Slordig, slechte communicatie, slechte service
Daar ik met spoed een nieuwe massagetafel wilde ben ik op zoek gegaan naar een site met mooie prijzen. Zo kwam ik op pricerebel uit. (let op hetzelfde bedrijf als massagetafelkopen.nl). Ik bestelde een witte 3delige houten massagetafel van FIzzix met daarbij een zadelkruk in de kleur wit. Op de site stond dat hij op voorraad is en er staat 'snelle levering' . De voorraadsindicatie stond op 1-3 werkdagen. Ik heb gemaild met de vraag wanneer de bestelling kwam en hierop kreeg ik een onleesbaar mailtje terug. Hierop gereageerd waarop ik uiteindelijk wel een leesbaar antworod had. Er werd gezegd dat deze eind van de week en anders begin volgende week binnen zou zijn. Gezien het voor mij spoed had heb ik aangegeven dat ik verwachtte dat deze er uiterlijk vrijdag zou zijn. Op donderdag kreeg ik een wederom onleesbare mail, waarop ik heb geantwoord en weer een leesbare mail kreeg. Het antwoord was dat deze donderdag verzonden werd en dat deze dan vrijdag geleverd zou worden tussen 10:30 uur en 12:30 uur. Ik vroeg vervolgens de track & trace code, waarna ik deze toegestuurd kreeg met melding dat er donderdagavond nog een mail zou volgen met dezelfde code. Ik heb donerdagavond de track&trace gecontroleerd en inderdaad hij zou vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur geleverd worden. Prima dus! Ik heb daarom de dag vrij genomen zodat ik zeker wist dat ik de spullen had zodat ik in de avond mijn afspraken door kon laten gaan en ik tevreden klanten houd. Gezien de bevestiging dat hij kwam en de code heb ik mijn oude tafel op laten halen om ruimte te maken voor de nieuwe.
Helaas vandaag de dag, vrijdagochtend, kijk ik op track en trace en zie ik ineens staan dat hij op zaterdag komt. Daarvoor heb ik geen vrij genomen en dan kost mij dat ook klanten.
Ik heb dus gemaild en kreeg als antwoord: "Het kan zijn dat door drukte het pakket bij ons, of bij de transportmaatschappij blijft liggen. Dit gebeurt niet vaak, maar komt soms voor. Dit is ook de reden dat wij 1 tot 3 werkdagen bezorgtijd aanhouden. Onze excuses voor het ongemak."
Ik heb geantwoord dat mij door medewerker X was toegezegd dat ik hem vandaag zou krijgen.
Reactie was:
"Vandaag zal deze ons magazijn verlaten waardoor deze morgen bij u aankomt.
Wij kunnen dit proces helaas niet versnellen, wie heeft u toegezegd dat
deze vandaag zal aankomen? Ik zal dit intern uitzoeken. Onze excuses voor
het ongemak. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd."
Ik heb hierop de naam van de medewerker X doorgegeven en gevraagd of ik hem dan niet op kon komen halen en dat men de kosten die ze betalen voor pakketdienst in mindering brengen van mijn totaalbedrag in kader van de reiskosten die ik dan maak.
Antwoord hierop:
" Ik zal dit intern even nagaan. Ophalen is normaal gesproken niet
mogelijk,maar ik kan een uitzondering maken. Wij rekening geen
verzendkosten dus de prijs blijft dan hetzelfde. Graag aangeven hoelaat u
langskomt. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd."
Ik heb gereageerd dat men de situatie volgens mij niet begreep en dat het mij een vrije dag en klanten kost. Tevens opnieuw het verhaal dat ik hem wil afhalen en dat zij de verzendkosten die zij sowieso aan de bezorger betalen dan aan mij betalen omdat ik hem ophaal, ging om 10 euro.
Reactie;
"Wij geven altijd aan dat de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen wordt
bezorgd. Wanneer een klant vraagt wanneer het product aankomt geven wij
een indicatie van de tijd van aankomst zoals mijn collega heeft gedaan.
Omdat wij werken met externe partijen is dit niet altijd kloppend. Wij
begrijpen dat het erg vervelend is, maar helaas kunnen hier niets aan
veranderen. Wij kunnen u de optie geven om ze hier op te halen wat we
normaal gesproken niet doen. Tegemoet komen in de kosten is helaas niet
mogelijk, ook omdat u deze tafel al met kortingen hebt kunnen aanschaffen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak."
Dit maakte mij erg pissig. Ik heb dus geantwoord dat ze zich niet kunnen verschuilen achter dat de medewerker een indicatie gaf, gezien ik duidelijk had aangegeven hem voor het weekend geleverd te willen en dit was akkoord en er was zelfs een dag met tijd en code doorgegeven. Tevens uitgelegd dat ik GEEN kortin gheb gehad, maar dat de website van voor prijzen hanteert, maar dat is al maanden lang, eigenlij kstandaard, dus dat zijn ' nep kortingen' . Dezelfde soort massagebanken waren elders namelijk even duur. Ik bood ze hierin een laatste kans het op te lossen om ook te zorgen dat ik tevreden was en positieve reviews zou plaatsen. Ik kreeg reactie dat ik hem toch op kon komen halen maar dat wel voor half 5 moest doen. Het is voor mij 40 minuten rijden en in de spits nog langer. Ik mailde dat ik onderweg was en exact half 5 er zou zijn. Reactie hierop was dat ik voor half 5 moest komen anders was het magazijn gesloten.
Ik ben onderweg en halverwege, gaat de telefoon. Is het Pricerebel met de melding dat de massagebank niet op voorraad is ????? Heel vreemd want hij was op voorraad zou al verzonden zijn en had vandaag er moeten zijn, hij geeft eerst aan dat pakketdienst mogelijk vertraging heeft door drukte, later dat hij vandaag verstuurd zou worden en nu ineens is hij er niet???? Ik kon een blauwe of zwarte krijgen, maar daar heb ik niet voor gekozen gezien dat niet bij de inrichting van de studio past. Dan kon ik wel een aluminium krijgen voor dezelfde prijs, maar daarvoor heb ik ook niet gekozen, omdat dit niet de sfeer uitstraalt. Alles is bij mij in houttinten dan ga ik geen aluminium tafel neerzetten.
Kortom een zeer slechte ervaring waarbij wordt gecommuniceerd zonder dat men checkt wat er is gebeurd en of er uberhaupt wel voorraad is...
Denk dus goed na voordat je hier besteld: het zou zomaar kunnen dat je het laat krijgt of dat het product er zelfs niet meer is....
Gezien het bedrijf pricerebel hetzelfde bedrijf is als [Externe Link] geldt daar hetzelfde voor, geeft het dier een andere naam, maar het probleem is hetzelfde.
14 februari 2014