Echt slechte lage kwaliteit
Ongelofelijk dat dit in 2026 nog bestaat ..
beter wegblijven! Nog slechter of Ikea meubels ..
Onze collectie
Ons assortiment omvat merken als en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium en pro.tec, die variatie en design in je huis brengen. Van knusse kinderbedden tot stijlvolle bijzettafels en praktische kasten - we hebben alles wat je nodig hebt voor een aantrekkelijk huis. We bieden ook robuuste meubels en decoratieve elementen voor in de tuin die je buitenruimte omtoveren tot een oase van welzijn.
Prijs-prestatieverhouding
We hechten er veel belang aan dat onze producten waar voor hun geld bieden. Elk artikel is zorgvuldig geselecteerd en getest om aan je verwachtingen te voldoen. Online winkelen bij PremiumXL is gemakkelijk en gemakkelijk, en onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden.
Waarom PremiumXL?
PremiumXL is meer dan alleen een online winkel. Het is een merk dat wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring en een goed begrip van de verwachtingen van de klant. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community en te genieten van de voordelen van ons uitgebreide assortiment.
Onze belofte
Vertrouw op onze ervaring en vind vandaag nog de perfecte producten voor je huis. Koop slim, leef mooi - met PremiumXL.
Eversburger Str. 32, 49090, Osnabrück, Duitsland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Echt slechte lage kwaliteit
Ongelofelijk dat dit in 2026 nog bestaat ..
beter wegblijven! Nog slechter of Ikea meubels ..
het product werd snel, goed verpakt en in prima staat geleverd
Voordat ik een bestelling had geplaatst, had ik al contact opgenomen met de klantendienst, en kreeg een vlotte respons. Altijd een risico om toch bij een nieuw bedrijf te bestellen dat je niet kent, maar ik zocht een huisbed dat snel geleverd kon worden en ik vertrouwde op trustpilot en de reactie van de klantendienst als check op voorhand... en effectief nadien alles in orde! Levering was prima, product is zeer goed, incl. de handleiding (duurde enkel langer dan opgegeven qua tijd om ineen te steken, maar da's het minste). Dus ik zou hier zeker opnieuw bestellen. Enige vervelende vond ik dat je de app 'shop' moest downloaden om je bestelling te kunnen tracen.
Eén onderdeel van het bed dat we bestelden bevat een productiefout, het gaat om een schroef die hierdoor onbruikbaar is. Wanneer ik vraag om deze te vervangen krijg ik van Premium XL de vraag om het product toch te gebruiken met een korting van €30! Ik ga een kind niet in een onveilig bed laten slapen, met een korting zijn we dus niets.
ik vertrouwde het niet toen ik wou bestellen, echt vanalles gecheckt, en het leek dan toch ok.
ze hebben leuke meubels die je op andere plaatsen precies toch niet vindt.
Uiteindelijk ging het maar om 55 euro, dus toch besteld. Account aangemaakt, betaling via bancontact allemaal prima, bestelling daarna via mail gekregen en ook zichtbaar in het account.
Maar nu 2 dagen verder zie ik dat het betaalde bedrag is terug gestort op mn rekening. Via Ayden. dat is een bekend betalingsplatform. Verder 0 communicatie hierover, dus ik vermoed dat er toch iets niet helemaal legit is. of misschien failliet?
Op 1 juli een salontafel gekocht, geld is afgeschreven maar geen bevestiging gekregen. Via het telefoonnummer op de site is de organisatie niet te bereiken. Oftewel, geld kwijt en geen product.
Inmiddels contact gekregen met de klantenservice en fijn door geholpen.