Pooltopper.nl Reviews

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een 9.1 als beoordeling op Kiyoh beoordelingen. 7503 beoordelingen (totaal), meer dan 100.000 keer bekeken, ruim 97% beveelt dit bedrijf aan. Voor een nog beter inzicht in ons bedrijf en de beoordelingen die wij dagelijks mogen ontvangen van klanten kijk op: www.kiyoh.nl/pooltopper_nl/

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

De snelle levering die ze beloven komt…

De snelle levering die ze beloven komt niets van in huis....Zeker week moeten wachten

8 november 2018
Logo Pooltopper.nl

Antwoord van Pooltopper.nl

Hoi Roosie,

Bedankt voor je feedback, uiteraard is dit niet wat je van ons gewend bent en we lossen het daarom ook graag voor je op.
Mag ik je vragen om ons een mail te sturen aan klantenservice@toppershops.nl met daarin je bestelnummer en/of postcode.
Wij kijken dan graag met je mee of en waar het mis is gelopen en lossen dit dan graag alsnog met je op!
We hopen snel van je te mogen horen.

Met vriendelijke groeten, Team Toppershops.

Zoals andere reviews al zeggen

Zoals andere reviews al zeggen. Bij bestellen gaat alles goed maar als er iets kapot is wordt je slecht geholpen. Met deze enorm warme dagen is de pomp kapot welke net aangeschaft is dit jaar. We wachten nu al 4 weken en worden steeds met een kluitje in het riet gestuurd. Wij voelen ons niet serieus genomen en nogal belazerd. Het plezier van een nieuw zwembad gaat er zo wel af. Erg jammer.

29 juli 2018

Super aanrader.

Vrijdag middag onderdelen besteld van Astral waren wel elders te vinden maar dan en duurder en levertermijn van 4 tot 6 werkdagen.
Bestelling normaal verricht met de gedachte zal dinsdag of woensdag wel komen.
Tot mijn verbazing na 20 minuten een e-mail met verzend code etc. En inderdaad netjes zaterdag ochtend al geleverd.
Wehkamp en Bol.com hier kunnen zelfs jullie van leren.

28 juli 2018

Voor iedereen na tientallen jaren klant…

Voor iedereen na tientallen jaren klant geweest bij pomaz zwembadplein en de laatste 3 x een slechte ervaring gehad met garantie en service deze slechte zaak uit mijn agenda verwijdert ben bij toeval 3 jaar geleden bij de kanjers van POOLTOPPERS.NL terecht gekomen ivm geen garantie van gescheurde filter van (astral pomaz ) deze toppers hebben mij een filter aangeboden waar ze zelfs 5 jaar garantie op durven te geven Na twee jaar een probleem met mijn zwembad robot stofzuiger Na een korte mail robot gerepareerd en na een week weer netjes bezorg door dhl zonder vragen of gezeik super heren ga zo door jullie zijn toppers

18 juli 2018

Heel correct bedrijf

Bij aankoop van mijn zwembadrobot had ik pech met het geleverde toestel. Aanvankelijk dacht ik dat ik dik in het zak was gezet maar niets bleek minderwaar. Ik mocht het toestel inruilen en kreeg een deze maal wel goed werkend toestel in de plaats. De ganse afhandelingsprocedure gebeurde door Rick (heel correcte persoon). Heel tevreden over mijn aankoop kan ik mijn zomervakantie inzetten. Een heel tevreden klant! Vanherp Philippe

26 juni 2018

Super bedrijf

Super bedrijf,

Heel fijn bedrijf! Hebben echt kennis van wat ze verkopen! Ze leveren ook heel snel! Ik had een vraag over het product dat ik had gekocht en bij de klantenservice kon ik direct terecht en hebben ze mij uiterst vriendelijk geholpen.

Een echte aanrader!

14 februari 2018

Snelle levering en nog een van de …

Snelle levering en nog een van de weinige bedrijven waar er nog met je wordt meegedacht. Zeer eerlijk geadviseerd waardoor ik uiteindelijk een beter product heb kunnen bestellen voor een lagere prijs. Super!!

