke sikker på jeg handler der igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den hyggeligste skønne butik med en helt fantastisk nærværende betjening. Stort udvalg af mange spændende mærker på hylde og på bøjler. Overalt i butikken er der masser skønne stilleben til stor insp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lyn hurtig levering, lækker hjemmeside og lækkert udvalg. Min ordre er desværre blevet returneret fordi, sådan er det jo nogle gange når man får tøjet på, det ikke er LIGE i øjet. Spændt på at se... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Pinoc har et stort og spændende udvalg af interiør til boligen og moderigtig tøj til den modeglad type. Gå på jagt i kendte mærker som By Malene Birger, Hvisk, Maanesten, Anna Von Lipa, Nordal, C’est Bon, Spektrum og Present time. Her finder du et stort udvalg af kjoler, jakker, skjorter, vaser, glas, krystal glas, lysestager, lamper, potter, pyntegenstande, stort set alt hvad hjertet begærer inden for bolig og modeverden.Vi mener selv vi er dit personlige bolighus. Find din personlige favoritter og kendte klassiker hos Pinoc. Vi ligger i den smukkeste gade i det odenseanske byliv omgivet af blomsterbutikker og caféer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og ingen varer…

Jeg er dybt skuffet… jeg bestilte 3 ting d. 7/12, hvor jeg derefter kun modtog bekræftelsesmail. D. 10/12 valgte I at opdatere min ordre, hvor I fjernede 2 af tingene uden en forklaring. Jeg har efterfølgende sendt 2 mails, ringet 3 gange (hvor man slet ikke kan komme igennem) og skrevet over Instagram, hvor jeg intet svar har fået - som i slet intet…. Jeg har forsøgt kontakt fra d. 10/12 frem til d. 15/12, hvor I så har valgt at annullere min ordre uden svar eller forklaring på hvorfor…

Jeg vil ikke anbefale denne butik… men tak for I trods alt sende mine penge tilbage…

15 december 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv oplevelse!

Modtog en striktrøje fra otay, som desværre havde en fejl på ærmet. Jeg kontaktede dem med det samme. Fik besked på, at jeg skulle returnere blusen, og så vente omkring 14 dage på at de havde haft den forbi otay. Først herefter kunne jeg få tilsendt en ny. Det vil sige, at jeg skulle undvære blusen i ca. 3 uger, før jeg kunne bruge den.
Jeg forsøgte dog, at hente en returlabel på deres side, det virkede ikke og de svarede ikke på hverken telefon eller den mail jeg sendte med problemet. Jeg har nu helt opgivet. Rimelig ærgerligt med en trøje til 1600kr - så giv da i det mindste et afslag i prisen, så jeg kan få den repareret et andet sted..
virkelig øv!
Tilgengæld hurtig levering og en lille pose lakrids med. Derfor 2 stjerner.

25 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice
Har bestilt for over 10 dage siden, de har trukket penge men jeg har hverken set tracking nr. eller pakke på trods af jeg både har forsøgt at ringe til dem og skrevet 3 gange. Det eneste jeg har hørt nu er vi har sendt den. Ingen løsningsorienteret forslag.

5 september 2025

Super hurtig forsendelse

Fantastisk webshop og fysik butik. Hurtig levering i webshoppen og en helt fantastisk betjening i den fysiske butik. Kan varmt anbefales.

1 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.