Kebabhouse No 2 Reviews 35

TrustScore 4 uit 5

3,9

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi var 6 personer der skulle spise i restauranten. Der gik 45 minutter inden vi fik vores mad og de havde glemt to af vores bestillinger så to personer ventede 1 time på deres mad. Vi sagde at det kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

While looking for a place to dine in Nørre Nebel a bright illuminated sign caught my eye, it read KEBABHOUSE No. 2 As this seemed inviting we decided to take a chance and dine there. After ente... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Giver den bedste service, har det fedeste humør! Slutter ofte en god bytur af derinde og får verdens bedste mad! Derudover er humøret bare højt og de står og synger med på sangene der spilles sammen... Toon meer

3,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste pizza jeg har smagt

En af de ringeste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Min mor kunne lave den bedre, der var ikke noget tomatsovs på, og osten er halv slatten, og kebabben var så tør, at man kunne ligeså godt putte rugbrød på. Hvordan i alverden kan man hedde kebab House når man ikke kan finde ud af at lave en kebab. 115 kr så det vidst også betalt. ville bare lige advarede jer fra at tage derind.
Jeg vil klart anbefalede papas pizza
Forza mulle og forza sammi

27 augustus 2022

Bestil 7 forskellige retter

Bestil 7 forskellige retter, og de 2 af dem var ikke med det vi havde bestilt , den 1 ret var med blanding af kylling og kebab, selv om det kun skulle være med kebad, den 2 ret var græsk bøf med pomfritter, den skulle serveres med katoflebåde, I følge deres Menu kort.
Der var desuden også forvirring i køkkenet.
Så derfor køb aldrig noget fra dette sted,🤬

14 juli 2022

Ventetid

Har flere gange hente derinde, der er altid længere ventetid end de opgiver. I går ventede vi 30 min oveni den time de havde oplyst.
Jeg havde bestilt en pizza de ikke har på kortet og kommer af med 184kr for 2 pizzaer. Dette synes jeg er voldsomt dyrt, da det er en normal pizza med skinke, oksekød og dressing. Hun fortæller så at havde jeg taget en med fx oksekød og champignon, sagt uden champignon og i stedet med skinke, så havde jeg sparet 24kr.. Dette er ringe service.
De havde på ingen måde travlt og servitricen virkede mildere arrogant.
Flere kom til for at bestille, men gik igen pga ventetid. Et tysk par kom til, men servitricen oplyste dem ikke om ventetiden, da hun ikke kunne tysk. Dette er ikke okay.
Deres pizzaer er dog gode, men vi kommer ikke igen.

14 juli 2022

Meget ringe service

Meget ringe service

Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt.
Først kunne servitricen ikke finde ud af at tage imod ordre. Da vi fik drikkevare havde hun glemt en sodavand til et af mine børne, jeg fik skylden for ikke at have bestilt det.
For det andet ventede vi rigtig længe på vores mad. Og da det endelig kom, manglede der to børnepizzaer. Da vi spurgte til dem i køkkenet, var de meget forvirret over det manglede. De havde simpelhen glemt dem. Men igen tog de ikke ansvar for den forglemmelse. De pizzaer vi havde fået, var ikke varme, de har nok vare stået til hun var klar til at servere.
Alt i alt var vi meget skuffet da vi gik der fra.

14 februari 2022

Ventetid

Bestilte 6 pizzaer via app'en 2 timer før aftalt tidspunkt. Da vi ankommer, går der alligevel 15 minutter før maden er klar. Dem der ringer sin bestilling ind, bør jo så få et senere tidspunkt at vide end de, der allerede har et fastsat tidspunkt. Som en sidebemærkning kan det nævnes, at vi 9 ud af 10 gange altid venter på den mad vi ringer og bestiller. Det er lige fra 10 min til 50 min. Hvorfor så ikke bare sige et senere tidspunkt? Det vil jeg da hellere have! Maden er der til gengæld ikke noget i vejen med - men man skulle arbejde noget mere med planlægningen!

15 januari 2022

Rigtig dårlig service

Bestil ikke her fra. Jeg havde trykket forkert tidspunkt ind, det havde jeg ikke set. Ville bestille til 18:30 men ved en fejl blev det 14:15, hvilket jeg ikke så. De ringede først over 30 min efter den (ved en fejl) rigtige tid. Jeg forklarede at der var sket en fejl med tiden, første gang lagde de på da jeg sagde det. Anden gang var de mega uhøflige og snakkede slet ikke pænt til mig.
De mente at vi skulle betale igen hvis vi ville have til 18:30, hvilket vi selvfølgelig ikke gad.

9 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bestilte 50 minutter før det skulle…

Vi bestilte 50 minutter før det skulle være klar og alligevel måtte vi vente 45 minutter før vi fik vores mad.
Børnepizzaen var brændt på og den indbagte var så lille den kunne sagtens gå som en børneudgave!
Det er bare ikke godt nok!!

27 maart 2021

HOLD JER VÆK!!!

Sikke en elendig oplevelse!!!
Det kan simpelthen ikke passe at ens pizzaer kan være halvanden time forsinket og at de ikke er med det fyld, som man bestiller!

Så hvis du gerne vil have en pizza med forkert fyld, så bestil med det samme, ellers kan jeg kun anbefale jer at bestille et andet sted.

26 september 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.