25 augustus 2017

NIETS KOPEN

NIETS KOPEN! Het is echt een waardeloos bedrijf. Voor 800 euro een spa gekocht. Was rondom overal beschadigd en bij het opblazen bleek dat er een compartiment kapot was. Dit meteen dezelfde dag nog gemeld. We zijn nu een maand verder en de oplossing: nog steeds niet. Wel telkens belofte dat het goed komt. Maar concreet niets. Ze zeiden dat het bij de leverancier lag en toen ik daar belde wisten ze van niets. Na een ingebrekestelling kwam de belofte dat het bad verzonden was. Ben benieuwd. Voor nieuwe mensen die hier overwegen iets te kopen: absolute afrader!

28 juni 2017

WEER EEN SUPERSLECHTE ERVARING MET DEZE PRUTSERS

DIT ZIJN PRUTSERS.
KOOP HIER NIET.
ER ZIJN ANDERE BEDRIJVEN DIE HET BETER DOEN,

HOEZO?

Vorig jaar had ik bij de aanschaf van mijn zwembad een slechte ervaring met dit bedrijf, maar ik dacht misschien hebben ze nu hun zaakjes wel op orde. Maar NEEEE.

Als er mooi weer op komst is, dan wil je je zwembad opzetten. Als je er dan achter komt dat een paar onderdelen kapot zijn, dan wil je die vervangen.

Je belt dan naar de leverancier van je zwembad. Deze zegt op zn website: voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis.

Ik bestel op 21 mei om 10:00 4 Intex slang Adapters en 6 meter slang.

We schrijven nu 28 mei en ik zit nog steeds op onderdelen te wachten.

28 mei 2017

Zwembad

Intex zwembad aangekocht, nergens goedkoper gevonden. De levering heeft wel enkele dagen langer op zich laten wachten maar we hebben het toch ontvangen. Ook heel vlot contact met de klantendienst.

10 juni 2016

Incompetente kleuters

Nadat ik een zwembadrobot had gekocht (€1200,-) brak na drie maanden een asje van de aandrijving. Product teruggestuurd. Ik kreeg daarna bericht dat reparatie ong. € 400,- ging kosten. Toen ik opmerkte dat er garantie opzat wisten ze dat het onoordeelkundig gebruikt was?? Ik vroeg dan maar om het ongerepareerd terug te sturen waarop ze € 150,- nazicht kosten wilden ontvangen. Kortom incompetente ordinaire oplichters.

9 juni 2016

prima service!, en zeer snelle levering

Na verschillende internetsites te hebben geraadpleegd kwam ik uit bij pooltopper
na mijn melding dat ik ergens een product goedkoper vond(=url ervan)
kreeg ik de boodschap dat ze dit aan dezelfde prijs konden leveren(de reden waarom ik bij pooltopper bestelde was de snelle respons op m'n email en de verzendkosten waren gratis(bij de andere site niet)keuze rap gemaakt dus :)
de dag nadien had ik alles al in huis
Mvg
christian
Mechelen(belgié)

5 mei 2016

Niet betrouwbaar

Zondag een mooi zwembad besteld. Op de site staat op zondag aangegeven, vandaag besteld dinsdag thuis. Netjes een order bevestiging ontvangen maar niet de beloofde track and trance code. Dinsdag dus toch maar even gebeld en wat blijkt, uitverkocht en niet leverbaar!

Als ik niet gegebeld dus geen reactie, leuke voor mijn kinderen die zich verheugen op een mooi zwembad wat niet komt. Nu maar bij de concurrent besteld.

30 juni 2015

Snel en betrouwbaar

Ondanks het feit dat deze winkel pas een recensie had ben ik toch bij deze winkel uitgekomen voor mijn zwembad spullen. Wat ik het prettigste vond is dat op het vermelde telefoonnummer direct werd gereageerd. De persoon die ik aan de telefoon kreeg had duidelijk kennis en ervaring met zwembaden. We hebben gesproken over zwembadrobots en uiteindelijk heb ik er voor een prima prijs een gekocht. Het mooiste aan dit alles, ik had de robot de volgende dag al in huis!

Al met al kan ik concluderen dat ik de volgende keer meteen weer naar deze winkel ga.

15 augustus 2012