Polki w Podróży
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Lees wat reviewers zeggen
Hello🙋🏼♀️ Kochani chce się z Wami podzielić Moim Wrażeniem z Wyjazdu do Porto 5-8 marca . Miałam Ogromne szczęście trafiając na 11 fenomenalnych Kobiet 👩 rozpiętość Wiekowa na takich wyjazdach... Toon meer
Nie polecam!!!! Brak profesjonalizmu, wprowadzanie klientek w błąd , oferta niezgodna z rzeczywistością . Przymusowo płatne 300$ na miejscu gotówką , tłumaczone ze jest to wszystko zgodne z obowiąz... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nie jesteśmy zwyczajnym biurem podróży. Nie organizujemy zwykłych wakacji, lecz przygody! Z nami odkryjesz świat, zawrzesz nowe przyjaźnie i zgłębisz kulturę oraz obyczaje różnych miejsc. Będziesz próbować jogi, surfować, nurkować, tańczyć na afrykańskich imprezach. Każdy dzień to nowa przygoda! Nasze wyjazdy to połączenie podróżowania na własną rękę z pełną opieką - jesteśmy dostępni dla Ciebie 24/7.
Contactgegevens
Schending van onze richtlijnen
Wyjazd na Bali pozostawił u mnie…
Wyjazd na Bali pozostawił u mnie delikatnie mówiąc - bardzo mieszane odczucia. Sama destynacja jest przepiękna, a możliwość poznania świetnych dziewczyn była dużym plusem, natomiast organizacja wyjazdu przez biuro niestety znacząco odbiegała od oczekiwań.
Plan dnia był bardzo intensywny i w praktyce oznaczał ciągłą gonitwę. Większość czasu spędzałyśmy w busie – nawet do 2–3 godzin dziennie w jedną stronę. Sam transport również pozostawiał wiele do życzenia – pojazd był ciasny i, co gorsza, nie do końca bezpieczny (wystające elementy konstrukcyjne w siedzeniach). Po całym dniu wracałyśmy późnym wieczorem (często 22:00–24:00), zmęczone i bez realnej przestrzeni na odpoczynek.
Organizacja dnia nie uwzględniała podstawowych potrzeb – brakowało czasu na prysznic czy zmianę stroju przed kolacją, przez co wszystko odbywało się w biegu, często w stroju kąpielowym.
Dużym minusem była również lokalizacja pierwszego noclegu w Canggu. Dojazdy do atrakcji zajmowały bardzo dużo czasu, co dodatkowo potęgowało zmęczenie. Sama willa była przyjemna, ale śniadania bardzo monotonne – w praktyce ograniczone do jednego wyboru (jajka w różnych odsłonach).
Po przenosinach do Uluwatu standard zakwaterowania jeszcze się pogorszył. Hotel zupełnie nie odpowiadał opisowi – zamiast deklarowanego wysokiego standardu, przypominał raczej obiekt 2-gwiazdkowy. Dodatkowo grupa była rozproszona po różnych budynkach, co utrudniało kontakt i integrację. Zgłaszane prośby o zmianę miejsca czy spotkanie zostały zignorowane.
Bardzo problematyczna była również sytuacja związana z powrotem. Ze względu na zamknięcie lotnisk część uczestniczek miała odwołane loty, jednak biuro nie zapewniło żadnego wsparcia. Brak współpracy z liniami lotniczymi sprawił, że każda z nas musiała radzić sobie na własną rękę, co w takiej sytuacji jest dużym minusem.
Z czasem zaczęłyśmy same organizować transport i plan dnia, co okazało się znacznie bardziej komfortowe. Również stosunek jakości posiłków i atrakcji (np. Gili) do ceny wyjazdu pozostawia wiele do życzenia.
Podsumowując – Bali jako miejsce jest absolutnie warte odwiedzenia, natomiast w tej formule i za tę cenę nie polecam wyjazdu z tym biurem.
