Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse hele vejen igennem! Gode priser, hurtig service og virkelig servicemindede medarbejdere. Man føler sig velkommen fra start til slut. Stor ros til Rambo – kæmpe god energi på hele m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var inde med min søns Passat, og fra start til slut var servicen helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en virkelig god pris. Man mærker... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PitStop Glostrup: Super god og hurtig service, og meget hjælpsom og imødekommende betjening. Man går glad derfra. Det kan virke kaotisk, når man kommer en travl morgen til drop-in, men der er styr på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Varm anbefaling

Jeg har været kunde i 3 år uden problemer. Altid god og hurtig service med meget imødekommende og positive medarbejdere! Mit faste pit stop for dækskifte. Kan varmt anbefales.

1 november 2024

Kære Banan,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os gennem årene. Vi sætter stor pris på din loyalitet og de positive tilbagemeldinger om vores service og medarbejdere. 🚗🔧

Vi glæder os til at hjælpe dig igen til dit næste dækskifte – du er altid velkommen hos os! Tak fordi du anbefaler os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste sted at få skiftet dæk

Bedste sted at få skiftet dæk. Ejeren hilser pænt og byder på en kop kaffe. Havde problemer med mine dæk. Han lyttede og hjælp mig helt uden et gebyr. Det sku iorden

1 november 2024

Kære Lalle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi gør altid vores bedste for at yde en service, der både er hjælpsom og personlig. Det betyder meget for os, at du følte dig hørt og hjulpet. 🚗☕️

Tak for din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis der er noget med bilen i fremtiden!

Kanon service samt pris!

Søde medarbejder og god Service!

Mig og min far var forbi med begge væres biler, for at få skiftet dæk. Vi fik rigtig god service selvom der var travlt. Kompetente medarbejder der er faglige stærke på deres område og god til at vejlede og finde frem til løsninger som passer lige netop dit behov og økonomi.

Billigt sluppet med helt nye dæk inkl. montering. Ikke sidste gang jeg benytter mig af Pit Stop! Kan kun varmt anbefale drengene!

31 oktober 2024

Kære Ishah,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er super glade for at høre, at både du og din far fik en god oplevelse hos os – selv når der er travlt! Vi stræber altid efter at yde en service, der både er fagligt stærk og personlig, så det er skønt at høre, at I følte jer godt vejledt og hjulpet. 🚗🔧

Det glæder os, at I også er tilfredse med priserne – vi vil altid gøre vores bedste for at give god værdi for pengene! Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang, og tusind tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service og hurtigt.

Super Service og hurtigt dækskift.
Personalet var super søde og imødekommende, smilende og snakkesaligt, at man helt glemte tiden :) det er helt klart det værd at komme herhen og få den rette hjælp til sin bil i forhold til sine dæk problemer osv.

Hej Filis,

Tusind tak for de skønne ord! 😊

Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi gør altid vores bedste for at skabe en venlig og imødekommende atmosfære, så det er dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod. 🚗🔧

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for dækservice eller noget andet til bilen. Tak fordi du valgte os, og for at dele din oplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været ved en af jeres centre

Har lige været ved en af jeres centre.
Skulle have lappet et dæk men viste sig at det ikke var en mulighed hvor til vi blev enige om at skifte 2 dæk til en fornuftig pris

Hej Jon,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, der passede dig, selvom det ikke var muligt at lappe dækket. Vi stræber altid efter at tilbyde både professionel rådgivning og fornuftige priser, så det er dejligt at høre, at du er tilfreds med valget om at skifte dækkene. 🚗🔧

Vi håber at kunne hjælpe dig igen, hvis du har brug for det fremover!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Gode priser og hurtig hjælp. Virkelig hjælpsomme. Og god kaffe endda!

Hej Bekir,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – både med service, priser og selvfølgelig kaffen! ☕🚗

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. Tak fordi du valgte PITSTOP!

Det kan varmt anbefales

Det kan varmt anbefales! Virkeligt Professionel og god service! De giver dig garanti hvis tingene ikke er ordenligt! Kæmpe tak til jer.

29 oktober 2024

Kære Fardin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med både vores service og vores garanti. Vi stræber altid efter at levere et professionelt stykke arbejde, så det er dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet. 🚗🔧

Vi glæder os til at hjælpe dig igen, og tak for din anbefaling!

Godt og hurtigt arbejde

Godt og hurtigt arbejde.
Skulle skifte et dæk akut, kørte herned og det blev gjort på ingen tid.
Venlige imødekommende medarbejdere🤩

28 oktober 2024

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter

Tusind tak for den super anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt, når du havde brug for det. Det betyder meget for os, at du også satte pris på vores venlige og imødekommende service. 🚗🔧

Vi håber, du har en god køreoplevelse fremover, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for os igen!

God service!
God pris!
God mennesker!

