2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

nee eerste keer en nooit meer

nee eerste keer en nooit meer! wat een drama was de pokebowl die ik had besteld. het was ten eerste een ravage bij aankomst van de bestelling. Maar gewoon niet lekker, de extra toppings zaten niet in het juiste gerecht. Lauwe bijgerechten. slecht!

2 februari 2026

Nooit meer…

We bestelden drie verschillende pokeballs, ze waren allemaal absoluut smakeloos, ingrediënten van lage kwaliteit, bedorven zwarte blaadjes tussen de slablaadjes .Binnen was erg vies, de toiletten waren onhygiënisch, waardoor we de zin om hier te eten gewoon niet meer zagen. Ik ga er nooit meer heen en raad het niemand aan.

16 oktober 2025

Onhygiënisch en vreselijk personeel

Ondertussen dat we op ons eten aan het wachten zijn. Komt er een nieuwe medewerkster binnen en vraagt aan collega wat ze moet doen. Ze wordt naar achter gestuurd om wat te halen en haar collega's beginnen in het bijzijn van klanten over hun nieuwe collega te praten. Moment dat ze terug komt valt het stil, en krijgt ze wat opdrachten. Vreselijk hoe het personeel hier met elkaar omgaat!!! Nieuwe medewerkster: REN, je bent meer waard dan je zo te laten voelen door anderen! Dit was almere, 30-11-2024 om 17.00 uur!!!!

En worden geen handschoenen gedragen

30 november 2024

Heel slecht

Heel slecht , je wacht lang. We hadden de sushi sandwiches geprobeerd en zat geen smaak aan en geen beleg op

11 november 2024

Waardeloze tent

Waardeloze tent. Om lang wachten te voorkomen, deze keer online besteld bij filiaal Utrecht. Bestelling opgehaald en thuis kwam ik erachter dat de saus ontbrak. Pfffff…bellen naar Hannah van de klantenservice en die biedt met een royaal gebaar een kortingscode van 10% aan op een volgende bowl. Heb daar maar voor bedankt. Volgende keer haal ik mijn bowl weer bij sushipoint. Iets verder fietsen maar daar is de smaak en de service stukken beter.

28 augustus 2024

Smakeloze ijskoude hap

Smakeloze hap, echt super koud alsof het uit de koelkast kwam. Had voor de 3e (en laatste) keer besteld in Dordrecht. Eerste keer was redelijk, 2e keer niet lekker en nu nog een kans gegeven maar het wordt steeds slechter. Ik zou ergens anders iets bestellen.

21 april 2024

Heel slecht

Heel slecht; ik kreeg een niet-eetbare salade voor bijna 20 euro!! ‘ Broccoli rijst’ betekende niet gewoon gekookte broccoli, maar rauwe brokken (niet te eten), er zat verdwaalde mais in (wilde ik expliciet niet en had ook mijn bowl zelf samengesteld) en veel edamame boontjes waren niet eetbaar omdat de harde schil er nog omheen zat?! Dit kan echt niet. Helaas had ik een to go bestelling en kon ik ook niet meer terug gaan met deze bowl en heb ik na een hele lange dag werken niets kunnen eten….

21 november 2023

Via ubereats met 1+1 poke besteld

Via ubereats met 1+1 poke besteld. Had nog niet eerder gegeten bij deze tent. Kortingscode was niet goed gegaan, maar we hadden de code nog. Personeel was niet bereid om mee te werken aan een oplossing en extreem kortaf en onaardig. Niets gezegd over dat ze het vervelend vonden en alleen verkondigen dat we pech hebben. Het lijkt mij dat deze 1+1 deal vaak gebruikt wordt, en het zoeken naar een oplossing lijkt mij meer dan logisch. Niet bestellen bij deze onaardige mensen. Vreselijke service, voor mij en nooit meer! Genoeg plekken in Leiden met vriendelijk personeel waar je beter kunt bestellen.

26 september 2023

Diarree van Pokebowl

Drie pokebowls afgehaald. Samen met mijn kinderen opgegeten. De volgende dag hadden we allemaal diarree. Ze zijn uitwonend en de pokebowl is het enige wat we alle drie hetzelfde hebben gegeten.

11 februari 2023
Toon reviews in alle talen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken