Huidenstraat 24B, 1016ET Amsterdam, Noord Holland, NL
medewerker Aida heeft snel en vakkundig de nosepads van mijn titanium bril vervangen. kosteloos service item bravo Aida!
Online opticien sinds 2011. Polette ontwerpt en produceert monturen en glazen vanaf €30! Ontdek meer dan 2.000 monturen online en personaliseer uw look met hoogwaardige zonnebrillen, enkelvoudige glazen of multifocale glazen. Bezoek onze showrooms voor een gratis oogtest. ---------------------------------------------- Online optician since 2011, polette designs and produces frames + lenses starting from €30! Discover more than 2,000 frames online and customize them with high-quality sun lenses, single vision or progressive lenses. Visit our showrooms for a free eye test.
Huidenstraat 24B, 1016ET, Amsterdam, Noord Holland, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb inmiddels vier brillen van Polette waarbij allemaal de schroefjes extreem snel loslieten. Ik ben daarvoor meerdere keren terug geweest naar de winkel om te laten aandraaien wat maar heel kort hielp. Ik heb in 2024 een zonnebril gekocht en daar gebeurde weer hetzelfde mee. Vervolgens ben ik door hetzelfde euvel de arm van deze zonnebril kwijtgeraakt omdat dat schroefje losliet terwijl ik me om m'n hoofd had. Vervolgens heb ik meerdere mails gestuurd en werd het een slepend traject waarbij Polette eigenlijk direct riep dat het aan mij lag. Ik zou niet goed zijn omgegaan met de bril. Na veel heisa kreeg ik mijn geld terug en heb direct dezelfde bril opnieuw gekocht. Na 5x!!!!dragen gebeurde ook met deze bril precies hetzelfde. Weer klacht ingediend, foto’s gestuurd etc. En weer krijg ik de schuld dat ik nietgoed met de bril ben omgegaan. Nu weer verzoek voor nog meer foto’s om het beter te kunnen beoordelen. Ze hopen dat je gewoon opgeeft. En dat doe ik bij deze. Het heeft me al veel te veel tijd en frustratie gekost. Bij Ace&Tate heb ik dit nog nooit meegemaakt. Dus koop echt je brillen niet bij Polette. Belabberde kwaliteit en slechte service.

kosteloos service item
bravo Aida!
Vriendelijk en ontzettende hulpvol personeel Aida en Jesse in Amsterdam. Ze nemen alle tijd voor je en maak je voel meteen thuis. Mooi montuur uitgezocht van heele grote aanbod en met multi vocale glazen en getint voor rond de 300. Geen geld aangezien mijn uitgebreide offerte zoektocht voor een nieuwe Briel

Antwoord van polette - Amsterdam
Altijd een fijn bedrijf geweest met respectabele prijzen en een goede service. Alleen is het jammer dat de levertijd voor een medische bril gewoon bijna anderhalve maand is.

Antwoord van polette - Amsterdam
al na een maand viel een van de glazen uit het montuur. Geen garantie, niks, eigen risico.
Vreemde service
Ik heb al contact opgenomen met de klantenservice. Die boden mij 20% korting op een nieuwe bril.
Ik hoor graag met wie ik contact op kan nemen voor een aanbod, waarmee of mij bril gemaakt wordt of het probleem anderszins wordt opgelost.

Antwoord van polette - Amsterdam
Zoals ik al eerder las. Vriendelijk en kundig personeel Aida en Massoud in Amsterdam. Ze nemen alle tijd voor je en ik kwam op een zeer drukke zaterdag! Mooi montuur uitgezocht van titanium met multi vocale glazen en getint voor rond de 300. Geen geld aangezien mijn oude bril rond de 1000 heeft gekost. Nu in afwachting van mijn bril. Ben benieuwd!

Antwoord van polette - Amsterdam
De medewerker Ines heeft me fantastisch geholpen met het overzetten van glazen in mijn bril.

Antwoord van polette - Amsterdam
Ik kreeg een foutief gemaakte bril geleverd en ondanks volledige betaling werd het probleem niet opgelost.
Ik heb meerdere keren gemaild en mijn laatste berichten worden volledig genegeerd, zelfs nadat zij zelf beloofden binnen 24 uur te antwoorden.
De klantenservice is inmiddels onbereikbaar en verantwoordelijkheid wordt vermeden. Dit lijkt geen toevallig probleem, maar een structureel gebrek aan professionele opvolging.
Ik ga een officiële klacht indienen bij de FOD Economie wegens het niet naleven van de wettelijke verplichtingen.
Op basis van mijn ervaring absoluut niet aan te raden.