26 oktober 2024

Kære Miran,

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med servicen, prisen og ikke mindst vores medarbejdere! 🚗🔧

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det. Tak fordi du valgte PITSTOP!

Godt Pit Stop

God pris og god og hurtig service. Kan kun anbefale.

24 oktober 2024

Hej Niels-Otto,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både prisen og servicen – det betyder meget for os. 🚗🔧

Tak fordi du anbefaler os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var god pris og det gik tjept

Det var god pris og det gik tjept. Skide sødt personale

22 oktober 2024

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du både var tilfreds med prisen og den hurtige service – og vi er ekstra glade for, at du synes, vores personale er sødt! 🚗💨

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for det!

Hurtig service

Super service og venlig betjening da ja var punkteret og fik ekspres skiftet til et lånedæk så vi kunne komme på weekend og igen ekspresskiftet til det nye dæk da det kom hjem. Kæmpe anbefaling!

21 oktober 2024

Kære Sara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du stadig kunne komme afsted på weekend uden problemer! 🚗💨 Det er altid en fornøjelse at høre, at vores service har gjort en forskel, og vi sætter stor pris på din anbefaling! 🙌

Tak fordi du valgte PITSTOP – vi er klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det igen!

19 oktober 2024

Kære Georg Thomas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Super hurtig service

Super hurtig service, godt humør og en fed humor. Mens mam venter blir man tilbudt kaffe! Det blir ihvertfald ik sidste gang de blir brugt

18 oktober 2024

Kære Rina,

Tusind tak for de dejlige ord! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – både med den hurtige service, humøret og kaffen! ☕🚗 Det betyder meget, at du føler dig godt taget imod, mens du venter.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen –
du er altid velkommen!🙌

Super god atmosfære

Super god atmosfære
Hjælp her og nu

13 oktober 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du mærkede den gode atmosfære og fik hjælp hurtigt. 🚗🔧 Vi stræber altid efter at være der for vores kunder, når de har brug for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service og MEGET billigere end…

Kanon service og MEGET billigere end alle de andre, alle stjerner til hele holdet

15 oktober 2024

Kære Martin,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du både er tilfreds med servicen og de priser, vi tilbyder. Vi gør altid vores bedste for at give god værdi for pengene! 🚗💨

Tak for at sende stjernerne vores vej – vi glæder os til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for os! 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god oplevelse

Fantastisk service og god oplevelse. Fik 4 vinterdæk til god pris og sat på med det samme. Anbefaler stedet varmt.

14 oktober 2024

Kære Morten,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med både pris og service. ❄️🚗 Det er altid en fornøjelse at hjælpe med vinterdæk, og vi er glade for, at du vil anbefale os!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen – næste gang du skal have noget ordnet på bilen! 😉

Lapning lørdag

Havde et fladt dæk lørdag formiddag, da jeg kom hen til bilen. Jeg fik skiftet til et reservedæk og tog bilen til Pit Stop Glostrup.
Dækket blev hurtigt vurderet og kunne heldigvis lappes.
300 kr. for en lapning lørdag, synes jeg er yderst rimelig. Fik en snak omkring vinterdæk i mens jeg ventede på at dækket blev lappet, som tog 10 min.
Super god oplevelse!

12 oktober 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med dækket og samtidig give dig en god oplevelse! 🚗🔧😊 Det er altid rart at kunne få tingene ordnet effektivt, især når det drejer sig om en flad dæk på en lørdag! Og selvfølgelig, en god snak om vinterdæk er aldrig helt spildt! ❄️

Tak fordi du valgte PITSTOP, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået skiftet hjul hos…

Har lige fået skiftet hjul hos Pit-Stop. Jeg letter på hatten! De er dygtige og yder en ekstremt hjælpsom og venlig service. Og for at det ikke skal være løgn, så smager deres automat-kaffe oven i købet godt!

12 oktober 2024

Kære Holm,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores service og kaffen – vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse! 🚗🔧☕ Det er skønt at høre, at du følte dig godt taget imod.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for dækservice eller bare en god kop kaffe! 😉

Det betaler sig.

Kæresten skulle have skiftet til vinterdæk han selv havde købt.
Vi blev mødt af en meget imødekommende glad mand, som tilbød en kop kaffe i ventetiden fra deres fine kaffemaskine.
Det gik hurtigt ( inden 30min) og til en god pris! Vi kommer igen til sommer! :-)

11 oktober 2024

Kære Lis,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at både kaffe og vinterdæk kunne gøre ventetiden hyggelig. ☕❄️ Det er altid dejligt at høre, at vi både kunne hjælpe hurtigt og tilbyde en god pris – og vi glæder os allerede til at se jer til sommer, når det er tid til sommerdæk! 🌞🚗

Vi har allerede gjort klar til næste kop kaffe. 😉 Tak fordi I valgte PITSTOP!

🔧🚗💨😊

Lees meer over geverifieerde reviews.