Var på besøg i Pizza Huset i Waves i Greve, da vi aldrig havde spist der før. Det er den bedste Burger jeg nogle sinde har spist, pomfritterne er vildt lækker dejlig sprøde, og alt maden var varm. Min... Toon meer

Bestilte 14.20 Valgte hurtigst levering muligt. Altså maks 45 min. Får en bekræftigelse at pizzaerne vil ankomme senest 15.05. Men først kl 15.30 ankommer pizzabudet med vores pizzaer og der var hv... Toon meer

Bestilt en pizza online på Pizza-huset hjemme, og ca. 45 min senere som de lovede fik jeg min "Meat lover pizza" og Kebab-mix leveret. Maden var helt i top, og det blev leveret brandende varmt. 5 st... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,8

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skuffet :/

Bestilte 14.20 Valgte hurtigst levering muligt. Altså maks 45 min.
Får en bekræftigelse at pizzaerne vil ankomme senest 15.05. Men først kl 15.30 ankommer pizzabudet med vores pizzaer og der var hverken et undskyld forsinkelsen eller andet. Bare et surt ansigt og et "værsgo"
Derudover var de smurt ind i cremefraiche hvilket ikke var særlig lækkert.

15 oktober 2017

Pizza med sjæl

Maden var helt i top, og det blev leveret brandende varmt. 5 stjerner herfra.

12 november 2016

Elendig og grov kundeservice!!!!

Behandlingen samt service, fuldstændig elendig. Den ene af de to pizzaer vi fik var en anden en den vi havde bestilt, og da vi sagde der var sket en fejl, og vi havde bestilt en anden end den vi fik, blev vi svinet groft til og fik af vide at de var 3 vidner til den pizza vi havde bestilt ved den vi fik. Hvor er den gode kundeservice og ekspident, der med god tone siger til kunden at de med det samme laver os den rigtige pizza? Ikke på pizzahuset. Vi er udemærket godt klar over at der er travlt, men man holder ikke på kunderne ved at snakke grimt og groft til dem. I øvrigt heller ikke særlig lækkert at overvære pizzabagerne pudse næse og bagefter sætte fingrene i dejen uden at vaske hænder!!!! I øvrigt var kvaliteten af pizzaerne ikke som den plejer, og vi valgte at give dem væk til nogle forbipasserende. Enormt ærgerligt at få sådan en oplevelse, eftersom vi tit er kunder hos jer og normalt er meget tilfredse.

18 juni 2016

Service i top !

Pizza huset er toppen ! vi har bestilt så mange gang og altid fået det vi har bestilt. Altid god service og top !

29 april 2016

Is dit jouw bedrijf?