Plakci Reviews 309

TrustScore 5 uit 5

4,9

Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Toon meer

Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Toon meer

Alles wat netjes ingepakt was eerst bang dat het een en ander zou breken omdat het zo gevoelig is met de platen. Maar Plakci schenkt hier aandacht aan en heb mijn platenspeler en 2 platen uitstekend i... Toon meer

Ik ben vind het echt super hoe ze werken Communicatie perfect ik was met mijn bestelling huis nummer vergeten door te geven na 10 min plaatsen van mijn bestelling werd ik via whatsapp gelijk ben... Toon meer

1. Muziekwinkel

Turkse Vinyl LP platen en cd's

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Jaa super mooie platen gevonden wel

Jaa super mooie platen gevonden wel
Jammer dat de buitenkant waar de plaat in zit bij 1 van de 4 platen beschadigd heb ze er niet over gecontacteerd maar aangezien het een voor een gecontroleerd is zou het wel attent geweest als ik er niet achteraan hoef buiten dat is het vrij snel geleverd en goed ingepakt

4 oktober 2024

Beste Aila,

Hartelijk dank voor je mooie 4-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je zulke mooie platen hebt gevonden en tevreden bent met de snelle levering en de verpakking.

We vinden het echter erg jammer dat één van de hoezen beschadigd is aangekomen. Hoewel je ons hierover niet hebt gecontacteerd, waarderen we je feedback en begrijpen we dat het prettig zou zijn geweest als dit tijdens het controleproces opgemerkt was. We streven er altijd naar om onze producten in perfecte staat te leveren en zullen deze feedback zeker meenemen om onze service nog verder te verbeteren.

We zullen je ook via e-mail contacteren om dit samen op te lossen.

Plakci.nl

Snelle levering en de platen doen heel goed

26 augustus 2024

Beste R D,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de platen naar wens zijn. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit in uw ervaring gelukt is.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of als we u ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel luisterplezier gewenst,

Snel en in goede staat

Snel geleverd (1dag) van de enigste exenplaar van een LP “2023” die ik kon vinden in Nederland.

26 augustus 2024

Beste Furkan,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je Baris Manco - 2023 bij ons hebt kunnen vinden. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

Veel luisterplezier gewenst!

Het team van plakci.nl

Zeer behulpzaam

Communicatief erg sterk. Snel, eerlijk en zeer behulpzaam. Top!

12 augustus 2024

Beste Turan,

Bedankt voor je geweldige review en 5 sterren! We zijn blij om te horen dat je onze communicatie en service als sterk en behulpzaam hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten snel en eerlijk te helpen, dus het is fantastisch om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden!

Veel luisterplezier plezier,

een minpuntje..

Het was een prima ervaring mooie prijzen voor platen. Vind het wel jammer om bijna 5 euro te vragen voor het afrekenen met klarna. Dat is al bijna 20% van de waarde van een LP. Ik zal er wel weer bestellen maar dan in ieder geval niet met klarna.

5 april 2024

Uitstekend

Nieuw in verpakking goede service snel geleverd ga zeker hier vaker bestellen

11 maart 2024

Zeer tevreden

Platenspeler gekocht, zelfs aan een scherpere prijs dan bij andere aanbieders.
Snelle levering, zoals voorzien.
Een aanrader 👌🏼

19 februari 2024