Maden er virkelig ik noget at skrive…
Maden er virkelig ik noget at skrive hjem om. Dårlig service. Man for parkerings bøder uden foran.
Rigtig dårlig service. Kold og over saltet mad.
Sætter aldrig mine ben der igen.
Ringer ind og bestiller, får af vide at der går en halv time så er maden klar. Men når jeg kommer så står jeg altså i 25 min. og venter på min mad. Dvs. 1 time for stir fry, det er for meget. Så må i sige, at der er lang ventetid. Maden var ok.
Igen vanvittig god service og maden fuldstændig i top virkelig det værd når man kører helt fra Skjern hver gang☺️
I laver fantastisk mad. Smager virklig godt, men i har aldrig nudler nok. Har flere gange prøvet at ringe ind og fået beskeden vi har ikke flere nudler selvom der stadig er 1-2 timer før køkkenet lukker. Derfor ville jeg her sidste gang, da vi skulle fejre en special begivenhed være sikker på vi kunne få nudler og ringede derfor ind i god tid og bestilte. En halv time før vi skulle hente fik jeg et opkald om at der kun var 1 potion nudler tilbage så om det var i orden den anden blev med ris.
Selvom der bliver spurgt var valget ja og få sin mad eller nej og annullere bestillingen.
Jeg kan slet ikke sætte mig ind i man ikke bare sørger for at lave flere nudler eller i det mindste holder styr på de bestillinger der er kommet. Desværre er det ting som dette der gør vi ofte lader være med at bestille fra jer.
Kvalitet sammenholdt med pris. Stedet er meget populært i Herning + omegn. Så der er ofte MEGET travl, så en god ide, at bestille i god tid. Lækker atmosfære af eksotiske krydderier, som en varm duft der rammer dine næsebor og ansigt. Min erfaring er baseret på mange besøg. Et af mine favorit spisesteder, som indfødt herningenser og opvokset i Herning.
Selvfølgelig kan man finde dyre og bedre steder. Men min vurdering har fokus på “ Value for money”.
Har igen i dag oplevet at hente mad bestilt 2 timer før afhentning og så havde de kun lavet halvdelen af bestillingen, så det var kun halvdelen af familie der fik take away, de tilbød godt nok at lave den manglende mad men ventetiden var 15 minutter og derved blev den første mad jo kold.
Det bedste sted at få Take Away mad i Herning omegn. Fantastisk smag og fair priser. Man skal dog huske at bestille i god tid, da de oftest har meget travlt.
Har indenfor de sidste 6 mdr haft ville bestille mad derinde fra 5-6 gange alle gange har jeg ringet derind omkring klokken 17:00 og hver gang har de udsolgt?
Lees meer over geverifieerde reviews.