POWER.dk - Skive Reviews 507

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Imødekommende,venlig, informativ kundebetjening. Efterfølgende hjælp 1 og to dage efter købet af en tablet blev givet af yderst hjælpsom,målrettet, smilende og dygtig ung mand.Alle spørgsmål fra mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var så heldig at blive betjent af tre unge mennesker, samme dag. De fandt hurtigt ud af at jeg ikke vidste ret meget om det jeg var i færd med at købe, og de gjordr meget ud af at kontrollere om... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive…

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på det mærke end han ville på på den jeg havde bestilt

Men ellers en rigtig fin pc som jeg rent faktisk fik med hjem

Hej Alex,

Det er godt at høre, at du endte med at få en rigtig fin pc med hjem.

Samtidig er det selvfølgelig ikke en god oplevelse, når vejledningen i butikken ikke føles i tråd med det, du havde bestilt online. Hvis du ønsker at dele mere om forløbet eller få hjælp videre med den konkrete oplevelse, kan du kontakte kundeservice på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller på 70 33 80 80.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power-Skive er et kort sted at handle

God service ved hvad de taler om er villig til at forhandle en god pris hvis man køber flere varer.

14 mei 2026

Hej Richard,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Skive var så god, og at servicen gjorde en forskel.

Meget venlig og hjælpsom ekspedient

Meget venlig og hjælpsom ekspedient

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så venlig og hjælpsom.

Meget hjælpsomme

Meget hjæpsomme

17 mei 2026

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var meget hjælpsom.

Super betjening

Super betjening

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

Rigtig fin betjening

Rigtig fin betjening

Hej Jette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Skive var rigtig fin, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kontakt via mail og sms uden samtykke

Jeg købte et produkt hos Power - og produktet er der sådan set ikke noget i vejen med. Dog har jeg siden da fået e-mails og SMS beskeder fra Power vedrørende at ville have min mening, og det har jeg aldrig givet mit oplyste samtykke til.
Jeg er langt fra tilfreds med Powers databehandling og deres meget løse tilgang til hvad der anses som samtykke til kontakt.

Senest fik jeg en uopfordret SMS hvor jeg blev bedt om at lægge en anmeldelse af Power - så det har jeg nu gjort.

17 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse og for den nuancerede feedback.

Det er godt at høre, at der ikke er noget i vejen med produktet.

Det er samtidig ærgerligt, at du har oplevet henvendelser via mail og SMS, som du ikke mener at have givet samtykke til.

Hvis du ønsker, kan du justere dine kommunikationspræferencer i dine kontoindstillinger. Du kan også forblive MyPOWER medlem og optjene bonus uden at modtage e mail og SMS markedsføring.

Kontakt uden samtykke

Jeg købte et produkt hos Power - og der er intet i vejen med produktet. Dog er jeg begyndt at få e-mails og SMS beskeder fra Power, og det har jeg ikke givet mit oplyste samtykke til.
Senest blev jeg bedt, uopfordret, om at skrive en anmeldelse på Trustpilot, så det gør jeg.
Jeg er ikke tilfreds med behandling af min data - det er uacceptabelt.

13 mei 2026

Hej Dennis,

Det er forståeligt, at det giver anledning til utilfredshed, når du modtager e mails og SMS beskeder, som du ikke mener at have givet samtykke til.

De kontaktoplysninger, der oplyses, overføres til Power Danmark A/S' kunderegister, og de bruges til at give fordele og særlige tilbud til kunder. Du har ret til at gøre indsigelse mod brugen af dine data til markedsføringsformål.

Du kan også bede om information om de personoplysninger, der opbevares eller behandles om dig. Du har desuden ret til at få rettet unøjagtige personoplysninger, og i visse situationer kan du anmode om at få dine personoplysninger slettet.

Hvis du ønsker hjælp videre med indsigelse, indsigt, rettelse eller sletning, kan du kontakte kundeservice direkte.

All the best, Erik at POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god og høflig betjening.

Meget god og høflig betjening.

Tak for oplevelsen.,😀

Hej Mie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var meget god, og at betjeningen blev mødt på en høflig måde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Gider ikke sms

Faktisk ok. Men vil gerne kunne handle. Uden at blive bombarderet med SMS’er

6 mei 2026

Hej Mike,

Tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at oplevelsen faktisk var ok.

Du kan godt være MyPOWER medlem og handle hos os uden at modtage e mail og SMS markedsføring. Det kan justeres i dine kontoindstillinger, så du beholder medlemskabet og stadig kan optjene bonus.

Hvis du vil, kan du tjekke dine kommunikationspræferencer på kontoen og fravælge markedsføring der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik hjælp næsten med det samme da…

Jeg fik hjælp næsten med det samme da jeg skulle købe en støvsuger. Sælgeren var meget venlig. Vh. Kirstine

12 mei 2026

Hej Eva,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at hjælpen kom næsten med det samme, og at oplevelsen ved købet af støvsugeren var så god.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den 10/5 var så heldig at blive betjent af…

Jeg var så heldig at blive betjent af tre unge mennesker, samme dag.
De fandt hurtigt ud af at jeg ikke vidste ret meget om det jeg var i færd med at købe, og de gjordr meget ud af at kontrollere om jeg nu havde forstået betjeningen af det jeg købte. Tak

10 mei 2026

Hej Poul,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Skive, og at vejledningen gjorde dit køb lettere og mere trygt.

Udemærket oplevelse

Udemærket oplevelse. Men lidt trættende at skulle sige nej tak så mange gange til en sælger der både forsøger mersalg på mobilabonnement, oplader, skærmbeskyttelse, forsikring og strømabonnement…

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at du samlet set havde en udmærket oplevelse. Samtidig forstår jeg godt, at det kan føles lidt trættende at skulle takke nej flere gange undervejs.

Vi sætter pris på, at du deler den oplevelse. Den slags feedback er værdifuld og hjælper med at skabe en bedre oplevelse i butikken fremover.

God betjening

God betjening

Hej Knud Erik Dalsgaard,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Fin fin service

8 mei 2026

Hej Steen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen levede op til forventningerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig dejlig ung mand til…

Jeg havde en rigtig dejlig ung mand til at ekspedere mig. Han fandt hurtigt og effektivt den slags telefon jeg ønskede mig, samt oplyste mig om de evt. rabatter jeg kunne opnå.

8 mei 2026

Hej Jenny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en hurtig og effektiv oplevelse, og at du fik god vejledning om både telefonen og de mulige rabatter.

Den slags feedback er skøn at få, og den bliver sat stor pris på.

Købe en smartphone.

Vi blev betjent af en meget kompetent og venlig medarbejder. Han besvarede tålmodigt og forståeligt alle vores spørgsmål. Mange tak!

12 mei 2026

Hej Olaf,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en kompetent og venlig betjening, og at alle spørgsmål blev besvaret på en tålmodig og forståelig måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Hej Inge Marie,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en professionel håndtering, og at alt var i orden.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De er altid søde og hjælpsomme i Power…

De er altid søde og hjælpsomme i Power i Skive

7 mei 2026

Hej Nuka,

Tusind tak for de flotte ord om varehuset i Skive.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været sød og hjælpsom. Den slags feedback er vi meget glade for.

Hej jens,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og kompetent.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Lees meer over geverifieerde reviews.