Je wordt tot op het bod geïntroduceerd en vervolgens begeleid en geholpen in het maken van een juiste keuze. Dit is heel zeldzaam en daardoor is het een zeer goede review.
We guide international students who aim to combine sports and academics at American universities, while securing an athletic scholarship. Our focus is on finding the perfect match between athletes and college coaches, delivered through a personalized and engaged approach.
Miami, Verenigde Staten
- +17868565260
- info@plus31sports.com
- plus31sports.com
+31 Sports review
Onze dochter is goed begeleid door +31 Sports. We zijn via via bij deze organisatie uitgekomen en uiteindelijk heeft ze een scholarship bij Boston University gekregen. Wat betreft documentatie en administratie is studeren aan een Amerikaanse universiteit best omslachtig, maar Lars kent de materie en heeft ons zeer goed geholpen. Was voor ons ook altijd zeer goed te bereiken en snel met zijn antwoorden. Dus wij hebben het gehele traject als positief ervaren.
Geweldige college-voetbal-ervaring dankzij +31 Sports
Via +31 Sports is onze dochter in Knoxville terecht gekomen. Na een geweldig 1e semester bij PSCC en een kerstmaand thuis is ze alweer een maand in Amerika. Vol enthousiasme is ze het 2e semester gestart. Christoph en Lars, top geregeld!!!
(18 feb 2026)
31 plus sports heeft mij perfect…
31 plus sports heeft mij perfect geholpen in het zoeken van een college en hierbij goede 1 op 1 begeleiding gegeven waarbij het eerlijke mensen zijn en geen geld wolven. Op dit moment ben ik actief bij northwest college en daarbij hebben christoph en lars mij perfect geholpen!
Je wordt tot op het bod geïntroduceerd…
Erg tevreden over Plus31sports
Vanaf het begin van het proces is mij gelijk goed uitgelegd hoe het leven als voetballer in Amerika is, wat mij allemaal te wachten staat en luisteren ze goed naar de ambities de je als voetballer heb. De persoonlijke aanpak en de vele connecties die Plus31sports heeft, zorgen ervoor dat je als student-athlete op de best mogelijke plek komt.
Verder staan ze altijd klaar voor je om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten lopen
Al met al super tevreden!
Fijne begeleiding en altijd paraat om…
Fijne begeleiding en altijd paraat om te helpen. Heel erg dankbaar voor de geweldige samenwerking bij het maken van mijn geweldige transfer naar St. Thomas University!
Plus31 Sports een super bedrijf!
Via via zijn we bij Plus31 Sports terecht gekomen (zij hadden ook hele goede ervaring) Lars is echt een topper! Door hem heeft onze dochter een mooie universiteit gevonden met hockeybeurs.
Lars is erg behulpzaam en helpt met alles.
Doordat profiel van onze dochter met filmpje goed was, heeft ze veel keuze gehad om uit universiteiten te kiezen. Hierbij heeft Lars ook erg mee geholpen.
Tevens als we vragen hadden kregen we direct antwoord. Ook wbt papieren en visa heeft hij ons goed mee geholpen.
Al met al dus een top bedrijf en Lars een super man en we zouden dus ook iedereen die naar Amerika wilt Plus31 Sports adviseren en aanraden!
Feedback plus31sports (Lars Blenckers)
Ik kwam vrij laat in het proces, maar mede dankzij Lars heeft dit niet voor problemen of beperkingen gezorgd. Door de vele contacten die hij heeft had ik veel goede opties en kon ik zo voor de beste school kiezen. Fijne tips voor de eerste gesprekken. Altijd snelle reactie op mijn vragen, Lars zat er echt bovenop qua dingen die geregeld moesten worden en zijn hulp bij dingen die nog onzeker waren etc was heel fijn! Dat kwam ook mede door alle overzichtelijke mails die ik heb gekregen waarin stap voor stap werd beschreven wat je moest doen op dat moment. Ben dus voor mijn gevoel echt goed geholpen gedurende het hele proces en er werd ook geluisterd naar wat mijn voorkeuren waren; het contact was oprecht waardoor je je ook op je gemak voelde. Had geen ander bureau willen kiezen voor dit proces, ben echt zeer tevreden! Tot slot wat ik ook fijn vind is dat het contact niet ineens stopt nadat je naar Amerika gevlogen bent, maar je nog steeds dingen kan vragen of wat dan ook.
Kortom dikke 5 sterren! Kan het iedereen aanraden!
Persoonlijke en uitstekende service!
Wij hebben de dienstverlening van Plus31 Sports als erg positief en persoonlijk ervaren. Als ouders zijn we actief en goed in het proces van het vinden van een geschikte universiteit betrokken. Vragen werden altijd en snel en vakkundig beantwoord. Overall een aanrader om Plus31 Sports in de hand te nemen als je van plan bent om sporten en studeren in Amerika te willen combineren.
Lars is een aardig en leuk persoon, transparant en fijn in de communicatie.