Zgadzam się z wieloma wpisami na temat…
Zgadzam się z wieloma wpisami na temat wyjazdu na Bali: kompletnie źle zorganizowany plan dnia, brak czasu na cokolwiek, totalna bieganina i 2/3 dnia spędzone w busie ( Nasz oprócz wspaniałego kierowcy był ciasny i niebezpieczny w środku dla pasażerów- kawałki żelaznych elementów wystawały z siedzeń). Zgadzam się z poprzedniczkami, że cały dzień to gonitwa a na koniec kolacja, na którą nawet nie ma możliwości się przygotować. Wszystko w biegu w stroju kąpielowym, bez prysznica czy zmiany stroju. Największym nieporozumieniem była 1 lokalizacja w jakiej mieszkałyśmy Canggu. Podróż do każdej atrakcji trwała średnio 2,5 h. Willa była przyjemna, natomiast śniadania monotonne (1 do wyboru - jajecznica na 4 sposoby). Wracałyśmy codziennie o 22/24 wymęczone całym dniem spędzonym w busie. Po przeprowadzce do Uluwatu było jeszcze gorzej, hotel to konglomerat, duży, śmierdzący, byłyśmy porozrzucane po różnych budynkach, zero kontaktu i integracji, 2 gwiazdki a nie 5 jak w opisie. Prosba spotkania i zmiany miejsca zostałyśmy olana. Generalnie dziewczyny przyjeżdżają zrobić sobie tylko zdjęcia na insta z uczestniczkami, tyle je interesuje. My jako camp miałyśmy ogromny problem z powrotem, gdyż doleciałyśmy zaraz po zamknięciu lotnisk i części z Nas odwołano loty podwrotne- żadnej pomocy od PwP, bardzo uważajcie bo one nie mają umowy z żadną z linii lotniczych i w przypadku jakichkolwiek problemów umywają ręce i zostajecie z tematem same, zero pomocy !!! Totalna olewka. Po kilku dniach same jeździłyśmy już taxi i ogarniałyśmy sobie miejsca. Standard i jakość posiłków vs cena za wyjazd też pozostawia wiele do życzenia. Gili za te pieniądze to czysty rozbój w biały dzień.
W mojej opinii Bali piękne, poznałam cudowne dziewczyny natomiast za te pieniądze baaardzo nie polecam wyjazdu z Polkami.
Ewelina
City Break Paryż
Aga to przewodniczka z pasją do swojego miasta Paryża , która w sposób niezwykły zaraża nią turystów , którzy chcą tam wracać, niezwykle opiekuńcza, troskliwa , pokazuje miasto od strony mieszkańców a także wszystkie „perełki”Paryża ❣️
Zakochałam się w tym miejscu dzięki Adze❣️
Polecam z całego serca!
Hello🙋🏼♀️
Hello🙋🏼♀️
Kochani chce się z Wami podzielić Moim Wrażeniem z Wyjazdu do Porto 5-8 marca .
Miałam Ogromne szczęście trafiając na 11 fenomenalnych Kobiet 👩 rozpiętość Wiekowa na takich wyjazdach nie istnieje 🥂 Nasza liderka Ania młoda 27- letnia Dziewczyna W pierwszej godzinie nas zjednoczyła i zrobiła grupę Mówiącą jednym Głosem 🤩👍♥️Wielki Szacunek 🙏 Resztę dziewczyn -Aperolek to Zajebiste Babki 👍👍👍Do tańca i do różańca 😉 Chce jechać znowu z tak Fantastycznymi ludźmi ♥️🙏🙋🏼♀️
Świetny pomysł na kobiecą podróż
Świetny pomysł na kobiecą podróż. Odkryłam nie tylko egzotyczny balijski świat, ale poznałam też super towarzyszki podróży. Przeogromne dzięki dla naszej cudownej, zaradnej i zawsze uśmiechniętej liderki Weroniki. Bez niej ta podróż nie byłaby taka udana.
Wyjazd na Bali
Wyspa Bali to raj, miejsce które trzeba doświadczyć. Biuro podróży, organizacja, dostępność, to pełen profesjonalizm. Ale sercem naszej wycieczki była nasza liderka WERONIKA. Młoda kobieta, pełna energi, ciepła, uśmiechu. Każda z nas przy niej czuła się zaopiekowana i widziana. Dzięki niej grupa obcych sobie kobiet stała się siostrzanym spotkaniem. Każdy dzień był zaplanowany i każda z nas wiedziała jak się do niego przygotować, bo to był KOLEJNY NASZ PIĘKNY DZIEŃ. Polecam biuro, na pewno skorzystam z kolejnych wyjazdów z Weroniką
Najwspanialsza...
Są ludzie, których spotyka się raz… i zostają w sercu na zawsze.
Podczas naszej kobiecej podróży na Bali była kimś znacznie więcej niż liderką. Była spokojem, kiedy pojawiał się stres. Uśmiechem, kiedy brakowało energii. Wsparciem, kiedy emocje brały górę. Psychologiem, przyjaciółką, czasem lekarzem – zawsze obecna, uważna i pełna empatii.
