heb mijn behandeling afgerond, en mijn tanden zijn niet zoals scan gebleven. nu moet ik een andere soort beugel met een andere kliniek zoeken om deze te corrigeren.

Ben net klaar met mijn bovenste bitje, waarbij mijn voortand nog iets naar voren staat en een ander een tikje naar achter, nu zeggen ze dat ik een deel van de behandeling overnieuw moet doen, terwijl... Toon meer

De ervaring was op zich goed. In eerste instantie niet erg professioneel, maar kwam door personeel te kort en de 3D scan door de manager gedaan werd, wat hij normaal niet doet en moest daardoor opnieu... Toon meer

Een 3D scan en een IPR behandeling gehad en tot nu toe echt super blij dat ik deze keus heb gemaakt. De medewerkers die mij hebben behandeld van Plus Dental legde mij alles precies uit wat ik kan verw... Toon meer

1. Cosmetische tandarts
  2. Tandarts
  3. Orthodontist

Info over PlusDental

Onze tandartsen zorgen voor het uitlijnen van uw tanden met behulp van onzichtbare beugels. Ze zijn veilig, comfortabel en tot wel 70% voordeliger dan traditionele beugels. Voor een blijvende glimlach.

3,3

Gemiddeld

heb mijn behandeling afgerond

27 december 2024

Ik wil een klacht indienen over dit…

Ik wil een klacht indienen over dit bedrijf omdat ik al maanden voor de beugels betaal terwijl ik ze niet pas en kan in doen. Al maanden probeer ik een afspraak te maken en wordt ik doorverwezen naar een kliniek om daar een IPR behandeling te krijgen. Iedere keer als ik een kliniek binnen loop voor de IPR behandeling wordt ik weer terug gestuurd naar huis met de mededeling dat doktersmile de afspraak heeft geannuleerd . Hier ben ik telkens niet van op de hoogte gehouden. Ik heb gebeld met het bedrijf en gemaild maar krijg geen gehoor of ze beloven mijn behandeling stop te zetten terwijl ze dit niet doen. Ik eid mijn geld terug waar ik afgelopen maanden voor heb betaald en wil per direct de koop stop zetten !!!

23 oktober 2023

Contact is onmogelijk

Het contact is echt onmogelijk!
Ik probeer al maanden contact te krijgen via de mail
Nu word er gezegt dat het is overgenomen door dr smile?
Maar ze hebben geen informatie mee gekregen van dental plus..
En moet maar een nieuwe afspraak maken voor weer een scan..
Ik zou een nachtbeugel krijgen nooit wat ontvangen of gehoord en nu dit.. ik raad het erg af!

2 juni 2023

Ontzettend slecht bereikbaar

Ontzettend slecht bereikbaar, zowel per mail als per telefoon. En telefonisch bijna alleen maar Engelstaligen die er werken, ontzettend vervelend en frustrerend.

3-6-2023:
Mijn klacht gaat verder onder Dr Smile.

2 mei 2023

Collectieve rechtszaak aanspannen tegen…

Collectieve rechtszaak aanspannen tegen PlusDental/DRSmile.

Binnenkort starten wij gezamenlijk een collectief rechtszaak tegen bovenstaande genoemde organisatie. Ben je ook gedupeerd door de geleende service en/of heb je je contract ontbonden terwijl je al betaald hebt? Update volgt.

13 april 2023

SLECHT

heb de beugels gekregen maar ben niet tevreden over het resultaat, ik probeer contact te zoeken je krijg gewoon niemand te pakken maar moet wel betalen...
ik weet niet zo goed wat ik moet doen kwa betalen ?

12 april 2023

Beugels werken goed, communicatie zeer slecht.

De beugels doen wat ze moeten doen. Echter, de gehele communicatie eromheen is bar slecht. Ze zijn telefonisch en per e-mail niet te bereiken, en al zeker niet sinds de omzetting naar Dr. Smile.
Daarnaast is het blijkbaar zeer normaal om mensen minimaal 45 minuten te laten wachten wanneer ze een afspraak gemaakt hebben in de praktijk, en sturen ze regelmatig de verkeerde agenda per mail door. Als je een rekening thuis gestuurd krijgt moet je ook binnen enkele dagen betaald hebben anders krijg je direct een aanmaning. De rekeningen krijg je meestal ook pas op een vrijdag of zaterdag dus dat is gelijk enorm handig want in het weekend zijn ze sowieso niet te bereiken voor vragen of opmerkingen.

12 januari 2023

Vee verwerkers

6 behandel kamers en 1 tandarts en 2 verwarde assistentes en de administratie vraagt dan wat ik van de behandeling vond met iemand die daar niet was denk dat hun frauderen of wat ze ook doen een behoorlijke verwarring veroorzaakt in hun administratie....

