NIET BESTELLEN!!! Compleet onbetrouwbaar! Bestelling gedaan, duurde heel lang voordat ik het ontving. Ging absoluut via China of waar dan ook ter wereld, absoluut niet afkomstig vanuit Nederlan... Toon meer
De Plunora loafers zijn een solide keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Het leer is van hoge kwaliteit en de pasvorm is uitstekend, wat zorgt voor een luxe gevoel. Het e... Toon meer
Eigenlijk bestaat het helemaal niet! Geen telefoonnummer, geen winkel, retourbeleid is alleen zelf duur terug sturen naar China, geen reactie op mail(alleen als je echt wilt dat ze reageren met ee... Toon meer
Oplichters!!! Helaas hier ook besteld een jas voor mijn zoon. Een maand geleden besteld. Na 2 boze mails en 2x gebeld gisteren, men krijgt gelijk een voicemail. Voicemail ingesproken en een u... Toon meer
Oplichters
Hier niks kopen! Zijn oplichters. Je ontvangt geen spullen. Doe aangifte bij politie. Je geld ben je kwijt, maar laten we andere mensen behoeden om hier iets te bestellen.
Plunora
Old money atelier, Plunora, Hollmly zijn allemaal van dezelfde eigenaar. Onbetrouwbaar. KvK klopt niet. Zijn onbereikbaar en geven helemaal geen antwoord op vragen over bezorging en niet ontvangen producten.
Doe ajb aangifte bij de politie: politie.nl, zodat deze eigenaar gestopt kan worden!
Zijn oplichters
Zijn oplichters, schoenen besteld maar komen niet binnen. Diverse mails gestuurd.. geen reactie
Waardeloze webshop alles wat je bestelt…
Waardeloze webshop alles wat je bestelt komt bij AliExpress vandaan en wordt niet geleverd op oplichters niets bestellen daar Je bent je geld kwijt en geen product ontvangen
Hier nooit bestellen serieuze oplichting
Dit bedrijf verbeterd niet,kansloze oplichters
Doe het niet!..
De spullen komen uit China en hun reactievermogen uit 30jr. v.Chr.
Als sinds november probeer ik in contact te komen met hen maar ik krijg gewoon geen reactie. Ik ben ruim 10 emailberichten verder en een paar grijzen haren..
Mijn advies doe het niet..
Rommel
Rommel. Lijkt niks op wat ik besteld had. Niet te retourneren. Kan beter de haard aansteken met je geld.
Bestel er niet
Niet te vertrouwen. Bestelde producten zijn niet geleverd. Daarom naar nietbezorgd.nl gestapt.
Polino zijn oplichters
Besteld bij Polino, niks ontvangen toen maar gehaald omdat het telefoonnummer niet klopte, mail terug gekregen ik kreeg 10% van het aankoop bedrag terug en 50% korting op mijn volgende bestelling, maar ik wil niks bestellen maar mijn geld terug, daarna niks meer gehoord, dus bestel niks op die site, oplichters zijn het.
Chinese troep, niks bestellen
Chinese troep, online een rok besteld maat XL maar is eerder een maat XS zo klein was het. Mail verstuurd en gevraagd naar een oplossing maar geen reactie ontvangen. Dus oplichters, mooie foto’s op de website maar zeker niks bestellen. Vaarwel 30 euro
Het is eigenlijk niet eens 1 ster…
Het is eigenlijk niet eens 1 ster waard!!
Ik had een trui besteld voor mijn zoon, maar deze is echt te groot. Gelijk een mailtje gestuurd met de vraag om de trui te retourneren, maar nooit reactie gekregen. Inmiddels al 4 mailtjes gestuurd en gebeld, geen contact mee te krijgen!!!!!!!!!!!
SLECHT, niet bij bestellen!
10 feb: HELAAS NOG STEEDS NIKS VAN PLUNORA GEHOORD!
Slechte aftersale…!! Niet bestellen!
We hebben wat besteld bij plunora maar omdat de maat niet goed was wilde we dit terugsturen . Helaas hebben ze geen telefoonnummer en ze reageren niet op hun e-mail om terug te sturen . Al 3 weken geen bericht en regelmatig gemaild maar geen gehoor!! Slechte aftersale!!! Geld kan je wel fluiten
Verkeerde item opgestuurd
Verkeerde item opgestuurd , geen contact te krijgen . Geld kwijt voor iets verkeerds, je kan alles bestellen op Ali expres trouwens .
Weken gewacht op een trui
Weken gewacht op een trui, meteen als retour aangemeld, maar ik word gewoon genegeerd. Ga hier zeker werk van maken!
Belachelijk!
We zijn al 3 weken verder en nogsteeds heb ik mijn bestelling niet gekregen. Ze houden de klanten aan de lijntje en komen hun beloftes niet na. Als je ze een mail stuurt reageren ze niet! Ik ga zeker aan aangifte indienen voor de website!
Zeer slecht
Zeer slecht, niet bestellen! Meer dan 2 maanden gewacht op de bestelling, bij levering bleek het product (de jas) van zeer slechte kwaliteit, ik wilde het retourneren maar er wordt al weken niet gereageerd op mijn mails en er is geen telefoonnummer bekend.
Krijg geen reactie voor het retourneren
Zeer.slecht! Niets bestellen!
Bestelling was snel geplaatst echter krijg je geen antwoord meer als je iets wil retourneren! Ik raad iedereen af hier iets te kopen tenzij je opgelicht wil worden met Chinese webwinkel troep.
Ik wacht al 9 dagen op mijn jurken
Ik wacht al 9 dagen op mijn jurken.
De 1ste dag mailcontact ging goed daarna nooit meer iets gehoord dat vind ik dus super jammer had t jurken nodig voor t bedrijfuitje dat komt nu dus niet of te laat binnen.
Zou hierbij graag me geld terug willen
Niet kopen
Niet kopen!
Gewoon verder zoeken maar niet hier!