Super god oplevelse hele vejen igennem! Gode priser, hurtig service og virkelig servicemindede medarbejdere. Man føler sig velkommen fra start til slut. Stor ros til Rambo – kæmpe god energi på hele m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var inde med min søns Passat, og fra start til slut var servicen helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en virkelig god pris. Man mærker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PitStop Glostrup: Super god og hurtig service, og meget hjælpsom og imødekommende betjening. Man går glad derfra. Det kan virke kaotisk, når man kommer en travl morgen til drop-in, men der er styr på... Toon meer
Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.
Naverland 17, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Jeg har været kunde i 3 år uden problemer. Altid god og hurtig service med meget imødekommende og positive medarbejdere! Mit faste pit stop for dækskifte. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Bedste sted at få skiftet dæk. Ejeren hilser pænt og byder på en kop kaffe. Havde problemer med mine dæk. Han lyttede og hjælp mig helt uden et gebyr. Det sku iorden

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Søde medarbejder og god Service!
Mig og min far var forbi med begge væres biler, for at få skiftet dæk. Vi fik rigtig god service selvom der var travlt. Kompetente medarbejder der er faglige stærke på deres område og god til at vejlede og finde frem til løsninger som passer lige netop dit behov og økonomi.
Billigt sluppet med helt nye dæk inkl. montering. Ikke sidste gang jeg benytter mig af Pit Stop! Kan kun varmt anbefale drengene!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Super Service og hurtigt dækskift.
Personalet var super søde og imødekommende, smilende og snakkesaligt, at man helt glemte tiden :) det er helt klart det værd at komme herhen og få den rette hjælp til sin bil i forhold til sine dæk problemer osv.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Har lige været ved en af jeres centre.
Skulle have lappet et dæk men viste sig at det ikke var en mulighed hvor til vi blev enige om at skifte 2 dæk til en fornuftig pris

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Super service. Gode priser og hurtig hjælp. Virkelig hjælpsomme. Og god kaffe endda!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Det kan varmt anbefales! Virkeligt Professionel og god service! De giver dig garanti hvis tingene ikke er ordenligt! Kæmpe tak til jer.

Godt og hurtigt arbejde.
Skulle skifte et dæk akut, kørte herned og det blev gjort på ingen tid.
Venlige imødekommende medarbejdere🤩

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
God pris og god og hurtig service. Kan kun anbefale.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Det var god pris og det gik tjept. Skide sødt personale

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Super service og venlig betjening da ja var punkteret og fik ekspres skiftet til et lånedæk så vi kunne komme på weekend og igen ekspresskiftet til det nye dæk da det kom hjem. Kæmpe anbefaling!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Super hurtig service, godt humør og en fed humor. Mens mam venter blir man tilbudt kaffe! Det blir ihvertfald ik sidste gang de blir brugt

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Kanon service og MEGET billigere end alle de andre, alle stjerner til hele holdet

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Fantastisk service og god oplevelse. Fik 4 vinterdæk til god pris og sat på med det samme. Anbefaler stedet varmt.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Havde et fladt dæk lørdag formiddag, da jeg kom hen til bilen. Jeg fik skiftet til et reservedæk og tog bilen til Pit Stop Glostrup.
Dækket blev hurtigt vurderet og kunne heldigvis lappes.
300 kr. for en lapning lørdag, synes jeg er yderst rimelig. Fik en snak omkring vinterdæk i mens jeg ventede på at dækket blev lappet, som tog 10 min.
Super god oplevelse!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Har lige fået skiftet hjul hos Pit-Stop. Jeg letter på hatten! De er dygtige og yder en ekstremt hjælpsom og venlig service. Og for at det ikke skal være løgn, så smager deres automat-kaffe oven i købet godt!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Kæresten skulle have skiftet til vinterdæk han selv havde købt.
Vi blev mødt af en meget imødekommende glad mand, som tilbød en kop kaffe i ventetiden fra deres fine kaffemaskine.
Det gik hurtigt ( inden 30min) og til en god pris! Vi kommer igen til sommer! :-)

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Lees meer over geverifieerde reviews.