Det har været en helt igennem super positiv oplevelse at have bilerne forbi Victor. De står begge som suttede bolcher. Kvalitet og service er helt i top. Kan kun anbefales😀
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har fået coated samt pakket front og dørfalse ind i ppf på min nye TMY hos Victor. Der blev leveret et super resultat og Victor giver sig tid spørgsmål og til at forklare processer og funktion af... Toon meer
Har fået coatet min Renault 5 etech. Jeg vil på det varmeste anbefale Victor/Premium Bilpleje for et MEGET flot resultat og super service. Alt var bare👍 fra første samtale til afhentning af min “n... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Perfektioneret bilpleje
Contactgegevens
Denemarken
- premium-bilpleje.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God og professionel service
God service, venlig og imødekommende. Nem kommunikation. Professionel bilpleje. Vores Tesla Y har fået ppf og coating. Jeg syntes den er pænere nu end da vi hentede den hos Tesla.
WAUW - absolut de bedste anbefalinger - Model S Plaid
Model S Plaid fra 22.12.2023 leveret i sort. Nu står den endnu flottere. Pakket ind i en speciel importeret colourshift PPF folie. Wauw den er flot. De bedste anbefalinger herfra. Victor og hans team har udført opgaven til UG. Giver meget gerne mere end 5 stjerner. Bilen kan ses på Premium-bilplejes instagram og facebook side.
Mvh. Kenneth og Helle Mia
5 stjernet oplevelse
Keramisk coating og ppf af Tesla model 3H.
Alt blev udført som aftalt, til tiden og servicen var i top, og det er vel at mærke i en ualmindelig travl juletid. Jeg har ikke en finger at sætte på noget som helst.
Fortsæt det gode arbejde!
Fint lille firma der gerne vil hjælpe med at få bilerne pæne. Man føler virkelig de gør deres bedste og jeg fik en rigtig pæn bil med hjem.
Kvalitetsprodukt og kanon kundeservice
Kvalitetsprodukt og kanon kundeservice. Jeg købte for 3 måneder siden et "gør-det-selv" PPF kit til bagdøre mm. Super kvalitet, og "som nyt" efter at have sat på i 3 måneder. Jeg havde lidt udfordringer med monteringen tilbage i marts pga. lave udendørs temperaturer - men fik virkelig god vejledning via telefon til lige at løse min lille udfordring. Resultatet blev perfekt. Også gode vejledninger på youtube.
Danmarks bedste PPF leverandør
Jeg kan kun anbefale Premium Bilpleje - Victor lavede en komplet PPF på min fabriksnye Porsche. Jeg har aldrig oplevet en så passioneret og kompetent person som Victor. Kvaliteten på det udførte er PERFEKT, og Victor lægger et meget meget højt niveau, ligesom service og fleksibilitet er helt i top!
Premium Bilpleje leverer i topklasse...
Premium Bilpleje leverer i topklasse på alle parametre.
Har i dag hentet min bil hos Premium Bilpleje efter den er blevet keramisk coatet, har fået stenslagsfolie strategiske steder og monteret stænklapper. Og jeg må bare sige WAUW!
Wauw til det fantastik flotte resultat, til den måde man bliver modtaget, til serviceniveau og til kommunikationen op til aftalen.
Victor og Annika er professionelle, dygtige, grundige og meget behagelige, så de varmeste anbefaling herfra.
Excellent communication and service
I wanted to update my Tesla Model Y LR with a ceramic coating and some PPF. Found premium bilpleje we’re offering a package deal so contacted them via the website regarding booking a time.
Received really excellent communication from them about booking a time and ended up being lucky enough to drop the car off in the morning and pick it up in the evening the same day.
The end result on the car is super professional and sharp.
Strongly recommend and would use again for any future work.
Super service og resultat!
Viktor yder en fornem service, han er meget tilgængelig, og går virkelig den ekstra mil for at opnå det bedst mulige resultat.
Viktor har henover påsken i år lagt PPF folie på min italienske sportsvogn - ikke nogen nem opgave, da bilen er 12 år gammel og har kørt omkring 40.000 km og dermed har fået stenslag og andre brugsmærker, som det kan være rigtig svært først at fjerne / reparere og derefter lægge folie henover.
Viktor har lavet et glimrende stykke arbejde på min bil, og bilen har nu fået "sin anden ungdom". Tilmed er fakturaen - som jeg netop har modtaget - DKK 1.250 lavere end det anslåede.
Jeg kan derfor give Viktor min bedste anbefaling - jeg ved med sikkerhed hvem, der skal lægge folie på min næste bil.
Victor er manden der ved hvad han…
Victor er manden der ved hvad han laver. Professionel og skarp i alt hvad han udfører.
Ikke sidste gang han får et besøg af mig.
Helt fantastisk service, fleksibilitet og resultat
Jeg har i dag afhentet min Ioniq 5, som har fået PPF på hele fronten, og keramisk coating over det hele. Bilen blev afleveret med ca. 500 km på tælleren, og jeg syntes den var ganske pæn da jeg afleverede den. Efter 3 dage var bilen klar til afhentning, og sikke en forskel - den stråler!
