Preferred Hotel Reservations Reviews 15

4,4

1. Business hotel
  2. Conferentiehotel

Hotel Specialist for: Corporate Travellers Serviced Apartments for short stay and long stay, Congresses, online Room Kit & personal reservation service Market leader in the Entertainment industry Our service is independent and free of charge

4,4

Uitstekend

Super professioneel en fijn!

Ik werk al zeker drie jaar samen met Preferred voor gemiddeld 3-6 shows per week en zij regelen alles snel, professioneel en denken enorm fijn mee. Als een prijs voor een hotel zakt regelen ze dat de kamers van die boeking mee zakken! Echt zo fijn.
Het contact is heel persoonlijk en geen aanvraag te gek. Ook de confirmation formulieren die we krijgen werken super prettig, zodat wij onze artist handling goed kunnen doen. Het is enorm aan te raden samen te werken met Preferred!

4 november 2024

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Wat een mooie woorden, dank je wel! Zoals je weet werken we met heel veel plezier met je samen. Het voelt inmiddels alsof we collega's zijn. Goed teamwork!

Fijn bedrijf!

Werk al jaren met Preferred voor verschillende projecten en ik werk graag met ze.
Neemt je veel werk uit handen en het contact verloopt altijd soepel.
Ze reageren ook mega snel en er werken leuke mensen bij het bedrijf!

1 november 2024

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel Effy! We reageren weer even mega snel op je mooie woorden zoals je dat van ons gewend bent! Wij werken ook heel graag met jou!

Preferred is de perfecte hotelpartner voor onze dance events en artiesten

Alle hotelreserveringen voor de artiesten van onze dance events lopen via Preferred. Ik werk nu al 3/4 jaar graag met Preferred samen. Van groepsboekingen tot individuele boekingen. Het is heel secuur werk, alle details moeten kloppen. En er zijn ook ontzettend vaak extra aanvragen, als early check-in en late check-outs. Hier denkt Preferred goed in mee, het wordt vrijwel altijd geregeld, en als iets toch niet lukt worden er andere opties aangeboden. Het is voor mij ontzettend fijn om hier met 1 partner (Preferred) over te schakelen dan dat ik met al die hotels zelf contact zou moeten opnemen... Het maakt mijn werk echt een stuk makkelijker!

4 oktober 2024

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel Anna! We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen te delen. En wat we nog leuker vinden is dat je zo blij met ons bent, dat zijn we namelijk ook met jou en met de samenwerking!! We zien ernaar uit om nog heel lang samen te werken aan mooie dance events!

Top service

Top service van Preferred. Snelle reactietijd en erg behulpzaam met (gecompliceerde) verzoeken. Erg goede ervaringen met de service en communicatie van het team. Kijk uit naar meer samenwerkingen!

28 september 2024

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel Juul ! Wat een mooie woorden. We zijn heel blij dat we je hebben kunnen helpen bij het zoeken en boeken van de juiste accommodatie. We streven bij iedere aanvraag naar Top Service, fijn dat je dit ook zo ervaren hebt! We zijn dol op uitdagingen: No request too large, no detail too small...

Een aanrader voor iedereen!

Onze organisatie werkt al meerdere jaren samen met Preferred, en we kijken uit naar nog vele jaren samenwerking. Wat voor ons een bijna onmogelijke taak lijkt – het vinden van de beste accommodaties voor onze grote groep artiesten en crew tijdens ons festival – weet het team van Preferred elk jaar weer met succes te realiseren. Ze zijn altijd hands-on, enorm flexibel en denken actief met ons mee. Dit maakt mijn werk zoveel makkelijker. Absoluut een 10/10!

13 september 2024

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel voor deze mooie woorden! Wij kijken ook zeker uit naar de komende jaren en zijn enorm blij met onze samenwerking! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

We zijn ontzettend bij met preferred

We zijn ontzettend blij met Preferred. Ze zijn snel in hun communicatie, helpen ons met de juiste deals en zijn ook nog eens heel vriendelijk. Ze nemen de tijd om echt de klant te leren kennen en te kijken naar de wensen van de klant. Dit zorgt dat we in alle vertrouwen onze hotelboekingen aan hun kunnen overhandigen.

18 augustus 2023

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel Laura Mae! Wij zijn ook ontzettend blij om met jou samen te mogen werken! En we doen het echt met heel veel plezier zoals je merkt.

Ik werk al jarenlang heel fijn samen…

Ik werk al jarenlang heel fijn samen met Preferred voor hotelboekingen voor artiesten en crew van diverse festivals. Ze zijn altijd vriendelijk, geduldig en scherp en ik weet dat een opdracht bij hen in goede handen is.

13 oktober 2023

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dank je wel Wytske!! Wij werken ook al jaren heel graag samen met jou aan deze mooie aanvragen, met heel veel plezier!
No request too large, no detail too small

Ongelooflijk slecht voorbereid

Ongelooflijk slecht voorbereid. Makkelijk geld verdienen

7 augustus 2023

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dear Gerritjan, really sorry to hear that our request for your accommodation was not well prepared to your opinion. We will continu doing our outmost to offer the best service possible to guests, clients and accommodations. Wendy

Uitmuntende service en gastvrijheid van Preferred Hotel Reservations

Preferred Hotel Reservations-personeel is zeer gastvrij. Ik heb Preferred Hotel Reservations gevraagd om accommodatie te regelen voor een internationale conferentie die eind juni in Den Haag zou plaatsvinden. De interactie was zeer beleefd en vriendelijk, en ik was zeer tevreden. Door een ongeluk kon ik niet deelnemen aan de internationale conferentie, maar ze hebben nog steeds vriendelijk gereageerd op mijn vragen. Ik weet niet of ik in de toekomst de kans krijg om naar Nederland te gaan, maar als ik dat doe, ben ik ervan overtuigd dat ik deze agent zal gebruiken.

27 juni 2023

Antwoord van Preferred Hotel Reservations

Dear Shinji, thank you so much for taking the time to share your positive experience! Hopefully we can be of assistance in the future.

Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)