Lars heeft ons goed begeleid, vooral onze dochter Roos, en niets was hem teveel. Hadden we een vraag; binnen no-time hadden we een reactie via de app of telefonisch contact.
Plus31 Sports raad ik dan ook van harte aan!
Super service
Lars is Vriendelijk, betrouwbaar, transparant en altijd bereikbaar
Hij neemt de tijd om alles toe te lichten.
Vanaf de eerste kennismaking tot nu in Amerika is communicatie fijn verlopen
Ik blij dat ik bij Lars en plus31 terecht ben gekomen. Dankzij hem studeer en hockey ik nu in Amerika.
Zeer tevreden over Plus31 Sports
Voor het zoeken en vinden naar een geschikte studieplek inclusief voetballen op niveau heeft onze zoon zich laten begeleiden door Chris. Heel fijn contact, goede begeleiding, korte communicatie lijnen en een zeer geschikte plek gevonden in New York. Dit alles gelukt binnen een half jaar.
Wij zijn zeer tevreden met Plus31 Sports. Als advies zouden we nog kunnen meegeven, direct aan het begin van het laatste schooljaar te beginnen met het hele traject, er is echt een jaar voor nodig en je bent dan in ieder geval op tijd voor het hele selectie proces.
Deskundig, betrouwbaar en betrokken
Als samenwerkingspartner word ik blij van een organisatie als Plus31Sports. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. En dat is prettig samenwerken vanuit mijn Sportsmanagement bureau. Voormalig BVO jeugdspelers die studie met topsport willen combineren in de USA zijn bij Plus31Sports op het juiste adres. Ze staan altijd voor je klaar, de communicatie is top en ze denken graag met je mee waardoor maatwerk geleverd kan worden. Een aanrader!
Denken met je mee en passen je aan op…
Denken met je mee en passen je aan op je situatie.
Ik vond dat Plus 31 sports eerst goed naar me luisterde en een realistisch beeld gaf van het "student- athlete' leven in Amerika. Ze hielpen mij ook goed met het maken van mijn recruitings profiel en met het contact (onderhouden) tussen college coaches. Ik had het gevoel dat ik altijd bij hun terecht kon met vragen en dat ik erg gesteund werd. Ze hebben veel plezier in hun werk!
Lars heeft mij aan mijn droom geholpen
Lars heeft mij aan mijn droom geholpen. Ik ben nu iets meer dan een week op mijn nieuwe school in Amerika en dit is precies wat ik zocht. De mensen, de voetbalcultuur, alles willen geven voor je sport dat is hier echt anders dan in Nederland maar ik vind het geweldig. Ik zit nu op een junior college en Lars helpt me zelfs nu nog ook al zit ik al op een school hij gaat en wilt me deze 4 jaar gewoon begeleiden en helpen waar dat dan ook nodig is.
Lars heel erg bedankt.
Kennis van zaken en een sterk netwerk
Het team van plus31sports is gedreven, behulpzaam en staan echt voor kwaliteit. In contact met eigenaren Lars en Chris heb ik ontdekt wat voor mij de mogelijkheden waren om een sportcarrière te combineren met een studiebeurs in Amerika. Door hun uitgebreide netwerk, en duidelijke kennis van zaken, hebben ze mij direct de mogelijkheden gepresenteerd. Ik ben ontzettend tevreden.
Ik beveel plus31sports aan iedereen aan!
Hele positieve ervaring!
Ik heb een hele positieve ervaring gehad met Plus31! Zij waren altijd beschikbaar en altijd super aardig en behulpzaam. Ik ben geholpen toen ik al in Amerika was, om in Nederland te kunnen voetballen voor een jaar, vervolgens ben ik geholpen om weer een passende college in California te vinden. Ik raad het iedereen aan als je sport en studie wil combineren!
Lars is de beste!!
Lars heeft mijn dochter Eva 3 jaar lang begeleidt om voor haar de best mogelijke college te vinden en haar voetbaldroom waar te maken. Hij denkt mee, geeft advies en is eerlijk. Wij hebben altijd erg prettig met hem samengewerkt. Lars weet heel goed hoe het in Amerika werkt, omdat hij zelf ook voor een collegeteam heeft gevoetbald met een scholarship. We konden altijd bij hem terecht met al onze vragen.
Hij steunt mijn dochter nog steeds en staat voor haar klaar.
Dankzij hem heeft ze een full ride scholarship weten te krijgen.
Ze heeft het er erg naar haar zin en geniet van dit unieke avontuur en kans. Lars ontzettend bedankt. Je bent een topper!!
Geweldige hulp!
Plus 31 heeft voor mij een nieuwe wereld opgezet van transfers doen in Amerika. Het is heel erg persoonlijk hoe ze je helpen en ze volgen precies jou wensen op. Ze staan dag en nacht klaar om dingen te regelen en je te helpen met allerlei dingen van bellen met coaches tot helpen met een visum. Als ik de ervaring bij plus 31 zou moeten samenvatten in 1 woord: uniek! (In positieve zin)