Houd rekening met het volgende

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Oplichters

Oplichters. 3 Shirts besteld met namen er op. Na een maand 3 Shirts binnen zonder namen en verkeer voetbal clubs.
Mail gestuurd geen reactie,
Heel erg slecht kwaliteit.

11 juni 2026

Oplichters

Oplichters, bestel een Ajax shirt en na weken krijg je een Oranje shirt.
Bij hierover klagen krijg je nooit antwoord!
Bestel dus echt niets bij ze!!!!!!

3 juni 2026

Oplichters

Wat een oplichters zeg. Een broekje niet bij de eerste levering en de witte delen op een wit shirtje leken bekledderd te zijn met een rode kleur. Na een enkele keer contact niks mer ontvangen. Deze webshop moet iedereen vermijden.

3 juni 2026

ik had een shirt van zweden besteld met…

ik had een shirt van zweden besteld met de naam ibrahimovic achterop het shirt en daarvoor in de plaats kreeg ik een nederlands elftal shirt met ibrahimovic op het shirt! lachwekkend en achterlijk te gelijk! Dus mensen niet bestellen bij dit achterlijk bedrijf!!!

29 mei 2026

We hebben de verkeerde maat shirts…

We hebben de verkeerde maat shirts gekocht en willen deze graag omruilen voor de juiste maat, maar zodra je de gegevens voor het retourbeleid hebt ingevuld hoor je niks meer. Als je ze probeert te bellen blijkt het telefoonnummer niet te bestaan. Dus de shirts kunnen we helaas niet omruilen…

26 mei 2026

2 voetbalshirts besteld

2 voetbalshirts besteld, wrexham en fc groningen! Uiteindelijk wrexham shirt binnen gekregen na een maand en was verkeerde maat! Wacht nu al meer dan 6 week op Groningen shirt! Daarbij reageren ze totaal niet op mail en bedrijf kun je niet bereiken! Zeer slechte zaak en zou het ten sterkste afraden om hier wat te kopen! Voel me enorm bedrogen!

17 mei 2026

Dat zijn vieze oplichters.

Dat zijn vieze oplichters.
Vorig jaar niets ontvangen dacht dat het door de dhl kwam. Is retour gegaan. Maar geen geld ontvangen.
Dit jaar op 4-5 weer een bestelling gedaan van €92 en nog steeds niets ontvangen. Mail gekregen sorry door drukke zit er vertraging op. Ik d8 kan gebeuren. Maar nu ben ik er wel achter dat het oplichters zijn. Heb ze een mail gestuurd maar geen reactie terug.
Het is veel geld voor een alleenstaande moeder met een minimum inkomen. D8 doe mijn kids een leuke verrassing geven . En wordt je nog opgelicht. En heb nu huilende kids zitten.wij kunnen niet veel niet naar een wedstrijd gaan kijken en nu dit .

Hoop dat jullie karma snel gaat werken oplichters

15 mei 2026

Had 2 WK shirts besteld maar een ontvangen

Had 2 WK shirts besteld een fel oranje en een uitshirt in het wit. Oranje ontvangen en witte niet ontvangen. Mail gestuurd: geen reactie. Geprobeerd telefonisch contact te zoeken: het nummer is niet in gebruik. Ruikt heel erg naar OPLICHTING

8 mei 2026

Slecht bedrijf

Mijn vader heeft een bestelling geplaatst 2 shirtjes na 2 weken kreeg die ze binnen, hij heeft online retourzending gemaakt en nooit retourlabels ontvangen. Mailtjes gestuurd nooit reactie op gehad, ongeldige nummer op de site. Zeker een afrader!

7 mei 2026

Waar blijft mijn Feyenoord shirt?en…

Waar blijft mijn Feyenoord shirt?en maar wachten......koop niet bij deze oplichters,kijk uit met het komende WK,je betaalt,je verheugd je of voor kinderen.maar echt je krijgt niks,en erg slecht te bereiken qua contact.NIeT KOPEN!!!!!!!!!!

25 april 2026

Had 4 shirtjes besteld duurde op zich…

Had 4 shirtjes besteld duurde op zich niet super lang maar ik krijg er 3 thuis gestuurd! Dus voor bijna 50 euro opgelicht! Ze reageren inderdaad niet op mailtjes en de shirtjes zijn van een matige kwaliteit. Ik zou adviseren om ergens anders te bestellen, ik doe het nooit meer!!

21 april 2026

Is dit jouw bedrijf?