Weryfikacja to była część której się bałem po złej passie gdzie indziej z ciągłymi ponownymi prośbami o dokumenty. Tu było jedno przesłanie, dowód i wyciąg, i dali znać w momencie gdy zatwierdzili, k... Toon meer
De daglige belønninger var bedre før, og jeg savner de gamle gratis tilbud. Spillene føles mindre givende på det seneste, og der er alt for mange tomme spins...
still fairly new to this and the thing that helped most was the demo mode... every slot has one, so i spent a rainy afternoon trying six of them without spending anything. picked the two i liked, then... Toon meer
not much to report which is the point of this. ive been here since last fall, playing maybe twice a week, usually late with the dishwasher going. deposits go in, the games run, the cashouts turn up w... Toon meer
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem płatności BLIK, przejrzystych warunków i wygodnej obsługi na urządzeniach mobilnych.
De daglige belønningene var bedre før
De daglige belønningene var bedre før, og jeg savner de gamle gratistilbudene. ��
De daglige belønninger var bedre før
De daglige belønninger var bedre før, og jeg savner de gamle gratis tilbud. Kundeservice var høflig, men svarene løste ikke mit problem. ��
Payout Never Arrived
They say payout sent, bank sees nothing
Podrška je bila pristojna
Podrška je bila pristojna, ali odgovori nisu riješili moj problem. Igre u posljednje vrijeme djeluju manje isplativo i ima previše praznih vrtnji. ��
Khoản rút tiền cuối cùng cũng đến
Khoản rút tiền cuối cùng cũng đến, nhưng phải chờ lâu như vậy thực sự rất khó chịu! ��
Podrška je bila pristojna
Password Reset Loop
Keeps asking to reset password, still can’t log in
Delayed E-Wallet Confirmation
they took days just confirming my e-wallet
Виплата зрештою надійшла
Виплата зрештою надійшла, але таке довге очікування було справді неприємним. Щоденні винагороди раніше були кращими, і мені бракує старих безкоштовних пропозицій.
Not impressed honestly
Layout messy, games generic, whole site feels rushed
Tired Of Bonus Fine Print
every promotion has huge catch in fine print
Glacial Withdrawal Process
Feels glacial compared to what other casinos manage.
Ridiculous 50x Wagering
Fifty times wagering on tiny bonus, waste of time.
Too Many Verification Steps
Selfie, bills, bank statements, then more selfies, seriously tiring
Unhelpful email response
Got generic email response, nothing specific
Unstable Game Servers
Server disconnects during peak hours, very annoying
Wagering Sucks The Joy Out
By wagering done, you hardly have balance left.