2 februari 2023

Geen contact

Helaas. Na aanlevering van alle materialen en beugels kreeg ik een rekening waar dingen op stonden die ik niet gebruik / gekregen heb. Bij vragen hierover krijg ik geen contact. Mijn contactpersoon, Lynn, reageert gewoon niet meer op haar e-mails (nadat er een toezegging is geweest dat de financiële afdeling contact op zou nemen met mij maar ik heb niets gekregen). Telefonisch via het algemene nummer kom ik er niet door en via de chat krijg ik ook geen antwoord (alleen een geautomatiseerde e-mail met uitleg dat ik gewoon moet betalen). Betalen is niet het probleem, ik wil graag meer weten wat het is dat in de factuur staat en waarom.
We zijn bijna 6 weken verder en ondanks de vele pogingen vanuit mijn kant lukt contact niet.

23 februari 2023

Oplichters die afspraken niet na komen!!

Tijdens de verkoop wordt van alles belooft zoals een gratis setje retentie beugels. Zodra je het einde van de behandeling nadert ontkennen ze alles en moet er allerlei bewijsmateriaal overhandigd worden om dit te krijgen.

Communicatie is zo goed als onmogelijk. Telefoon wordt niet opgepakt, mails worden niet beantwoord, de app werkt niet meer. Enz enz enz.

Er zijn genoeg alternatieven! Blijf hier aub weg!

7 februari 2023

Weinig hulp voor plus Dental klanten

Ben begonnen bij plusdental en zit nog in mijn behandeling. Echter wil ik een afspraak inplannen bij Dr. Smile nou blijkt dat ik als plusdental klant geen aanvraag kan doen voor een afspraak mits ik iets aanschaf??! Als ik ontevreden ben over het resultaat dat niet overeenkomt met het 3-D plan kan ik tegen betaling een nabehandeling krijgen. Klopt van geen kant dit. Graag wil ik dit netjes oplossen Dr Smile!!

23 januari 2023

Dr Smile; Pak je verantwoordelijkheid en kom je beloftes na

Zeer slechte communicatie...........
geen reacties op diverse telefonische en digitale contactverzoeken…. Een aanpassing op de eerder gemaakte scan duurde meer dan 2 maanden ondanks veelvuldig contactverzoek.
Medewerker vertelde mij telefonisch dat het chaos was bij toen nog DentalPlus... Inmiddels > 6 mnd bezig, maar nog geen enkel contact vanuit hun ?! Zeer onprofessioneel!!!
Het bedrijf inclusief Dr Smile moet zich SCHAMEN!!!!! Op de website staat immers letterlijk; "PlusDental wordt DR SMILE
Voortaan is DR SMILE ook verantwoordelijk voor alle klanten van PlusDental."

Nog niets van gemerkt! Pak die verantwoordelijkheid. We praten niet over een koekje kopen, het is een grote financiële uitgave!!!!

30 november 2022

Zelfde ervaring als alle andere…

Zelfde ervaring als alle andere gebruikers van PlusDental. De 3D-scan is prima, je krijgt een mooi en duidelijk pakket. Maar als je aan het einde van je behandeling komt en nachtbeugels (retainers) wil bestellen, dan zijn ze niet meer bereikbaar. Telefonisch staat continu de voicemail erop. Je wordt verwezen naar e-mail en chat. De chatfunctie op de site werkt alleen voor Duitse en Poolse klanten en op e-mail word niet gereageerd. Inmiddels is de app of offline gehaald, omdat PlusDental is overgenomen door Dr Smile. De vervolgondersteuning zou via e-mail gaan, maar je hoort helemaal niets meer. Daarbij is bij de IPR-behandeling (daarbij wordt iets van je tanden afgeschaafd om extra ruimte te creëren) te veel van mijn voortand afgeschaafd, waardoor ik nu een spleet heb, die er nog niet zat (en de behandeling boven is klaar). Schandalig dat je je zo als bedrijf gedraagt. Diep diep triest.

3 januari 2023

Klantenservice is na betaling niets meer waard

Tot het moment dat je de beugels krijgt wordt je goed bijgestaan, maar zodra je betaald hebt en begonnen bent met de behandeling is de service nergens meer te vinden.

Voor de behandeling duidelijk afgesproken dat de nacht retentiebeugel beide voor de bovenkaak zouden zijn, omdat dit het enige is wat ik wou laten veranderen, maar je betaald gewoon 100 euro voor boven en beneden en de klantenservice wil hier niets aan doen/veranderen.

Tevens reageren ze pas na een maand op e-mail, nadat ik meerdere herinneringen heb gestuurd.

Ze zijn overgenomen door Dr. Smile en bij contact met hen wordt je gewoon afgescheept dat je bij PlusDental moet zijn. Hallo, jullie zijn 1 bedrijf en dienen de klanten gewoon te helpen!

