Jeg er ekstremt skuffet! Der var ikke ret meget forskelligt, ingen fade eller skåle blev fyldt op. Jeg måtte bede om kaffe, da begge kedler var tomme - og serveringen ignorerede mig i første omg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Restaurant Plates i Esbjerg får mine varmeste anbefalinger. Maden var super lækker – smukt anrettet og fuld af smag. Man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne. Tjenerne var dygt... Toon meer
Vi var en vennegruppe som havde en helt igennem fantastisk aften på Restaurant Plates. Maden smagte suverænt, og blev serveret af de sødeste tjenere. Der blev sørget for alt i løbet af aftenen. Heri... Toon meer
Besøgte restauranten til Valentin, hvor der tydeligt var gjort ekstra for gæsterne. Udover deres lækre menu, kunne man få 2 glas bobler for éns pris, eller eventuelt nyde en "Date Night" Cocktail med... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Var der en smuk efterårsaften
Var der en smuk efterårsaften, hvor vi var et hold, der alle fik oplevelsesmenuen. Alt var en oplevelse og specielt forretterne var helt fantastiske.
Vidunderligt sted at komme
Vi har været på plates 4 gange - indtil videre. Alle gange har vi været fuldt ud tilfredse. Servicen fra personalet er fantastisk, vi har aldrig følt at der har manglet noget på den front.
Vi har hver gang fået experience menuen , selv vores 11 årige søn som har været med én gang var vild med maden. Vi kan godt lide ideen med at dele , jeg hører indimellem at nogen mener at der ikke er nok. Men vi føler faktisk at der lige netop er tilpas med mad , så man ikke føler sig overfyldt og proppet. Men faktisk bliver dejlig mætte.
Udsigten taler for sig selv. Nu har vi prøvet at være der i flere forskellige årstider. Og sommeren er selvfølgelig at foretrække hvor man rigtig kan nyde udsigten. Men en efterårsaften hvor lysene er tændt indover Esbjerg, kan altså også noget !
Vi forventer at besøge Plates indenfor kort tid igen .
Så en stjerne for udsigten,
en stjerne for et fantastisk og indlevende personale ,
en stjerne for utrolig lækkert mad
En stjerne for de gode cocktails
Og sidst men ikke mindst en stjerne for et prisniveau som jeg egentlig synes de fleste som tager ud for at spise , kan være med på.
De er så fantastisk alt var perfekt
En oplevelse i top!
Plates Esbjerg leverer en service, der er lige så udsøgt som udsigten. Maden er fremragende, betjeningen er venlig og professionel. Alle sanser bliver stimuleret på Plates Esbjerg, og den samlede oplevelse er i top!
End ikke den gode udsigt kunne opveje…
End ikke den gode udsigt kunne opveje en dårlig oplevelse fra starten af bookingen af et selskab til slutningen. Da vi kommer, har de dækket til for få personer. Jeg må to gange bede om opfyldning af juice til bordet. (Vi er 15 personer.) Men maden! Det var så ringe udvalg! Meget, meget skuffende. Med en betaling af kr. 245,- pr. mand havde jeg forventet mere. Har i den grad fortrudt, jeg valgte Plates til en vigtig fejring.
Pris og oplevelse for brunch hænger på…
Pris og oplevelse for brunch hænger på ingen måde sammen.
Hvad spises ? Ud fra et meget skrabet udvalg. Ja det vides ikke, for der er ingen skilte på. Æg til æg og bacon var en blød kølig suppe med væske - kolde pølser, der ikke havde set nærheden af en stegepande. Gummi bacon.
Må ærligt sige en skuffende oplevelse, der bestemt ikke er pengende eller tiden værd.
Faktisk rigtig ærgerligt - for der er en fantastisk imødekommenhed, når du møder tjeneren.. som er venlig og rar. Og som er med til at give en god stemning..
På denne del er det 5 stjerner😊
Dårlig akustik
Dårlig akustik, det ødelagde fuldstændig en aften med fire par, hvor vi ikke kunne samtale ved bordet.
Maden var heller ikke i nærheden af forventet.
En meget dårlig men dyr oplevelse.
En meget dårlig men dyr oplevelse.
Var inviteret af nogle kollager til aftensmad på denne restaurant, hvor der var bestilt deres fælles menu. Jeg oplyser at jeg ikke kan tåle seafood og vil heller bestille andet. Det var ikke muligt og hvis jeg skulle bestille andet så skulle betale både for det mad som allerede var bestilt og for d nær der skal afrensed skal jeg betale en regning pp nye som jeg bestilte efterfølgende. Det var også i orden. Nu tjeneren kommer med min mad er den slet ikke tilberedt rigtigt og skal igen tilbage til deres køkken. Når kødet kommer tilbage så lugter det virkligt dårligt og smager lige så dårligt , der er 6 andre af mine kollager, sol smager på kødet og er helt enige med undertegnet. Det eneste jeg spiser er deres fritter og lidt salat. Når jeg skal betale skal jeg betale for begge bestillinger og ender med at betale godt 1000 kr. for noget jeg ikke spiste.