Przy niej każda z nas czuła się ważna. Zaopiekowana. Widziana.
Na samą myśl o niej serce bije szybciej. Dziękujemy za Twoje serce, mądrość i światło, które dajesz innym. WERONIKO...jesteś naprawdę wyjątkowa.... ❤️
Wyjazd na Bali w listopadzie 2025 byl…
Wyjazd na Bali w listopadzie 2025 byl jednym z najcudowniejszych wyjazdow nie tylko za sprawa samej wyspy ale dzieki organizacji calego wyjazdu. Dziewczyny nie pozwolily abysmy straciły cokowiek z zaplanowanych atrakcji nawet jesli pogoda nam psuła plany. Bylysmy zaopiekowane w kazdej sekundzie. Cudowne przewodniczki Kamilia i Weronika byly jak najlepsze przyjaciolki cokolwiek wymyslilysmy sobie odrazu staraly sie to nam zapewnić. Jestem zakochana w Bali dzięki tej podrozy 😘😘😘napewno polece jeszcze Polkami w podróży❤️❤️❤️było cudownie GORĄCO POLECAM ❤️❤️❤️TO BYŁ NAPRAWDE UDANY TRIP
Współpraca z Polkami była naprawę top!
Współpraca z Polkami była naprawdę inspirująca – świetna atmosfera w zespole, dużo otwartości i energii do działania. Projekty były różnorodne i wciągające, a dzięki jasno przygotowanym briefom wszystko było od początku zrozumiałe, co pozwalało skupić się na kreatywnej pracy. ☺️
Bali z Karina Barszczewska Januar 2026
Bali z Karina Barszczewska Januar 2026
Weronika… trudno ubrać w słowa, jak bardzo jesteśmy jej wdzięczne. Ten wyjazd był kobiecy, emocjonalny, pełen przeżyć i momentów, których nie da się zaplanować. Było w nim dużo nieprzewidywalności, czasem chaosu, czasem rzeczy niedoskonałych — ale przez cały czas miałyśmy obok siebie kogoś, kto dawał nam poczucie spokoju.
Weronika ma w sobie ogromne ciepło i taką naturalną troskę, która nie jest „z obowiązku”, tylko prawdziwa. To osoba, przy której człowiek czuje się bezpiecznie, swobodnie, po prostu dobrze. Jakby ktoś naprawdę trzymał nad nami opiekę, nawet wtedy, kiedy sytuacje potrafiły zaskoczyć.
O pewnych niedociągnięciach wszystkie wiemy i nie wiadomo, czy ktoś się tym zajmie, ale jedno jest pewne — Weronika zrobiła wszystko, co mogła, żebyśmy czuły się zaopiekowane i żeby ten czas miał sens.
Dla nas była sercem tego wyjazdu. Cudowna kobieta, piękna energia, ogromna empatia. Zostanie w naszych wspomnieniach na długo i jeśli kiedykolwiek wrócimy na podobną podróż, to tylko z kimś takim jak ona. Dziekuje.
I recently returned from a trip to Bali…
I recently returned from a trip to Bali and would like to share my feedback. The biggest and strongest highlight of this trip was our caretaker and leader – Ada. She is an absolutely wonderful person: always helpful, empathetic, committed, and supportive. I truly felt that she cared about the group, responded to the participants’ needs, and did everything in her power to make us feel safe and comfortable. Her presence had a huge impact on the positive overall experience of the trip.
Unfortunately, not everything on the organizer’s side worked as it should have. There were organizational shortcomings and situations where proper preparation or communication was lacking. This is definitely an area that needs improvement.
To sum up: a huge plus and heartfelt thanks to Ada – she is a leader by vocation. Unfortunately, the organization of the trip fell short at times, which slightly diminished the overall experience.
Pobyt sylwester na Bali i wyspy Gili
Pobyt sylwester na Bali i wyspy Gili.
Zacznę od naszej liderki Ady. Przecudowna dziewczyna, bardzo pomocna, ogarnięta, dostępna w każdej chwili jak był jakikolwiek problem. Bardzo przyjazna super się z nią spędzało czas. Mimo intensywności nic nie było dla niej problemem. Po prostu kochana jest osóbką. Z tak dużą dużą grupą jaką byliśmy my poradziła sobie sama na 6+. Hats down to her 🫡
Zacznę od Gili, hotel spoko aczkolwiek za kasę którą zapłaciłyśmy za wyjazd i co PwP reklamują na social media się trochę różni od rzeczywistości w szczególności że każdy wie że pobyty na Bali są tanie.
