Via deze site ben ik overgestapt van Ziggo naar KPN televisie en internet. Naast de overzichtelijke informatie (wat krijg ik voor hoeveel per maand én de besparing in het eerste jaar) om te vergelijke... Toon meer
De site gaf een overzichtelijk overzicht van mijn wensen, waardoor ik al snel bij een keuze uitkwam. Toen ik nog een korte vraag had, heb ik hierover contact kunnen opnemen met de klantenservice en we... Toon meer
Zeer slechte site op Cashback actie. Kpn abonnement genomen na 3 maanden zou ik 50 euro terug krijgen. Maar na 3 maanden contact opgenomen zeggen ze je moest een formulier invullen en dat ze je er nie... Toon meer
Internetabonnementen vergelijken: Alles-in-1 internet - Internet - Internet en tv - Internet en bellen - Glasvezelinternet - Zakelijk internet Mobiel: Smartphones met abonnementen - Sim Only abonnementen - Losse smartphone toestellen Energieaanbieders vergelijken Verzekeringen vergelijken: Aansprakelijkheid - Auto - Inboedel - Opstal - Rechtsbijstand - Reis- en Zorgverzekeringen Offertes op maat opvragen: Makelaars - Notarissen - Verhuisbedrijven
Verenigde Staten
- 0858888566
- info@prijsvergelijken.nl
- prijsvergelijken.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer onheus en agressief te woord gestaan. Word daarbij gespamd met telefoontjes, ondanks herhaald verzoek mij uit het register te schrappen.
Zeer onheus te woord gestaan. Ik word dagelijks lastiggevallen en meld steeds geen interesse te hebben en geef steeds al maanden aan dat ik niet meer gebeld wens te worden. Zeer brutaal en opdringerig. Medewerker Guus. Zo iemand zorgt juist voor omzetverlies. Hij vond dat ik geen recht had te melden geen interesse te hebben omdat het vorige contract op naam van mijn man staat. Zelden zo’n slechte, brutale verkoper getroffen. Een dikke 0.
Overweeg een officiële klacht in te dienen.
Makkelijk te regelen
Contact was snel en duidelijk, geld na een tijdje vanzelf op de rekening
Makkelijk en goed overgestapt.
Het was makkelijk en duidelijk vergelijken op de site, en de overstap ging makkelijk.
Prima!
Het vergelijken was eenvoudig en de geadverteerde cashback is reeds betaald.
Er staan maar 4 bedrijven die…
Er staan maar 4 bedrijven die vergelijkt kunnen worden.
er zijn meer dan 100 aanbieders waar zijn die gebleven.
Slechte vergelijkingssite.

Antwoord van Prijsvergelijken.nl
De overloop verliep soepel
De overloop verliep soepel, en ook de cashback was snel ontvangen!
Goede site voor vergelijking
Goede site voor vergelijking, alles snel geregeld met afsluiten en goede cashback actie die zonder problemen is verlopen. Top!
nou odido is heel slecht zit alle…
nou odido is heel slecht zit alle feestdagen zonder tv
Prima verlopen overstap, met mooie bonus.
Het nieuwe contract met ZIGGO is probleemloos verlopen, met een mooie bonus van Prijsvergelijker.
Zeer tevreden
Mijn aanvraag is heel goed afgehandeld, zeer tevreden.
goede telefoonvergelijkingen aangeboden…
goede telefoonvergelijkingen aangeboden en het beloofde geld betaald. Bedankt voor jullie top service prijsvergelijken.nl !!
Prettige en zeer klantvriendelijke…
Prettige en zeer klantvriendelijke ondersteuning door de heer Coen Jonker, een voorbeeld voor velen!
Het bedrijf heeft snel gehandeld en…
Het bedrijf heeft snel gehandeld en duidelijke procedures gevolgd. Ook duidelijk voor de klant. Dank je
Beste deal verkregen door te vergelijken
Dankzij Prijsvergelijken.nl een goed vergelijk gezien tussen de providers en naast de al mooie korting van de provider zelf ook nog eens een mooie cashback ontvangen.
Heldere afspraken, snelle service
Snelle service, heldere afspraken
Super
Het was allemaal duidelijk en makkelijk te regelen en de cashback gekregen zoals beloofd.
Snelle en correcte afhandeling
Nette en eerlijke afhandeling!
Ondanks dat er een verkeerde melding werd aangegeven werd de cashback keurig geregeld en snel afgehandeld. Super service!