Fjerneren er så ubehøvlet at han ikke mente der var noget galt med maden selv om han kunne se at 6 andre siger det samme.
Min anbefaling til dem, som kigger efter et godt sted at spise på, hold jer væk fra dette sted!!!
Vi var 4 personer på Plates den 18
Vi var 4 personer på Plates den 18. Maj. Elendig service. Lunken vand, ingen bestik til at øse mad op med.
Vinen blev bestilt ved ankomst men kom først da vi havde rykket efter den flere gange og da var maden for længst serveret.
Kødet var meget fedt.
Vi var 4 personer som forventede god…
Vi var 4 personer som forventede god mad samt god servering /service vi fik rigtig dårlig service vin kom efter maden som bestemt ikke levede op til vores forventning personalet var uprofessionel alt i alt en dårlig oplevelse
Fantastisk aften med byens bedste…
Fantastisk aften med byens bedste udsigt. Alt klappede perfekt, lige fra bestilling af bord, modtagelse ved ankomst, tid fra bestilling af mad til første ret blev serveret af fantastisk sødt og venligt personale. Vi vil klart anbefale Plates og kommer helt sikkert igen.
Fantastik sted og udsigt!
Fantastisk udsigt men brunchen var en…
Fantastisk udsigt men brunchen var en skuffelse og der var ikke meget udvalg og pålæg var der ikke meget af. Pølserne var kolde og der var ingen ost udover nogle ostehaps. Der var ikke meget udvalg og til den pris havde vi forventet mere. Kaffen smagte ikke godt og det var ikke mulig at få andre varianter F.eks cappuchino eller latte uden ekstra betaling.
Mere specielt end lækkert
Esbjergs bedste udsigt
Esbjergs bedste udsigt, sød personale og brunch buffeten er virkelig virkelig god! Mange forskellige og hjemmelavede ting, og der er langt til den klassiske "pandekager og varm leverpostej" brunch.
Deres skybar er også helt genial 🥳
Fantastisk udsigt og fantastisk…
Fantastisk udsigt og fantastisk personale.
Desværre synes jeg ikke maden er pengene værd og fet kylling vi fik serveret var ikke færdigstegt. Konceptet bør justeres. Bliver lovet 9 retter men får i stedet 3 serveringer på en gang a 3 retter , hvilket jeg dog ikke vil kategorisere som 9 retter.
Havde bestilt brunch
Havde bestilt brunch - da vi kom fik vi julebrunch, uden advisering. Da vi gik fik vi oplyst, der også var risalamande
Juicen blev solgt som friskpresset - hvilket den absolut ikke var.
En af os var på Plates aftenen før, og maden var tydeligvis en del rester fra aftenen før
Alt i alt en kedelig menu-
Absolut ikke at anbefale
Desværre en ommer!
Ja Plates Esbjerg Tænker der skal ny tænkes ! De eneste
Der klarer max go service hos jer er Bartenderne 🙏 , for service er noget der er ikke eksisterende når man konsekvent overbooker - Når man skal vente 45-60
minutter på en forret - når man bliver “forvist” fra sit bord inden man har spist dessert (fordi det er reserveret til andre i næste servering, og man “glemmer” at servere kaffen til desserten ! Det er en Ommer desværre !
Håber en ny restaurantchef kan lære Chefen/direktøren omkring både kundeservice og pleje af kunder og personale !
Det skal bevises før vi kommer igen og vil anbefale jer ! Desværre !
Vi var på Plates i Esbjerg
Vi var på Plates i Esbjerg. Forventningsfulde og glade - efterårsferie glade og villige til at betale store penge for en god madoplevelse. Vi spurgte inde vi satte os, om deres cotes de beauf på 600 g var medregnet benet eller hvordan? Den koster immervæk 500 kr. det var den ikke - det var en herrebøf med de 600 g som kød vægt - som værten sagde. Vel bænket ved bordet med smuk udsigt kunne vi ikke helt gennemskue menu kort og koncept - men der var ikke meget hjælp at hende. Det endte med vi måtte hoste op med 2000 kr for elendigt kød med mega meget fedt og et stort ben der tydeligt var med i vægten - alt i alt max 100 g kød der var spiseligt. Vi var dybt dybt skuffet og meget fattige - både på pengepung og den mad mæssige oplevelse. Vi var 3 til bors og ingen fik mad samtidig - da vi påtalte det viste de meget unger piger ikke rigtig hvad de skulle sige andet end det var kedeligt og en regning på 2000 kr. Øv øv øv en mega skuffelse. Kan ikke anbefales før de får styr på koncept og hvad man tillade sig at tage penge for. Venlig hilse familien Christensen fra Falster.
Dit is Trustpilot