De beschadiging zou nog afgehandeld worden me review weggehaald, maar daar komt het natuurlijk me mailtjes worden genegeerd al drie maanden plus. Pas maar op wat je koopt want je krijgt beschadigde et... Toon meer
Bestelling bij tradingcardgamestore.com (onderdeel van pokemonstore.be). Bedrijf cancelt pre-orders van prismatic evolutions. Ik heb een grote pre-order (50 ETB's) gedaan op 4 november, waarbij j... Toon meer
Hier in november een mooie pre-order gedaan voor Prismatic Evolutions. Maar zoals iedereen wel weet is het uitleveren van deze set erg lastig gebleken. Uiteraard is dit voor alle partijen vervel... Toon meer
Pakketje B&W etb combo kwam goed aan en vond het fijn dat er gecommuniceerd werd over vertraging alsook waarschijnlijke leveringsdata. Zeer legitieme prijs en blij dat ik men vertrouwen hier heb gesto... Toon meer
Trading Card Game Store is een webshop & winkel van en voor de collectors en spelers van verschillende trading card games. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan.
Nieuwstraat 92, 2440, Geel, België
- 014720672
- info@tradingcardgamestore.com
- pokemonstore.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede communicatie en top verzending
Goede communicatie. Misschien iets te veel communicatie, maar ze is altijd wel nuttig op een of andere manier. Duidelijke notificatie bij vertragingen, bijvoorbeeld, het doet echt veel.
De verpakkingen zijn steeds heel keurig, nog geen enkele keer schade geweten aan een product!

Antwoord van Trading Card Game Store
Spullen waren goed verpakt en mooi…
Spullen waren goed verpakt en mooi aangekomen. Alleen zou ik een andere bezorgdienst inhuren want vier keer een datum met tijdstip gekregen dat ze langs zouden komen en bij de vijfde keer een datum te krijgen waren ze ineens een dag eerder wel fijn als je het in ontvangst wilt nemen.

Antwoord van Trading Card Game Store
Top service snelle verzending bestel…
Top service snelle verzending bestel altijd hier. Mooie winkel ook nog😁

Beste pokemonstore ever
Altijd dik in orde.
Geen zever geen gezeik gewoon simpel bestellen afrekenen en wachten tot het aankomt!
Veruit de beste pokemonstore!
Mvg Joren

Antwoord van Trading Card Game Store
Altijd zeer tevreden als ik iets bestel…
Altijd zeer tevreden als ik iets bestel bij pokemonstore.

Antwoord van Trading Card Game Store
Goede prijs alleen niet goed beschermd verpakt.
Goede prijs, alleen mocht beter verpakt worden, veel deuken en 1 gescheurde etb. Reactie terug was: De inhoud is vast intact.
De deuken maakte mij niet zo zeer uit, dat kan met de post zijn gebeurt, daarom gaf ik ook aan dat de rest er top uitzag. Maar ik baal er wel heel erg van dat 1 van de 2 boxen erg gescheurd was, niet alleen het omhulsel maar ook het karton van de box, dit was geen kleine scheur, terwijl de seal intact was. Mijn suggustie was om daar foto's van door te sturen maar jullie antwoord was : wij nemen het product niet retour omdat het niet meer op voorraad is, De inhoud is vast intact. Veel plezier met openen. Ps het ging me niet alleen om de inhoud, De box was een cadeau. Ik heb niks aan een gescheurde box. Helaas dat dit vanuit jullie niet kon worden opgelost. Daardoor idd de verdiende 1 ster. Ik vind het juist beschamend dat jullie niet eens accepteren dat ik foto's wou door sturen van de gescheurde box. Ik vind het namelijk ook vreemd dat het karton van de box zelf zwaar gescheurd was, terwijl de seal intact was.

Goed betrouwbare Pokemon kaarten webshop
Goedkoop 2 ETB's kunnen op te kop tikken.
Snel verzonden, keurig ingepakt.
Één ster er af omwille van gebruik van GLS als leverdienst.

Antwoord van Trading Card Game Store
Snel met levering eerder dan aangegeven…
Snel met levering eerder dan aangegeven ontvangen

Antwoord van Trading Card Game Store
Zeer goede en vlotte service
Zeer goede en vlotte service. Onlangs heb ik een bestelling geplaats op 12 januari rond de middag en die heb ik de volgende dag 's morgens al ontvangen.

Antwoord van Trading Card Game Store
TOP service en een hart op de juiste plaats
Zelf heb ik er (nog) niets bij gekocht. Ik had namelijk gekocht bij store-pokemon.nl. op die site waar ik een boosterbox gekocht had, hebben ze alleen maar namaak. ( en ik dacht dat deze review over die site gingen) dus ik dacht ja heel betrouwbaar. Toen mijn zoon de pakjes open deed waren deze nep en schreef ik een slechte review over deze shop (terwijl het eigenlijk de andere moest zijn) de eigenaar van deze shop heeft contact met mij opgenomen, en wilt mij helpen om mijn geld terug te vragen en klacht neer te leggen tegen die andere. Wat een TOP service geeft deze eigenaar van deze shop! Ik heb niets bij hem gekocht en wilt mij toch helpen! Super! Ik de toekomst weet ik wel waar ik de kaarten voor mijn zoon ga bestellen! Nogmaals mijn excuses voor die andere review.

Antwoord van Trading Card Game Store
Koop enkel hier jouw Pokemon kaarten
Deze site is een legit site waar top mensen achter zitten die je kan vertrouwen! Koop enkel op deze site.
Pas op voor de site " Store-Pokemon Nl" !
Deze is een scam site die enkel fake verkoopt!

Antwoord van Trading Card Game Store
Heel snelle service en partner was…
Heel snelle service en partner was laaiend enthousiast van zijn nieuwe pokemon go band.