Playmodok - De Playmobil Dokter Reviews 8

3. Coachingcentrum
  4. Verzamelaarswinkel
  5. Tweedehandswinkel
  6. Speelgoedwinkel

De Playmobil Dokter is écht iets bijzonders. Al jaren is het dé plek voor Playmobil-liefhebbers, en het voelt bijna als een verborgen schat die je keer op keer ontdekt. Hier krijgen oude sets een tweede leven, en ook nieuwe sets in de doos zijn altijd een feestje. Het assortiment is zo uitgebreid dat je telkens weer nieuwe favorieten kunt vinden – en dat is een klein wonder, vooral nu Playmobil in Nederland steeds moeilijker te krijgen is. Maar wat de Playmobil Dokter écht uniek maakt, is de zorg en aandacht die wordt besteed aan elke set. Of het nu gaat om een zeldzaam onderdeel of een complete set, alles is zorgvuldig gerepareerd, geslecteerd, verzameld en met aandacht voor kwaliteit. Het is duidelijk: Playmodok.nl is een plek waar waardering, kwaliteit en liefde voor Playmobil samenkomen. Duidelijk dat er liefde, zorg en expertise in elk product wordt gestoken, en dat je als klant iets bijzonders krijgt.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitstekend

Uitstekend, wat ik besteld had heb ik prompt ontvangen. Kleindochter heel blij

18 september 2025

Na een week nog steeds niets ontvangen

Na een week nog steeds niets ontvangen

20 september 2025
Logo Playmodok - De Playmobil Dokter

Antwoord van Playmodok - De Playmobil Dokter

Hoi Guus,

Bedankt voor je review! Helaas kunnen wij geen bestelling vinden op jouw naam. Mag ik vragen of je besteld hebt bij Playmodok.nl of bij Playmobil.nl?

Bij Playmobil.nl geldt namelijk een levertijd van 4 tot 5 weken. Via onze website (Playmodok.nl) kunt u ons ook snel bereiken als u zich afvraagt: waar blijft mijn bestelling? Heeft u gekozen voor track & trace, dan kunt u uw pakket zelfs live volgen.

Het is natuurlijk mogelijk dat de bestelling onder een andere naam is geplaatst. Als u die gegevens met ons deelt, kijk ik graag voor u na waar het pakket gebleven is.

Wij waarderen het enorm om reviews van onze klanten te ontvangen en helpen u graag verder.

Met een glimlach,
Daisy
De Playmobil Dokter

Heel tevreden!

Dankzij Playmodok heb ik een pakket gevonden dat niet meer te koop was en op andere tweedehands-websites heel erg duur waren. Alvast bedankt voor de correcte prijs, de snelle levering, het ziet er nog als nieuw uit dus ik ben heel tevreden. :-)

2 september 2025

Zeer goede klantenservice

Van mijn bestelling bleek één artikel niet op voorraad te zijn. Ze stuurden hierover een bericht, vroegen of ik een vervangend artikel wilde, maar dat hoefde ik niet. Ik stuurde hem op zondag een bericht wanneer ik het geld kon verwachten en kreeg direct antwoord - op zondag! - dat het geld al op mijn rekening stond. Zeer goede klantenservice!

1 juni 2025
Toon reviews in alle talen. (8 reviews)