Jeg købte d. 22.11.25 en Louis Vuitton Keepall 50 til 5.995,- DKK Efter at have brugt tasken under 5 gange, går selve stroppen gået op i syningen, knapperne falder af og derfor ubrugelig. J... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Et fint tørklæde kun få brugsspor. Logoet har en syning, der er gået og boksen har lidt utydelige pletter/mærker. Ellers er varen stort set som beskrevet. Desværre var butikken længe om at sende varen... Toon meer
Virkelig dårlig kommunikation og tilbagemelding på henvendelser rettet på mail, da man ikke kan komme i kontakt med jer pr. tlf. Køber et armbånd, som slet ikke lever op til det forventet, så vil sen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Preloved.dk en en dansk webshop, specialiseret i salget af højkvalitets secondhand designervarer. Vores omhyggeligt kuraterede sortiment omfatter et bredt udvalg af luksusvarer fra nogle af verdens mest prestigefyldte mærker, såsom Louis Vuitton, Prada, Chanel, Hermes, Balenciaga, Burberry, Christian Dior, Fendi og mange flere. Hos Preloved.dk forstår vi værdien af kvalitet og tidløs elegance, hvilket afspejler sig i hvert eneste produkt, vi tilbyder. Vores mission er at tilbyde en bæredygtig løsning til modebevidste kunder, der ønsker at eje luksusprodukter med en historie, uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Vi tror på at give nyt liv til forhåndsejede designerartikler, hvilket ikke alene understøtter en mere bæredygtig modeindustri, men også tilbyder vores kunder muligheden for at erhverve unikke og eksklusive varer til en brøkdel af originalprisen. Hos Preloved.dk vægter vi autenticitet og gennemsigtighed højt. Alle vores varer gennemgår en grundig verifikationsproces for at sikre ægtheden, og vi tilbyder detaljeret produktinformation og billeder for at give vores kunder en fuldstændig tryghed ved køb. Vi er stolte over at kunne tilbyde en personlig kundeservice, hvor vi står klar til at assistere og rådgive vores kunder i deres søgen efter det perfekte designerstykke.
Contactgegevens
Fuglebækvej 3D St, 2770, Kastrup, Denemarken
- 36 98 79 77
- kontakt@preloved.dk
- preloved.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Louis Vuitton taske
Super fin og velholdt LV Speedy 25 Epi, lever helt op til mine forventninger også prisen var helt fair. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Preloved.dk 😀
God handel og høj kvalitetsprodukt
God handel og høj kvalitetsprodukt
Bedre end forventet! 👌🏼
Jeg har vekslet lidt frem og tilbage med kundeservice hos Preloved fordi jeg var lidt besværlig i mine ønsker.
Uden at brokke sig en eneste gang over min besværlighed endte jeg med en taske som “kun” var som “rigtig god” men jeg kan ikke se et eneste brugstegn på den.
Ville aldrig være i tvivl om at råde andre til at købe her.
Fin taske
Fin taske, er i rigtig god stand, bedre end forventet. Hurtig levering.
Super taske og i rigtig god stand
Super taske og i rigtig god stand - modtog den også hurtigt
God oplevelse
God oplevelse
Det har været en god oplevelse at shoppe hos Preloved dk. De sælger produkter som værdi af penge.
Keep it up guys...😍😍😍
Nela...Viborg Danmark
Her kan du trygt handle
Min pakke er undervejs, her kan du trygt handle
Hurtig levering og god priser
Hurtig levering og god priser
Hurtig levering - og varen var præcis så flot som oplyst😊
Smuk taske - meget flot pris
Købte en LV keepall 50 bandouliere, og fik en taske, der var langt finere, end forventet. Købte en LV padlock til, og begge items blev leveret i fine dustbags fra Preloved. Leveringstiden var også god, så alt i alt en skøn oplevelse
Glimrende kundeservice
Dårlig service
Dårlig service da de ikke besvarer henvendelser. Første køb modtog jeg en lækker taske og okay service. Efterfølgende har jeg skrevet til dem om en anden taske, da jeg havde nogle spørgsmål, der ikke var på hjemmesiden, men de har ikke svaret, og jeg har skrevet flere gange… dårlig service
Super vare til gode priser
Jeg købte en Louis Vuitton Reporter PM i gave til min datter - bestilte den søndag og kunne hente den på posthuset torsdag, så hurtig levering. Der fulgte et certifikat med, som garanti for ægthed, men da jeg sammen med min datter kiggede den igennem kunne vi ikke finde nummeret - vi synes selv vi havde kigget godt efter, så jeg ringede til PRELOVED og snakkede med en meget venlig og hjælpsom medarbejder, som hjalp - vi fandt nummeret og fik en forklaring på betydningen af det og at det selvfølgelig er vigtigt med det nummer for at påvise ægtheden af en Louis Vuitton - min datter er vild glad for sin nye taske. Billederne på hjemmesiden lever også op til virkeligheden. Kan varmt anbefale PRELOVED.
I’m Happy with my Montblanc pen
I’m Happy with my Montblanc pen . Perfect, plus an extra refill.
God og hurtig service ved henvendelse
Mega lækker Burberry taske
Mega lækker Burberry taske. Den ser slet ikke brugt ud, og kom i Preloved stofpose. Meget eksklusivt. Jeg bestilte den juledagen og den kom allerede 3 dage efter
Har købt en Fendi-taske gennem…
Har købt en Fendi-taske gennem Preloved. Fik rigtig god service og vejledning hele vejen igennem. Anbefaler på det varmeste at købe tasker igennem virksomheden!
Leveret hurtigt
Leveret hurtigt, fint pakket ind og super kvalitet. Køber gerne igen.
Hurtig service og svar og tasken var…
Hurtig service og svar og tasken var som ny og virkelig flot.
Lees meer over geverifieerde reviews.