2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Uitgebreid assortiment !!

De site doet wat ouderwets aan, maar is zeer duidelijk en overzichtelijk. Ook de bestelprocedure is goed. Ik moest wel een week wachten op de spullen, waarschijnlijk iets niet op voorraad. Een mailtje daarover was fijn geweest. Maar alles netjes ontvangen en goed verpakt. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog meer bestellen hier.

25 juli 2016

Uitstekende Service!

Ik bestel er met enige regelmaat en de service is echt overtreffend. Mocht er iets aan de hand zijn dan staat het zeer waarschijnlijk op de site aangegeven, zoals vakantie etc. Ook als er een artikel bijvoorbeeld niet meer leverbaar is, dan reageert men netjes erop. Aanrader!

9 maart 2016

Prima zaak met goed kundig personeel

Uiterst prettige zaak met vakkundig personeel. Geven geduldig uitleg en je het gevoel dat je 'niet moet kopen' zoals bij andere zaken, waarbij men het gesprek afkapt als je niet zeker bent wat je wilt.

Meerdere keren ter orientatie geweest, pas na 3e x de auto gekocht, en iedere x geduldig en vakkundig te woord gestaan.

goede site met duidelijk de prijzen, en veel onderdelen gewoon op voorraad.

vooral veel ervaring en kennis aanwezig voor auto's . Boten, Drones en vliegtuigen zijn niet de core business.

Ik rijd hier graag 3 kwartier voor om.

12 januari 2016

Ronduit slecht en onduidelijk

Vorige week heb ik een verloop kabeltje voor accu besteld, er werd een mailtje gestuurd dat het even kon duren omdat het bij de leverancier besteld moest worden, netjes een week gewacht en het blijft stil... 2 dagen geleden heb ik een mailtje gestuurd hoe lang het gaat duren, niks geen reactie, ik werd natuurlijk ongeduldig, ik ga naar de site om hun telefoonnummer te zoeken, zie ik staan dat ze de hele vakantie dicht zijn.... Die week ervoor stond er nergens iets over dat ze dicht zouden zijn deze vakantie, ik vind het ronduit schandalig dat ze en niet reageren op mails, en daarna gewoon besodemieteren dat je bestelling pas 6 weken later je bestelling krijgt...... Heel slecht.... Bij jullie koop ik niks meer! Ik raad mensen die het overwegen om hier iets te kopen, lekker ergens anders gaan kopen waar ze wel duidelijk zijn en reageren op mails

21 juli 2015

Goede ervaringen mee

Reeds een aantal keren bij pkracing besteld. Levering wil weleens wat langer duren omdat soms niet alles oo voorraad is, maar doorgaans gaat dat goed en heb je de artikelen binnen twee dagen in huis. Aanbeveling voor dit bedrijf.

4 november 2014

Prima winkel

Heb hier regelmatig wat besteld. Zelfs iets besteld waar later onenigheid over was (lader en accu bij traxxas auto zat er niet bij, maar was wel vermeld op de site), dit is mooi opgelost. Ook ben ik in de winkel geweest om een revo 1:16 te halen en zijn heel goed geholpen met advies over de juiste lipo's. Prima winkel.

27 juli 2013

pk racing een shop zonder gedoe, verademend!

Hier kocht ik al tig maal. Ze bellen zelfs zelf u op als u een vraag stelt die wat ingewikkelder ligt om per email te doen. Als iets op voorraad is dan is het zo, gaat het dagen/weken duren, dan zegt men dat. Goed advies, redelijke prijzen, de betere merken, rc auto specialist maar ook helemaal thuis in allerlei accu soorten en laders.

30 juli 2010
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken