Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin hjemmeside, let at navigere i og masser af fint udvalg. Jeg bestilte en gave, og jeg glæder mig til at give den videre i maj. Modtog pakken 2 dage efter bestilling. Super service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Netkøb. Købt ur /gave via hjemmesiden. Overskuelig, ikke forvirrende. Lyn hurtig ekspedition og uret kom 2 dage efter bestillingen flot gaveindbunden. God retur muligheder , hvis det er nødvend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg besøgte Plaza i Rødovre Centeret, for første gang, og blev mødt af Emma som var super imødekommende, smilende og venlig. Jeg skulle bare bruge en pris på en halskæde (bestillingsvare) og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenontwerper
  3. Sieradengraveur
  4. Sieraden reparatieservice
  5. Horlogereparatieservice
  6. Horlogerie

Geschreven door het bedrijf

PLAZA ure & smykker er en landsdækkende ur- og smykkekæde, med velkendte brands, spændende upcomers, egne designs og det fineste udvalg indenfor ædelsten, guld og sølv. Brands smykker: Maanesten, byBiehl, Sif Jakobs, Enamel, Stine A, Izabel Camille, LUSH LUSH Jewerly, Sistie, Joanli Nor, Mads Z, Nordahl, Nuran, Scrouples, Kleopatra, Lund Copenhagen. Brands ure: Garmin, Tissot, Ole Mathiesen, Casio, Skagen, Fossil, Michael Kors, Nordgreen, Bering, About Vintage, Daniel Wellington, Seiko, Club.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var lynhurtig levering. Smukt smukke

Der var lynhurtig levering, fra dag til dag,
Jeg har kun lige hurtigt kigget på smykket, da det er en Mor,s dag gave har vedkommende ikke fået det endnu. Men det så rigtig fint ud, så fin at jeg også ønsker mig et

13 april 2026

Hej Nancy,

Fin hjemmeside

2 april 2026

Hej Tine,

Vi er glade for vi kunne yde en god service og hurtig levering :)

Vi håber modtageren af gaven bliver glad for sit smykke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og stort udvalg i…

Lynhurtig levering og stort udvalg i alle prisklasser.

3 april 2026

Hej Kate,

Stort udvalg

Stort udvalg, gode tilbud, overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering

7 april 2026

Vidunderlige smykker😍

Det er så flotte smykker. Jeg har allerede fået en masse komplimenter på min halskæde og ringe, derfor synes jeg det var et fantastisk valg at købe hos plaza.dk:)

11 april 2026

Hej Maryam,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at høre du er glade for din smykker og håber og ser frem til at kunne hjælpe dig i fremtiden :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommer aldrig til at handle i deres…

Kommer aldrig til at handle i deres butik i Kolding storcenter Jeg ville købe et par øreringe der var sat ned, og hente den på C&C, men da det var helligdag så kunne jeg ikke bestille dem. Da jeg ville bestille dem dagen efter, så var de til normal pris. Jeg forsøgte 6 gange at ringe til butikken. På 2 forskellige dage og sendte dem en mail uden svar.
Jeg tog op i butikken dagen efter så ventede jeg i 10 minutter og medarbejderen var flabet og usamarbejdsvillig og ville ikke hjælpe. Første og sidste gang jeg handler i den butik.

8 april 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre om den oplevelse du har haft, da det absolut ikke er sådan vi ønsker at fremstille overfor vores kunder. Har du mulighed for at sende mig en mail på kundeservice@plaza.dk med de øreringe du kiggede på, så kan vi finde en løsning på det.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Hurtig levering, og det hele var pakket så fint ind klar til at give direkte som gave. 🎁

6 april 2026

Hej Nabita,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let at finde det jeg søgte og levering…

Let at finde det jeg søgte og levering var noget hurtigere end hvad de havde skrevet (fik pakken 3 dage efter bestilling).

26 maart 2026

Hej Elisabeth,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt tilfreds og anbefales!

Varen kom som forventet, god indpakning og uden problemer.
Flotte øreringe som var præcis som beskrevet og til god pris.
Godt tilfreds og anbefaler Plaza!

27 maart 2026

Stor ros til Emma, Plaza i Rødovre Centeret

Jeg skulle bare bruge en pris på en halskæde (bestillingsvare) og Emma lovede mig svar dagen efter, men tilbød samtidig at at rense den gudhalskæde jeg havde på.

Jeg havde samtidig lagt en tilsvarende forespørgsel i en anden kæde i Centeret.
Plaza tilbød den bedste pris, men hvis de havde været lidt dyrere, havde jeg stadig valgt Plaza, alene pga. førstehåndsindtrykket og service.

Jeg besøgte butikken igen forleden, for at få Emmas navn, og hun genkendte mig med det samme - hun har en speciel evne til at få én til at føle sig som butikkens vigtigste kunde - allerede før man overhovedet har købt noget.

Jeg købte naturligvis min halskæde her, og hele familien er helt klart kunder fremover :-)

9 maart 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er virkelig glade for, at Emma kunne give dig en så god oplevelse. Det betyder meget for os, at du valgte os både på grund af prisen og den service, du fik. Vi er stolte af at kunne skabe en sådan førstehåndsindtryk og at hele familien nu er kunder hos Plaza.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Kan varmt anbefales

Hurtig afsendelse. Hurtigt svar fra kundeservice. Priser der matches. Kan varmt anbefales

25 maart 2026

Hej Ulla,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Levering hurtig

Levering hurtig. Men et af produkterne - jeg købte - en sølvkæde var af så ringe kvalitet at den ring hvor låsen var indsat i ikke var sikret så kæden delte sig og faldt af første gang jeg havde den på. Heldigvis opdagede jeg det.

17 maart 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for vi kunne yde en hurtig levering. Jeg er dog ked af at høre om din halskæde, det er absolut ikke sådan vores kvalitet på smykkerne er. Du er velkommen til at sende mig en mail på kundeservice@plaza.dk så lad os finde en løsning, så du får en kæde som ikke er gået i stykker.

Alt fungerede 👍

25 maart 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at alt er som det skulle være :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god side og hurtig levering ❤️

En super dejlig oplevelse at handle hos Plaza
Super nem side at finde rundt i
Og mega hurtig levering 🚚
Pakken var smukt pakket ind så nu er det kun at håbe på at min dejlig sviger datter kan li den ❤️ellers har I jo lang retur ret❤️

23 maart 2026

hurtig levering

kvalitet hele vejen

15 maart 2026

Hej Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at vores smykker er den kvalitet vi ønsker :)

super hurtig levering

super hurtig levering, fik mit armbånd allerede dagen efter bestilling. Armbåndet lever fuldstændig op til billedet og til forventningen.
Klar anbefaling herfra.

20 maart 2026

Hej Sally,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service man kan forestille…

Den bedste service man kan forestille sig. Medarbejderen var super sød og venlig.
Jeg spurgte ind til deres prismatch og der var ingen problemer med at få det med på mit køb

17 maart 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for vi kunne yde en god service og står altid klar til at hjælpe :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Akkuratesse og punktlighed er nøglen…

Akkuratesse og punktlighed er nøglen til ens lyst til at handle med Jer en anden gang

15 maart 2026

Hej Bjarne,

Dejlig og nem hjemmeside

Dejlig og nem hjemmeside, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊

14 maart 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at vores hjemmeside er nem og tilgå og vi glæder os til at se dig igen :)

Netkøb

Netkøb.
Købt ur /gave via hjemmesiden.
Overskuelig, ikke forvirrende.
God retur muligheder , hvis det er nødvendigt .
Ikke sidste gang jeg køber gennem der.

14 maart 2026

PLAZA Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.