ETT SKÄMT TILL…
ETT SKÄMT TILL SPELSAJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 st insättningar , 16300:- kr totalt och inte ens 100 kr uttag !!!!!
SLÖSA INTE EN KRONA PÅ DENNA SAJT . NI KOMMER ATT FÖRLORA ERA PENGAR.

Antwoord van Popcasino
Pop Casino är en ny aktör bland svenska casinon online som bjuder på bubblande spelglädje. Detta casino online erbjuder dig som spelare en underhållande och trygg upplevelse med svensk licens. Vissa skulle säga att Pop är Sveriges bästa online casino med massor av spel, smidigt spelande och snabba uttag i en färgglad miljö. Vad tycker du?
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
ETT SKÄMT TILL SPELSAJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 st insättningar , 16300:- kr totalt och inte ens 100 kr uttag !!!!!
SLÖSA INTE EN KRONA PÅ DENNA SAJT . NI KOMMER ATT FÖRLORA ERA PENGAR.

Antwoord van Popcasino
Computer win very easy difficult hand…
Computer win very easy difficult hand in blackjack
Happens in a week I played blackjack
Hands like 15 ,16,14 ,16 not busted and 21 over 20 even you play a high stake the delare get blackjack in my row blackjack
It’s very unfair I do not how the computer win these games ?! I busted 12 many times which never happens for delare when delare computer / 12 its comes 9 ,8 in row but if I have 12 busted many times !
Not play here it’s not fair , it’s scripted to lose how the computer get five times in row blackjack !
Rekomenderar inte detta online casino. Otrevlig kundtjänst, spel/slottar som aldrig ger någon vinst. Mitt råd är att hålla sig borta ifrån detta online casino.
Om du vill spela bort pengar utan att vinna skall du spela här.
Värdelöst!Hopplöst att få bonus.
Ge aldrig ett vinnande snurr! Fuskare! Vara försiktig!
detta är för dem för vill spela bort pengar räkna inte med någon bonus rtp på 00.1% håll er borta har spelat bort över 20k på denna sida utan någon som helst bonus
Riktigt skräp casino, gjorde precis en insättning på 20.000:- spelade med varierade bets och, får INGA bonus rundor eller free spins för 20k insatta, snacka om att känna sig blåst, -20k på bara någon timme ni borde skämmas över hur ni lurar människor på spel som är riggade och inte ger några som helst vinster. Mitt tips till alla er som vill pröva på detta casinot, HÅLL ER UNDAN DESSA LIGISTER.