Antwoord van polette - Amsterdam
Ik was in Amsterdam voor een oogtest, het is er klein en druk en terwijl je een kop telefoon krijgt opgezet, word de oogtest uitgevoerd zonder begeleiding, dat was jaren geleden heel anders, met recept van deze uitslag 2 nieuwe brillen besteld, toen de brillen kwamen en ik ze opzetten, werd ik misselijk duizelig en kreeg hoofdpijn, het recept was veel te sterk, ik gemaild en naar heel veel mail wisseling, opnieuw naar de winkel geweest voor oogtest, uitslag zelfde recept🤨, en een aangepast recept wat niet eens in de buurt kwam van het recept in de winkel, het gaat ook allemaal heel gehaast en onpersoonlijk, terwijl ze mij helpen, helpen ze nog 2 mensen tegelijk, vervolgens weer naar huis met een recept waar ik niets mee kan, toen heb ik zelf aangegeven welke sterkte ik wilde en niets meer vernomen, nog een paar x contact gezocht wanneer ik mijn nieuwe aangepaste glazen kon ontvangen, aangegeven dat ik ontevreden ben, maar word niet meer op gereageerd, ik was altijd heel tevreden over polette, maar voor mij de laatste x, ik zit nu met 2 brillen waar ik niets aan heb, niet eens doorheen kan kijken, ik ben er klaar mee, weggegooid geld, nu naar een opticien die een goede oogtest doet, dit was een duur grapje, nooit meer polette.

Antwoord van polette - Amsterdam
Na mijn negatieve ervaringen met Polette heeft een medewerker gereageerd en is met mij in gesprek gegaan. Uiteindelijk werd mij een vervangende bril aangeboden.
Vandaar meer sterren in deze review.
Josine van der Sluijs

Antwoord van polette - Amsterdam
Het bedrijf verkoopt met misleidende informatie. Ik wacht nu 2 weken op een bril, die vorige week al geleverd zou moeten worden aldus klantenservice. Dat werd vandaag, en vandaag wordt ineens volgende week. Je hebt er helemaal niets aan om hier een bestelling te plaatsen. Ik heb nu 4 keer contact geprobeerd op te nemen en kreeg geen hulp, of valse informatie. Ook interessant dat elke medewerker telkens langere verzend periodes noemt. Wat begon bij 6-12 dagen werd 8-14 en is nu ineens 10-16 dagen geworden. Harstikke leuk om nu een link te krijgen met waar die info staat, maar als je klantenservice het al niet weet, weet ik vrij zeker dat het drie weken geleden via die leuke link gewoon anders vermeld stond. Er zijn goedkopere en veel veel snellere opties om je bril te kopen, doe dat lekker. Dan heb je ten minste service en een bril op je hoofd binnen een maand nadat je je geld naar ze toe gesmeten hebt.

Antwoord van polette - Amsterdam
Na de leuke hippe winkel bezocht te hebben bestelde ik een bril via de site(bestelnummer 7000288662). Ik wist wel dat de productie 12 tot 20 werkdagen zou duren. De brillen worden in China gemaakt, er worden 8 werkdagen gerekend. Maar na een maand heb ik zelf contact opgenomen, er werd me verteld dat bestelling naar de showroom was verzonden en dat ik snel bericht zou krijgen om het op te halen. Na 14 dagen heb ik zelf weer contact opgenomen. Het bleek er te liggen.
Nu na een paar maanden gebruik, merk ik dat de glazen aan de onderkant een vertekening geven.
Dus kortom: niet bestellen hier. Wel leuke hippe monturen en dito marketing, maar slechte service en productie.

Antwoord van polette - Amsterdam
Hele fijne brillenzaak..ik koop er elk jaar een nieuwe bril .meestal andere medewerker/ster.maar altijd heel vriendelijk en kundig.zelf vind ik de " robot" die je ogen test.FANTASTISCH.
De medewerkster Ines/amsterdam huidenstraat.voor t 2de jaar.super goed relaxed en kundig en zo ontzettend lief..geef haar een extra bonus.zou ik zeggen..tot volgend jaar..de zinnen in de bril..geweldig.!!!

Antwoord van polette - Amsterdam
Prima bedrijf met een zeer klantvriendelijke medewerkster in Amsterdam
Goede klantgerichte service van Lea van de klantenservice; uiteindelijk een mooie bril met een goede prijs/kwaltiteit verhouding