Dostałem bon na trening w tenisa ziemnego dla dwóch osób. Do momentu realizacji było ok ale gdy tylko chciałem go zrealizować pojawiły się kłopoty. Zero pomocy od „prezentu marzeń”. Musiałem się prosi... Toon meer
Ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy i już któryś raz korzystam z ich usług ponieważ uważam, że są najlepsze. We wrześniu kupiłam masaż dla przyjaciółki, lot motolotnią dla taty i paralotnią dla m... Toon meer
Dostałam na imieniny kartę podarunkowa do prezentMarzen. Długo zastanawiałam się, na co mogę ją wykorzystać i - kupiłam voucher na e-depilacje. Dzięki prezentowi marzeń dowiedziałam sie, że taki rodza... Toon meer
Dziś mój mąż miał okazję wykorzystać swój voucher, który dostał na swoje urodziny. Instruktor ok jak i sama jazda. Reszta dno i porosty.... sama organizacja zbyt chaotyczna. Ludzie, nie oszukujm... Toon meer
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pobyt w hotelu jako prezent
Dostałam voucher w prezencie na dwa noclegi w hotelu. Rezerwacji trzeba dokonywać przez firmę sprzedającą voucher - niepotrzebne zamieszanie. Zarezerwowałam przez tę zewnętrzną firmę termin dwa tygodnie przed przyjazdem, następnie chciałam zmienić termin z powodu przyczyny niezależnej odemnie - firma sprzedająca voucher chciała dodatkowe pieniądze za to. Nie polecam, warto kupować pobyty w hotelach bezpośrednio.
Do tego dodam, że na miejscu w hotelu okazało się, że w trakcie pobytu basen jednego dnia będzie czynny tylko do 12.00 o czym nikt nie poinformował z firmy od vouchera, która twierdziła, że tylko z nimi należy się kontaktować.
Obsługa do kontaktu na bardzo niskim poziomie, nie kulturalna, nie podpisuje się nikt z imienia i nazwiska.

Antwoord van Prrrrrrrrr
Kupiłem ten lot jako prezent
Kupiłem ten lot jako prezent – niestety okazał się totalną porażką.
Potwierdziłem udział w locie 27.06.2025 telefonicznie, wszystko miało być gotowe. Firma zapewniła, że lot odbędzie się 29 czerwca. Czekaliśmy na SMS z informacją o miejscu zbiórki – nic nie przyszło. Dzwoniliśmy, nikt nie odbierał. Na infolinii powiedziano, że nie jesteśmy zapisani.
Straciliśmy pieniądze na nocleg i transport. Firma nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. Po roku czekania

Antwoord van Prrrrrrrrr