Jedzenie w hotelu tragedia. Z dziewczynami musiałyśmy ogarniać sobie knajpki żeby pójść się najeść. Zacznę od śniadań kompletne dno nie było praktycznie niczego jakaś porażka. Byłyśmy dwa razy i dokładnie to samo. Pustki. Więc taki tip dla PwP może poszukajcie jakiegoś hotelu z fajnym jedzonkiem na Gili a jest ich sporo.
Ogólnie okolica super, pokoje czyste. No ale jedzenie tragedia. Obiado kolację tak samo wybór…nie było wyboru wydawało się na tą chwilę że poleciały po najtańszej lini oporu.
No i Bali Ubud, hotel spoko jedzonko na śniadanie lepsze większy wybór i pracownicy przemili i pomocni w porównaniu do hotelu na Gili.
Obiady w knajpkach na kolacjach spoko oprócz tych wegańskich. Nie jestem mięsna ale no cóż słabe słabe słabe. No i znowu nie adekwatne do ceny co zapłaciłyśmy. A są miejsca gdzie można smacznie zjeść.
Wycieczki niektóre spoko ale za dużo nałożone w ciągu dni. Na kolację pędem każdego dnia prosto z busa wysiadałyśmy nie ogarnięte zmęczone spocone po całym dniu. Dłużej jechałyśmy busem niż na miejscu spędzałyśmy czas, wydawało się że to tylko po to żeby sobie trzasnąć fotki na insta niż rzeczywiście coś zobaczyć i się tym trochę podelektować. Więc taki kolejny tip dla PwP może przedłużyć wyjazdy o kilka dni, mniej nałożone na dzień żeby uczestniczki mogły się nacieszyć klimatem Bali.
Więc podsumowanie czy bym poleciała z PwP jeszcze raz…hmmm nie sądzę. Za tą cenę i długość pobytu możliwe że miałabym dłuższy tam pobyt. Plus tego wyjazdu poznałam fantastycznych ludzi.
Lokalizacja i Ada
Z wyjazdu najbardziej podobało mi się towarzystwo i nasza Liderka Ada. Zawsze była pomocna, zorganizowana, starała na bieżąco rozwiązywać problemy i była bardzo cierpliwa, a nasza grupa była naprawdę trudna 😂
Jeśli chodzi o resztę, hmmm Bali piękne. Jednak biuro wykorzystuje wyjazdy z influenserami, żeby wrzucać potem piękne zdjęcia hoteli, jedzenia, restauracji które nijak się mają do innych wyjazdów. Hotele wybierają najtańsze, w jednym śniadanie było, a raczej nie było czymś co można było zjeść i nabrać sił przed wycieczką. Dla mnie to była totalna żenada, nie było niczego praktycznie. Może tam jest zasada kto pierwszy ten lepszy. Ja na miejscu właścicielek bym się wstydziła. Restauracje do których nas zabrali były zwyczajnie najtańsze, dlatego większość była z menu roślinnym. Kolejna masakra. Jedzeniowo to był trochę obóz przetrwania. Musiałyśmy chodzić na lunche inaczej chodzilibyśmy głodne.
Reasumując, wycieczka którą miała być cudownym doświadczeniem była rozczarowaniem. Właścicielki idą po najmniejszej lini oporu, wybierają najtańsze opcje i nie zapewniają tego o czym ciągle mówią w social mediach. W ogóle to uważam, że cały plan jest tylko i wyłącznie po socjal media, miejsca zdjęcia itp. Jedna wielka reklama.
Na szczęście miałam cudowne towarzyszki i same tworzyłyśmy klimat bajecznego wyjazdu 🫠
Biura nie polecam. Chyba tylko właścicielka Marta ma te wszystkie luksusy, cudowne śniadania i hotele bo klienci na pewno nie.
Agnieszka Cieciora
Wyjazd Sylwestrowy Bali
Tydzień temu wróciłam z Sylwestrowego wyjazdu na Bali gdzie naszą przewodniczką była Ada :) Było naprawdę super, świetni ludzie, plan który pozwalał zarówno odpocząć, pobawić się jak i również aktywnie spędzić czas i zobaczyć wiele ciekawych miejsc :) Ada również świetnie się sprawdziła, pilnowała aby cały plan zrealizować ale i zadbała o to byśmy mogli spędzić czas tak jak byśmy chcieli :) bardzo dziękuję za wspaniała przygodę i za to że mogłam poznać tak wspaniałych ludzi :) bardzo polecam !
