PlusKort Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PlusKort er et fantastisk kreditkort især i den dyre julemåned. Det hænder, at der bliver brugt for mange penge, så det er ekstra godt at man ud over at få fin rabat også har lige knap 2 md. kredit in... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer! Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver måneder og derfor helt omko... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kortet tangerer fem stjerner, men netbanken er træls. Alene dét at man ikke kan afstemme beløb... funktionen findes i andre netbanker, så det er altså ikke en teknisk umulighed. At jeg i mere end to å... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pluskort lover rabat på billetter til Universe mellem 13-22 procent. Tilfældigt tjekker vi pris på Universe egen hjemmeside, det viser sig at billetterne er 7-8 procent billigere. Det er ikke godt no... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Goedkope winkel
  2. ook in
  3. Affiliate marketingbedrijf
  4. Winkel
  5. Zoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Medlemmer af fagforeninger tilknyttet Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S er gratis med i fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele; rabat i mere end 1.300 fysiske butikker, rabat i over 100 webshops og invitationer til specielle oplevelser til nedsat pris.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pluskort fejlkøb

Købte 4 turpas og 4 entré billetter til Tivoli. Kom så til at se at de 2 voksen billetter var til Tivoli friheden. Tog kontakt til pluskort og fik afvide at det var bare ærgeligt. Vi kan ikke rette dem. Give dig penge retur og du må ikke sælge dem. Mange tak for ingen besparelse/rabat pluskort. Meget Dårlig service.

28 november 2019
Review zonder uitnodiging
Logo PlusKort

Antwoord van PlusKort

Vi beklager din dårlige oplevelse, men der er ifølge vores handelsbetingelser ikke returret på billetter. Det gælder generelt, at der ikke er fortrydelsesret på billetter, da vi ikke har nogen registrering af, om billetterne er brugt eller ej. Vi kan ikke blot ombytte til de billetter, du skal bruge, da det er to forskellige produkter. Det er vigtigt at holde øje med, at du køber billetter til den rigtig park.
Mvh Lone, PlusKort

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beder først om noget dokumentation

Beder først om noget dokumentation, når det er kommet beder de om mere, og mere.

Så forvent ikke at få den rabat der blevet lovet, f.eks. Jensens Bøfhus Kolding vi stå som JB Kolding storcenter på kontoudtoget, det betyder så den lovede rabat udebliver.

Jeg har indtil videre brug ca. 1. time på at kommunikere med kundeservice som er meget meget tung og langsommelig at danske med.

Jeg ringede ind ved første mail svar, hvor jeg blev bedt om at sende min via netbank, jeg sagde jeg muligvis kun havde bonen fra jensens bøfhus det var fint nok, men langtid efter vil de så også have dankort kvitteringen, den har de så fået nu.

Men der er ikke plads til mere end 1 stjerne, men plads til masser af forbedring

15 november 2019
Review zonder uitnodiging
Logo PlusKort

Antwoord van PlusKort

Hej Johnny.

Jeg kan læse af din anmeldelse, at det vedrører udfordringer med dit betalingskort (PlusGuldkort). Jeg har derfor sendt den videre til vores samarbejdspartner, der udsteder kortet, så de kan undersøge sagen.

I forhold til din rabat hos Jensens Bøfhus i Kolding, så må du meget gerne skrive til os på info@pluskort.dk, for selvfølgelig skal du have den rabat, der bliver lovet.

Mvh
Lone, PlusKort.