Alles werd netjes en keurig geleverd. Installatie was zeer eenvoudig. In dit weer werken de panelen top. Batterij zal waarschijnlijk onze volgende aankoop zijn! Dankjewel.
De plug & play zonnepanelen moesten bij mij verticaal staan (portrait) en had andere en of bijkomende steunen nodig! Zonder problemen en bijkomende kosten zijn die toegestuurd naar mijn adres. Bedankt... Toon meer
Correcte levering en heel gedienstige chauffeur het materiaal was heel goed ingepakt moet het wel nog installeren laat u dan iets weten
Levering meer dan 10 dagen te laat. Na telefonisch contact zij de secretaresse dat de bevoegde persoon mij zou terugbellen. Heeft later gemaild dat de container te laat binnen was en dat het naar de... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vele beloftes maar pas levering na aandringen na 2 weken. Voor levering pas de keuze 1 week later! Wachten vandaag vol ongeduld op bestelling van 1 juni
Levering meer dan 10 dagen te laat.
Heeft later gemaild dat de container te laat binnen was en dat het naar de transporteur zou gestuurd worden. 7 dagen later zou het geleverd worden....

Antwoord van Pluginsolarenergy
zeer lange levertijd, aangekocht op 8 april geleverd op 2 juni. Meerdere mails verstuurd naar verkoper maar steeds maar beloven. Materiaal zelf is uitstekend.

Voldoet aan alle verwachtingen
Vriendelijke en snelle levering ,goede uitleg en makkelijk te installeren.
Panelen geven zoals beloofd de maximale opbrengst. Top👍

Antwoord van Pluginsolarenergy
2 x werden er beschadigde zonnepanelen geleverd. De verkoper was behulpzaam en uiteindelijk is het goedgekomen, daarom nog 4 sterren.
In begin had ik een mindere goede ervaring na het plaatsen omdat het niet werkte, maar na mails en het krijgen van de handleiding in Nederlands waar er een fouten blaadjes had en zo kon doorsturen wat er kon mis zijn, hebben zij dan het probleem opgelost en nu ben ik dan heel erg te vreden dat het werkt en hopelijk lang kan van genieten in de toekomst ,hun na service is wel heel goed dank je team

Antwoord van Pluginsolarenergy
Heel gemakkelijk om te bestellen en vlotte levering. Ondersteuning krijgen is heel moeilijk. Telefonisch niet bereikbaar. Enkel via mail wordt er geantwoord. Wel heel goede uitleg dan.

Antwoord van Pluginsolarenergy
Is niet wat ik bestelde,
Het geleverde is geen plug in, is een samenraapsel van verschillende delen.

Antwoord van Pluginsolarenergy
Pluginsolarenergy geeft een goede service, alles werd correct geleverd!

Antwoord van Pluginsolarenergy
De plug & play zonnepanelen moesten bij mij verticaal staan (portrait) en had andere en of bijkomende steunen nodig! Zonder problemen en bijkomende kosten zijn die toegestuurd naar mijn adres. Bedankt!

Vriendelijke levering ,goede uitleg
En makkelijk te installeren
Produkt is prima (stekkerset), levering als afgesproken en opbrengst boven verwachting. Daarom een tweede set besteld
Probleem met de batterij
Reeds verschillende mails gestuurd maar nooit reactie op gekregen.
De batterij wordt geleverd via duravolt Nederland.
Deze firma gecontacteerd en direct antwoord gehad
Geen aanrader
Zeer tevreden. Snelle en vlotte levering van de batterij.
De p1 meter was iets later.
De werking van het geheel is uitstekend.
Top.