1. Recruiter

Recruitment Agency gespecialiseerd in Nederlandstalig Remote personeel.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

shit service

18 december 2025

Hallo Mayra,

Dank voor je review. Wij herkennen deze ervaring niet en kunnen geen klantgegevens of bestelling van jou terugvinden.
We vermoeden daarom dat deze review mogelijk voor een ander bedrijf bedoeld is.

Wil je contact opnemen via info@premote.nl met meer informatie? Dan kijken we het direct na.

Team Premote

Meerdere dagen achter elkaar spam.

Meerdere dagen achter elkaar spam.

In de mailbox van mijn werkaccount krijg ik dagen achter elkaar spam van dit bedrijf.

14 juli 2025

Hallo John,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u meerdere ongewenste e-mails ontvangt. Wij nemen dit zeer serieus en willen dit graag direct oplossen.

Kunt u ons het betreffende e-mailadres sturen via info@premote.nl, zodat wij u onmiddellijk kunnen uitschrijven en nagaan hoe dit heeft kunnen gebeuren?

Wij doen er alles aan om onze communicatie te verbeteren en herhaling te voorkomen.

Binnen 10 dagen iemand aan het werk – én nog goedkoper ook

Wij zaten met spoed verlegen om extra capaciteit op onze klantenservice. Premote begreep direct wat we nodig hadden en kwam razendsnel met sterke Nederlandstalige kandidaten – remote, maar perfect passend qua communicatie met branche kennis.

Wat me echt verraste was de snelheid: binnen 10 dagen hadden we iemand aan het werk. De kwaliteit van de kandidaat is top, en we besparen ook nog eens aanzienlijk op loonkosten doordat hij vanuit het buitenland werkt. Ik schat zo’n 25-30% verschil met wat we normaal kwijt zijn.

Daarnaast was het hele proces helder, persoonlijk en goed geregeld. Geen gedoe met contracten of payroll – Premote regelt het allemaal.

Voor elk groeiend bedrijf dat snel goede mensen nodig heeft zonder de hoofdprijs te betalen: dit werkt écht.

5 juli 2025

Antwoord van Premote

Dank voor deze fijne review!

Superfijn om te horen dat we jullie zo snel en goed hebben kunnen helpen – binnen 10 dagen aan de slag én 25-30% kostenbesparing, dat is precies waar we het voor doen. We geloven dat kwaliteit en snelheid prima samengaan, zéker als je buiten de gebaande paden durft te kijken.

Fijn dat onze aanpak als helder en persoonlijk wordt ervaren – dat is precies de service waar we elke dag voor gaan. Dank voor het vertrouwen!

Groet,

Al jaren klant voor Reliving.nl

Al jaren klant voor Reliving.nl. We werken hiervoor samen met Humera uit Pakistan. Ze ondersteunt ons met administratief werk en neemt veel werk uit handen. We zijn zeer tevreden over Premote en hoe ze net zo lang zoeken totdat je de juiste kandidaat vindt.

1 juli 2025

Wat een mooie review – dankjewel! 🙌
We vinden het geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met Humera en met onze samenwerking. Bij Premote stoppen we inderdaad niet totdat we de perfecte match hebben gevonden, dus superfijn dat dat ook zo ervaren wordt. Op naar nog vele jaren fijne samenwerking!

Hartelijke groet,

Te schunnig

Te schunnig. Ik krijg ineens een mailtje van ene Romana op mijn werk e-mailadres op een alias die alleen intern wordt gebruikt dus hoe ze aan deze informatie komen weet ik niet. Recruiters...

7 juni 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is om onverwachts een e-mail te ontvangen – dat is uiteraard niet onze intentie. Bij Premote richten we ons op het matchen van professionals met remote of hybride banen, en gebruiken daarbij enkel adressen die openbaar beschikbaar zijn of via legitieme bronnen verzameld zijn.

We nemen je opmerking serieus en hebben jouw gegevens inmiddels verwijderd uit onze database. Mocht je hierover willen overleggen of vragen hebben, dan kun je ons bereiken via vacatures@premote.nl.

Het team van Premote

Ongevraagde spam van "Ramona" op privé…

Ongevraagde spam van "Ramona" op privé e-mailadres wat NIET openbaar is. Weigeren om te zeggen waar ze mijn gegevens ingekocht hebben. Blijven ook spammen en hebben geen mogelijkheid om uit te schrijven.

Ze proberen nu mijn review te verwijderen.
Zelfs als ze mijn email uit een "openbare" bron hadden dan mochten ze deze alsnog niet gebruiken. En omdat ik verschillende emailadressen gebruik weet ik 100% zeker dat het gebruikte mailadres is gekocht van een illegale bron.

5 juni 2025

Beste A.K.,

Vervelend om te horen dat je onze e-mails als storend hebt ervaren. Onze intentie is om relevante kansen te delen met Nederlandstalige professionals, niet om overlast te veroorzaken. We respecteren privacy en sturen alleen naar e-mails die via openbare bronnen zijn verkregen.

Je bent uiteraard direct afgemeld en we hebben je gegevens verwijderd. Als je wilt dat we onderzoeken hoe je adres is verzameld, laat het ons dan weten via vacatures@premote.nl.

Bedankt voor je signaal – we gebruiken dit om onze processen te verbeteren.

Het team van Premote

Ongevraagde SPAM mails op meerdere…

Ongevraagde SPAM mails op meerdere adressen.

