pokemongigant Reviews

1. Speelgoedwinkel
  2. Kinderspeelgoedwinkel

pokemongigant verkoop van pokemon kaarten booster boxen,elite trainer boxen,boosterpacks,losse kaarten en diversen

Gemiddeld

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Positief verrast!

Bestelling snel geleverd in goede staat! Mysterybox besteld, waarin de waarde inderdaad de waarde van de box was, met daarin leuke verschillende producten! Luisteren naar je extra wensen als je deze aangeeft. Al met al, erg tevreden!

24 februari 2026

Positieve ervaring

Wilde wat bestellen maar heb eerst trustpilot bekeken! Hier zag ik wat negatieve reacties dus heb contact gezocht via het telefoonnummer op de website. Kreeg een vriendelijke mevrouw aan de telefoon met wat uitleg. Heb vervolgens een bestelling geplaatst en deze was de volgende dag binnen. Dus een zeer positieve ervaring van deze kant.

27 september 2025

niks bestellen , krijg toch niks geleverd

had een bloomingwaters box besteld 30 dec 2024 voor 106,70 dat was incl verzendkosten , weken daarna stond de pre order voor de box nog op de website , deze werd uiteindelijk na maanden wachten geannuleerd. order nummer 2 was 2x prismatic evolution etb 17-12-2024 besteld voor 146,65 in de pre order , ook weer deze box eindeloos in de pre order gezet op hun website met steeds hogere prijzen , uiteindelijk is deze order ook geannuleerd 22-05-2025 , het lijkt er op dat ze een soort bank zijn die pokemon pre order geld gebruikt voor de inkoop van nieuwe pokemon , heb gelukkig betaald met creditcard en me geld terug gewoon terug gekregen van pokemongigant , besteld hier in ieder geval nooit meer iets. komen hun afspraken gewoon niet na en krijgen altijd te weinig geleverd aan het eind van het verhaal zo zeggen ze zelf.

7 juni 2025

Antwoord van pokemongigant

goeiedag alles wat je hier vermeld klopt niks van ten eerste wij leveren normaal altijd alles uit wij hebben geprobeerd met pre-orders te werken helaas is dit niet gegaan zoals wij zouden willen er zijn ons vele aantallen belooft alleen veel te weinig geleverd gekregen zodat wij niet tot uitleveren konden gaan iedereen die bij ons besteld hebt en niet geleverd heeft gekregen heeft zijn geld terug gehad en wij hebben nooit bestelde boxen later voor duurdere prijs verkocht wij hebben wel is de prijs verhoogd ivm we bezig waren met annuleren omdat alles wat wij annuleren automatisch weer terug in voorraad kwam op de website en niet wouden dat mensen dan gelijk weer zouden bestellen want wij haalde daarna gelijk de voorraad er weer uit wij hebben hiervan geleerd dus vandaar doen wij ook geen pre-orders meer en je kan zeggen dat wij het geld van de mensen hebben gebruikt hier klopt ook niks van iedereen die met paypal of credit card heeft betaald heeft ons juist heel veel geld gekost ivm dat credit kaart bijvoorbeeld al 3,5 procent kosten berekent dus van elke bestellen heeft het ons 3,5 procent gekost alleen daar word geen rekening meegehouden voordat mensen zulke revieuws schrijven wees blij dat we niet failliet zijn gegaan zoals vele andere bedrijven en geen geld terug had gehad

Sketchy Bedrijf - Levert niet uit aan 'goedkoper' geplaatste Pre-orders.

Eind Januari een Pre-order gedaan voor een ETB van Journey Together voor 59,99 (onthoudt dit bedrag)

De dag van de release naderde (28-3-2024) en ik kreeg maar geen verzendbevestiging. Uiteindelijk maar zelf navraag gedaan en ze zouden hier 'het weekend mee bezig gaan'. Dit vond ik een erg vage en zeer onprofessionele reactie, zeker voor zo'n populaire release.

uiteindelijk krijg ik, na wederom zelf na te vragen, een reactie dat er maar 1% (!) van de pre-orders is geleverd! Dit kun je niet alleen maar afschuiven op je leverancier.. Je weet in welke hobby je opereert en het is compleet naïf om honderden en honderden pre-orders aan te nemen, terwijl je ook weet dat zelfs de grote professionele speelgoedzaken niet aan de vraag kunnen voldoen. Hier is een gebrek aan verantwoordelijkheid.

Uiteindelijk werd mij geadviseerd om of te wachten op een restock (geloof je het zelf??) of om de order te annuleren.

Dit laatste uiteindelijk maar gedaan, en vervolgens stond hij weer online en niet voor 59,99 maar voor 119,99!!!!

Mijn conclusie is dat pokemongigant gewoon een amateurisische hobbyist is die een graantje wil mee pikken van de pokemonhype. Levert liever aan mensen die de ETB ge-preorderd hebben voor hogere prijzen in plaats van dat ze eerlijk de eerder geplaatste orders uitleveren.

Voor mij een NO-GO en mijn advies is dan ook dit sketchy bedrijf met een grote boog te vermijden.

Ik verwacht dat de eigenaar hieronder een reply zal plaatsen die bovenstaande zal proberen te ontkrachten. Dit is zijn/haar goed recht. Maar los van mijn eigen meningen kan de eigenaar niet om de feiten heen.

28 maart 2025

Antwoord van pokemongigant

Snelle verzending en uitstekende service

Snelle verzending en uitstekende service!

De bestelling werd in de eerste instantie niet compleet geleverd (kan gebeuren), na melding hiervan kreeg ik per ommegaande de ontbrekende producten nagestuurd.

Aanrader dus wat mij betreft.

13 februari 2022

Antwoord van pokemongigant

bedankt voor de mooie review