Ved afhentningen gennemgik Victor bilen med mig, og viste de steder der var små stenslag, lakfejl etc. som ikke kunne udbedres. Det skyldes på ingen måde Victors evner, men mere at den lak jeg har valgt (digital teal green) er temmelig bøvlet ift. polering/reparation.
Det har været et forbilledligt forløb, og man mærker tydeligt at Victor går op i arbejdet og sætter en ære i at levere et fantastisk resultat.
Jeg gav gerne flere stjerner, men 5 er max 😊
Rigtig god oplevelse!
Jeg har kun godt at sige om Victor hos Premium Bilpleje. Jeg har netop fået ordnet en Tesla med polering, keramisk coating, nanocoat af fælge, topcoat og stenslagsfolie på udsatte steder.
Det var super godt med fleksibilitet i forbindelse med indlevering og afhentning på skæve tidspunkter i døgnet.
Victor er professionel og imødekommende. Jeg går selv utroligt meget op i finish og bilpleje og derfor var det vigtigt at finde én der var mindst lige så passioneret da jeg ikke selv har kompetencerne til keramisk coating og ikke havde tiden til at få klaret al forarbejdet. Det lader til at det lykkedes. Victor og jeg gennemgik sammen bilen både ved ankomst og afhentning og resultatet spiller bare! Man kan godt se, at han ved hvad han laver. Hans servicemindede tilgang er ud over det sædvandlige og den slags bør give genklang. Derfor valgte jeg at bruge lidt tid på denne anmeldelse.
En af branchens bedste. Uden tvivl.
Victor er grundig, omhyggeligt og vildt nørdet med tingene og går op i de mindste detaljer.
Hos premium bilpleje får du et resultat der er 100 % hver gang. - Han er en af nørderne og de bundsolide der levere resultater hver gang.
Man kan mærke drivet og lysten til at forbedre og gøre sit bedste. Han er virkelig en god mand og en sindsyg skarp detailer. Hatten af og god jul.
Victor og Premium Bilpleje har over de…
Victor og Premium Bilpleje har over de sidste dage klargjort min næsten nye Tesla model 3. Bilen har fået PPF på front, dørsider, rockerpanels, indstigninger mm. Det er 3. bil Victor og co. laver for mig og resultatet er ganske enkelt perfekt. Jeg er personligt hysterisk perfektionist, så det er vigtigt for mig at blive modtaget med professionalisme og engagement, og det må man helt bestemt sige Victor gør. Alt bliver lavet sirligt og perfekt, og han hjælper med at finde super gode løsninger, for eksempel denne gang omkring god montering af stænkklapper, så de ikke kommer til at ridse lakken. Victor går meget langt for at sikre en perfekt kundeoplevelse, også efter bilen er trillet ud af hans forretning, det har jeg selv haft glæde af tidligere. Jeg kan absolut anbefale Premium Bilpleje.
Fantastisk service og resultat
Fantastisk service og resultat
Fik sat PPF på min nye bil.
Hele fronten og udsatte områder.
Super flot arbejde, vil klart anbefale dem.
Absolut verdensklasse service og resultat!
Absolut top service og resultat!
To nye biler indpakket delvist i PPF, absolut verdensklasse resultat og service fra Victor. Langt mere end man kan forvente - det er en fornøjelse at aflevere sin bil til et sted som Premium Bilpleje!
Tak for den gode behandling og to velbeskyttede biler!
Fantastisk resultat og klasse service.
Jeg har fået lavet klar PPF på min nye Tesla model Y.
Det er bare noget Victor har styr på.
SUPER tilfreds med det hele. Kan kun anbefales. ALLE pengene værd.
Vil gerne give mit besyv med
Vil gerne give mit besyv med
Victor er en meget høflig ung mand
Men Victor har svært ved at holde det han lover og det er skidt for en lille virksomhed som hans
Jeg har igennem længere tid forsøgt at få Victor til hjælpe at udbedre små skrammer i lakken et produkt der hedder chipex
Victor har selv lavet videoer på YouTube hvor han viser hvordan han kan lave det med den slags produkter.
Desværre følger Victor ikke op på de aftaler han laver senest d 27 juli hvor han skriver han har ferie den uge men vil fange mig når han er tilbage
Jeg skriver dø tilbage d 16 august for at høre om hans ferie er slut
Intet svar PR dags dato
Det er simpelthen for slapt i mine øjne
Konklusion må være at med mindre du har en Tesla der skal pakkes ind i folie så gider Victor ikke
Ærgerligt for han virker egentlig som en frisk ung mand
Jeg må nu finde en anden der kan lave det arbejde for jeg kan ikke anbefale Victor til den slags

Antwoord van Premium Bilpleje
Ærligt firma med den rigtige knowhow og…
Ærligt firma med den rigtige knowhow og et af de få steder som jeg ville turde benytte da de rent faktisk ved hvad de laver.
Jeg fulgte Viktor et halvt års tid på…
Jeg fulgte Viktor et halvt års tid på YouTube inden jeg fandt ud af han boede i nabobyen. Jeg var godt klar over at han var en af Danmarks bedste til bilpleje - på trods af det tabte både næse og mund da jeg hentede min Mercedes efter 3-4 dages kærlighed. Den havde fået en grundig polering og derefter en keramisk coating. Utrolig højt niveau og fin kundeservice!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.