12 maart 2025

Beste Mark,

Dank voor je melding. We nemen het zeer serieus als iemand zich gespamd voelt – dat is nooit onze bedoeling. Premote werkt met remote Nederlandstalige professionals en benadert kandidaten enkel via zakelijke kanalen, met zorgvuldigheid en intentie.

Als je meerdere adressen wilt laten verwijderen of ons wilt helpen de herkomst te achterhalen, kun je ons mailen via vacatures@premote.nl. We lossen het graag netjes op.

Het team van Premote

Prettige ervaring en goede communicatie

Prettige ervaring en goede selectie van kandidaten waarmee wij goed geholpen zijn.
Communicatie is soepel.

7 februari 2025

Beste Bernard,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad en tevreden bent met onze selectie van kandidaten. Goede communicatie en service staan bij ons centraal, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!

Immanuel van Doorn // Team Premote

Onze ervaring met Premote Talent is

Onze ervaring met Premote Talent is uitstekend! Het platform heeft ons geholpen om snel en efficiënt gekwalificeerde remote professionals te vinden. De kandidaten die we via Premote Talent hebben aangetrokken, passen perfect bij onze bedrijfscultuur en zijn uitzonderlijk productief, ondanks dat ze op afstand werken. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform en de zorgvuldig geselecteerde talentpool besparen we veel tijd in het wervingsproces. Premote Talent heeft echt bijgedragen aan de groei van ons bedrijf en onze flexibiliteit in een steeds veranderende werkomgeving. Een aanrader voor elke organisatie die op zoek is naar kwalitatief hoogstaand remote talent!

29 oktober 2024

Antwoord van Premote

Bedankt Tirza voor deze feedback! Het doet mij goed om te horen dat Premote heeft bijgedragen aan je succes en groei. Ik ben blij dat onze uitzendkrachten precies aansluiten bij jullie behoeften en cultuur, en dat jullie het gemak en de efficiëntie ervaren waar we naar streven. Jullie succesverhaal motiveert ons om de dienstverlening steeds verder te verbeteren en meer bedrijven te helpen groeien met hoogwaardig remote talent. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling, en we kijken uit naar een blijvende samenwerking!

Gr, Immanuel

Top bedrijf!

Onze samenwerking met Premote is altijd uitstekend verlopen. De communicatie is helder en proactief, wat zorgt voor een soepele samenwerking zonder onverwachte verrassingen. Ze denken mee en reageren snel op vragen, wat erg prettig is. Altijd betrouwbaar en professioneel. Echt een aanrader!

Met vriendelijke groeten,
Yousra
Teamleider klantenservice Dekbed-discounter.nl

25 september 2024

Beste Yousra,

Hartelijk dank voor je prettige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze samenwerking met Dekbed-discounter.nl zo positief is.

Heldere en proactieve communicatie is voor ons essentieel, en het doet ons deugd te weten dat u dit ook zo ervaart. We streven er altijd naar om betrouwbaar en professioneel te zijn, en uw waardering bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Het is een genoegen om met u samen te werken, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten! Mocht u nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Premote Team

Zeer tevreden over Premote

We zijn al jaren klant bij Premote. Het is een professionele organisatie die goed in staat is het juiste talent te vinden voor onze openstaande rollen tegen een zeer betaalbare prijs.

De kandidaten die voor ons aan de slag zijn gegaan, zijn allen zeer bekwaam en zeer gemotiveerd. Ik ben zeer tevreden over deze organisatie.

3 september 2024

Beste Annet,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het doet ons zoveel plezier te horen dat u al jaren tevreden bent met onze dienstverlening. We zijn trots op ons team en het werk dat we doen om het juiste talent te vinden.

Het is geweldig om te weten dat de kandidaten die we hebben voorgesteld aan uw verwachtingen voldoen en gemotiveerd zijn. Uw vertrouwen in ons betekent veel en inspireert ons om elke dag ons best te doen.

Als er in de toekomst nog iets is waarmee we u kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien!

Premote Team

Ideale schaalbare oplossing voor teamuitbreiding

Voor extra ondersteuning van onze sales afdeling waren wij op zoek naar een nieuwe collega. Initieel waren we op zoek naar iemand voor op kantoor (fysiek), maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een pilot te doen met Premote.

Ik was eerst redelijk sceptisch, maar na de eerste gesprekken met een geschikte kandidaat was ik positief verrast. Dat is inmiddels enkele jaren geleden.

De samenwerking met Premote heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Goede kandidaten en duidelijke afspraken.

Wij werken nog steeds samen met dezelfde kandidaat als waar we mee begonnen zijn en raden Premote dan ook aan als u op zoek bent naar een schaalbare oplossing voor de uitbreiding van uw team.

Giwanni Schaap,
Managing Partner
Invisible Airco

1 september 2024

Antwoord van Premote

Hey Giwanni, bedankt voor het delen van je ervaring met Premote! Ik ben om te horen dat onze oplossing niet alleen je verwachtingen heeft overtroffen, maar ook heeft geleid tot een langdurige en succesvolle plaatsing voor jullie sales afdeling. Ik waardeer je aanbeveling enorm en blijven ons inzetten om dezelfde kwaliteit en service te bieden voor al onze klanten. Mocht je in de toekomst verdere ondersteuning nodig hebben, sta ik natuurlijk weer voor je klaar!