Als ik dit van te voren had geweten, had ik nooit de behandeling gestart bij dit bedrijf.

18 december 2022

Wanneer je vragen stelt

Wanneer je vragen stelt, wordt er heel laat of niet gereageerd. Als er (heel laat, lees meer dan 3 weken) gereageerd wordt, wordt jouw vraag niet eens beantwoord. Nu ze zijn overgenomen door Dr Smile wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Het is om gek van te worden.

11 december 2022

Bijzonder slechte klantenservice

Bijzonder slechte klantenservice. De mail hieronder, helaas nog onbeantwoord (want 4 dagen geleden gestuurd), stuurde ik naar hen.

Jongens… jullie slaan de plank weer zo hard mis. Ik leg hieronder even uit wat er misgaat.

Bij het bitje dat nu naar mij wordt opgestuurd, althans het bitje dat jullie zonder succes hebben geprobeerd te versturen, gaat het weer mis. Een maandje geleden stuurde jullie al mijn retentiebeugel op, maar werd alleen de bovenkant geleverd. Onhandig, op zijn zachtst gezegd, omdat ik alleen mijn ondertanden behandel.

Zoals ik toen ook al aangaf vond ik het erg jammer dat dit zo is gelopen, omdat ik daardoor nog een week of twee met het laatste bitje uit mijn behandelplan moest lopen – dat inmiddels slap, oud en vies was. Enfin, jullie stuurde een nieuwe op en ik moest het er nog maar even mee doen.

Afgelopen weekend zou ik dan eindelijk mijn nieuwe, juiste bitje ontvangen, en kon ik mijn oude eindelijk wegstoppen. Maar, inmiddels niet geheel verassend meer, het gaat weer fout. In het weekend werd het bitje niet bezorgd, dus ik dacht ik neem het zekere voor het onzekere en ik laat hem bij een DHL-punt bezorgen. Vanochtend chatte ik met DHL, en wat bleek? Jullie hebben een labelfout gemaakt, waardoor mijn bitje niet bezorgd kon worden…

Huidige status; ik draag een bitje dat ik rond half oktober ben begonnen met dragen… Ik draag dit bitje dus nu ca. 9 weken – kan niet de bedoeling zijn.

Ik ben woedend, omdat ik mij door jullie onkunde erg benadeeld voel. Toch leek het me wel zo netjes om een nette, beheerste mail te sturen, zodat jullie kunnen zien hoe onwijs incompetent jullie bezig zijn.

Dan, mijn eisen, want ik vind deze hele situatie ronduit schandalig. Ik eis zo snel mogelijk, en eindelijk, mijn bitje te ontvangen. Daarnaast eis ik een financiële compensatie.

In de bijlage vind je screenshots van mijn gesprek met DHL, als bewijs van hoe jullie het dit keer weer hebben verstierd.

Ik hoop dat jullie dit met spoed oppakken. Ook zie ik jullie reactie met spoed tegemoet.

7 december 2022

IS DR SMILE

DR SMILE = Plus Dental. Zeer slechte ervaring. 1) facturatie klopt niet 2) zeer moeizaam contact 2) locatie van intake niet meer aangesloten

4 december 2022

Retainers bestellen

Inmiddels ben ik klaar met mijn behandeling en ik ben redelijk tevreden. Voordat ik klaar was met de behandeling heb ik geprobeerd om retainers aan te schaffen. Ik heb al veel geld betaald voor de behandeling, de retainers kosten weer veel geld (want je wilt er een aantal hebben). Ben nu al maanden bezig om de retainers te bestellen. Geen gehoor van de klantenservice.

13 november 2022

Ik was eerst heel tevreden

Ik was eerst heel tevreden, iedereen was vriendelijk tot je de retailers hebt. ik moest mijn tanden laten bijwerken voor de aligners ingebracht konden worden. Dit heeft me 300 euro gekost want de tandarts had me 2 keer 150 euro aangerekend. Daarnaast stond ook in de policy dat zo'n behandeling inclusief de algemene prijs was. De tandarts vroeg dan om 300 cash. Ik deed alsof ik mijn geld niet meehad om een factuur te kunnen ontvangen als bewijs.

Nu een jaar later reageren ze pas op mijn mails over dit voorval.

Ik ben al enkele maanden klaar met mijn behandeling. Opzich was ik heel tevreden over het resultaat tot nu toe. Om ervoor te zorgen dat mijn tanden in de 'nieuwe positie' blijven, heb ik een retainer nodig voor 'snachts. Die ook nog eens 99 euro kost. Ik probeer hem al enkele maanden te bestellen maar het gaf eerst enkele maanden een fout of pagina die niet laadde. Nu komt er op dat er een overname bezig is. Hierdoor kan ik mijn retailer niet bestellen en zijn mijn tanden al terug aan het verschuiven.

Geldklopperij

29 november 2022