Rewelacyjny wyjazd sylwestrowy na Bali…
Rewelacyjny wyjazd sylwestrowy na Bali z liderką Adą , która zawsze była pomocna i mega zorganizowana. Gili raj na ziemi , napewno tam wrócimy . Program wycieczki jak i hotele całkiem ok jak na objazd , Polecam
Firma przyciąga ludzi otwartych,miłych
Firma przyciąga ludzi otwartych,miłych, osoba która nami się opiekuje, dość że jest młoda to doświadczona ,uczynna z wielką empatia.Program również super,czułam się nie jak obca tylko jak ich
Z influencerka Ania S
Wyjeżdżając, spodziewałam się autentycznej podróży – tej znanej z pięknych kadrów, inspirujących opisów i lekkości, którą obiecywał przekaz marketingowy. Rzeczywistość okazała się jednak zupełnie inna. Zderzenie z tym, co widziałam wcześniej w sieci, było dla mnie sporym rozczarowaniem.
Atmosfera w grupie bardziej przypominała szkolny wyjazd niż dojrzałą wyprawę podróżniczą. Zamiast ciekawych rozmów i inspiracji – dominowały drinki, plotki i wrażenie rywalizacji, kto pokaże się lepiej. Brakowało mi poczucia wspólnoty i prawdziwego kontaktu. Komunikacja prowadzącej była powierzchowna, a miejscami miałam poczucie, że całość opiera się na autopromocji, nie na realnej wartości dla uczestniczek.
Kolejnym problemem były koszty. Wyjazd był przedstawiany jako podróż kobiecej społeczności, a finalnie ogromna część atrakcji to bardzo drogie wycieczki fakultatywne, często mocno „podkręcone cenowo”, bez przejrzystego uzasadnienia ich wartości. Do tego dochodziło mocne nastawienie na konsumpcję – restauracje i aktywności z najwyższej półki cenowej, co kompletnie nie współgrało z moim rozumieniem podróżowania i eksplorowania świata.
Najbardziej uderzyło mnie wrażenie komercjalizacji: wiele elementów wyjazdu wyglądało jak przedłużenie internetowych współprac – polecanie miejsc i produktów, które bardziej przypominały promocję partnerską niż szczerą rekomendację. Zabrakło mi transparentności i równowagi między inspiracją a sprzedażą.
Podsumowując: to był wyjazd ładny wizualnie, ale pusty w środku. Dla osób, które szukają integracji przy drogich aktywnościach i wieczornych drinkach – być może będzie idealny. Dla mnie był to raczej pokaz formy nad treścią, zbyt drogi, zbyt komercyjny i zbyt mało prawdziwy.
Na przyszłość wybiorę podróże, które stawiają na autentyczność, dojrzałą komunikację i prawdziwe doświadczenie, nie tylko estetyczne zdjęcia i konsumpcyjny styl życia.
Niestety nie polecam
Niestety, nie polecam tego biura podróży. Wydaje się, że marketing obiecuje prawdziwe wakacje przygodowe, a w rzeczywistości ogranicza się do niekończących się drinków przy basenie i pozowania w popularnych miejscach, które można znaleźć na Instagramie. Jeśli szukasz autentycznych doświadczeń, to niestety tutaj ich nie znajdziesz. Co więcej, ceny są zdecydowanie za wysokie jak na to, co oferują.
Miałam okazję spotkać Martę i Dominikę na żywo, gdy przyjechały do Munduk, żeby sprawdzić hotel na plantacji kawy. Ich relacje między sobą były po prostu dziwne i nie budziły zaufania. Przykładem może być sytuacja, w której kłóciły się, która ma zrobić filmik przy infinity pool. Marta rzuciła wtedy „ale ja tu byłam pierwsza!”. Serio? Zdecydowanie nie polecam.
Z czystym sercem mogę polecić podróż z…
Z czystym sercem mogę polecić podróż z Polkami w podróży, ja byłam na Bali w listopadzie i nie żałuję oraz skorzystam z ich usług jeszcze nie jeden raz!!!
Dziewczyny wszystko ogarniają, i jest to intensywna przygoda ale warto. Opiekunki grupy na medal w moim przypadku Weronika i Kamila ściskam, dziewczyny byłyście 🤩
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.