De eerste bestelling heeft wel erg lang geduurd voordat die hier was. Na klacht per mail is erop geacteerd en bestelling is ontvangen maar pas na 5-6 weken. Primoo verkoopt blijkbaar producten vanuit... Toon meer

Iets wat maanden geleden besteld is bij primoo....nooit ontvangen . Na 10 tallen mails gestuurd te hebben , geen reactie. En dan schrijven ze ook nog op de webshop .. promoo is prima?!! Vuile opli... Toon meer

Scheerapparaat is helemaal top, super glad scheren en muisstil. Had ook een reserve scheermes besteld maar die kwam niet mee met de bestelling, een mailtje gestuurd en er werd gelijk gereageerd en sup... Toon meer

Primoo is een dropshipping bedrijf. Duurt wat langer totdat het komt. Goedkoper om rechtstreeks bij Aliexpress te bestellen. Pakket is wel in goede orde ontvangen uiteindelijk Duurde wel wat lange... Toon meer

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting

Oplichting! Deurbescherming/stickers besteld, (vals) trackingnummer ontvangen, geen stickers! Na diverse mails nogmaals toezegging tot verzending , maar wederom (vals trackingnummer) en tot op heden GEEN stickers!!!
Gelukkig via Klarna "betaald".

6 november 2024

Misleiding

Adventkalender besteld. Op het filmpje zag het er prachtig uit met aantrekkelijke inhoud. Het was een grote teleurstelling. Veel vakjes waren leeg en de dingen die er wel inzaten waren lelijk en/of waardeloos. Na het sturen van een mail met een vraag om een oplossing was het enige antwoord dat ik het op eigen kosten kon terugsturen. Wat een slecht bedrijf. Ik zal daar nooit meer bestellen. Pure misleiding.

12 november 2024

Geen geloofwaardig bedrijf

7/11 een bestelling gedaan van deur stickers 19,99 €,
zou binnen de 4 dagen geleverd worden, vandaag nog niets ontvangen, mail gestuurd maar geen antwoordt tot op heden.

7 november 2024

Wat een oplichters zeg

Wat een oplichters zeg, zijn gewoon dropchipers die de rotzooi in China bestellen en afspraken niet nakomen.
NOOIT MEER BESTELLEN DAAR
zonde van het geld en de moeite want ze reageren niet op klachten.

1 november 2024

Deurlijst bescherming voor Skoda en…

Deurlijst bescherming voor Skoda en telefoonhouder besteld 3 weken geleden nog steeds niets ontvangen.
Lees slechte berichten hierop dat er meer mensen klagen , dit bedrijf of zogenaamde bedrijf moet aangepakt worden.
Ik bestel nooit meer bij jullie , eigenlijk een aanklacht indienen.

13 november 2024

2x twee setjes deur bescherming voor…

2x twee setjes deur bescherming voor een Mazda auto gekocht. Eerst de metalen waar ze in het filmpje laten zien dat er een rubber rand om zit om je lak te beschermen maar bij ontvangst geen rubberen rand gezien bij geen van beide setjes.
Daarna autodeur bescherming van siliconen besteld maar daar hebben ze alleen een sticker van het Mazda logo opgeplakt. Het woord Mazda stond er niet op zoals wel in het filmpje lieten zien als was dat van een ander merk.
Wel via betaalsysteem Klarna aangegeven om te betalen ( afterpay systeem ) dus de artikelen zijn wel geleverd maar niet zoals in het reclame filmpje werd getoond.

11 oktober 2024

Na lang wachten eindelijk gekregen.

Na lang wachten eindelijk gekregen.
Het komt uit China en niet uit eigen Nederland.Dus duur betaald.
Het sponsje is na een keer gebruiken nu al kapot.
Het is een waardeloos bedrijf.
Zal hier nooit mee iets kopen
Dat noem ik mensen voor de gek houden.
Schaam jullie.

17 oktober 2024

Trust piloot

Mijn vraag gelijk aan trust pilot.
Hoe kan het dat ze reclame maken uit u naam met 5 sterren en u dit accepteert??? En ja ik snap dat ik altijd eerst bij u app moet kijken.

8 september 2024

Dropshipper

Dropshipper, de website lijkt Nederlands, maar in de algemene voorwaarden staat gevestigd te Hong Kong. Ze adverteren dan ook op hun site met ee 5 sterren rating, alles in de stijl van trustpilot. Als je erop klikt kom je op een nep teustpilot pagina terrecht.

27 augustus 2024

Dit bedrijf zijn oplichters7

Dit bedrijf zijn oplichters!
Heb iets besteld, wat niet werkte.
Wou t terug sturen, maar dat moest ik naar China terug sturen, waar ik ook nog es 16 euro voor zou moeten betalen aan hun!
Mensen, koop hier niks! Dan kun je t beter direct bij Ali express kopen!

2 augustus 2024

Zo slecht onlangs een tracker gekocht…

Zo slecht onlangs een tracker gekocht voor mijn motor bij binnenkomst alles geïnstalleerd zo als de beschrijving wat ik ook probeerde hij werkte niet contact via de mail met primoo moest een video maken hoe dan dit apparaat werkt niet volgens dit bedrijf is het apparaat getest nou hoe kan het dan zijn dat de maps nog in China stond nakijken ja nee onzin koopt echt niet bij dit bedrijf zo waardeloos

15 augustus 2024

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf, hoe kun je zo met je leven omgaan.
Gelukkig geloof ik in Karma.....
Bestel nooit, maar dan ook nooit iets!!

8 augustus 2024

Kan je ook nul sterren geven????

Tot nu toe heb ik hen nog steeds het voordeel van de twijfel gegeven maar nu ben ik het echt zat! Kan je ook nul sterren geven???? Want die ene ster is er nog eentje teveel. Echt waardeloze shop. Je bestelt een artikel, krijgt maar de helft.... Al 4 maal het contactformulier ingevuld met foto's als bewijs.. en telkens hetzelfde antwoord dat je krijgt : wij zullen het onderzoeken ... zo gaat het nu al bijna 2 maanden !!!! Ik reken er dus al bijna niet meer op dat ik nog iets zal ontvangen...Gewoon een bende bedriegers!! Koop hier niets!!! Heeft zijn redenen dat je nergens een adres of telefoonnummer kan terug vinden..

24 mei 2024

Nog nooit zo'n walgelijk bedrijf gezien…

Nog nooit zo'n walgelijk bedrijf gezien als dit. Product nooit ontvangen. Vanaf vorig jaar November hier al mee bezig. Uiteindelijk krijg je in Mei te horen dat ze het geld terug gaan storten. Naar veelvuldig mailen met een dame genaamd Johanne die overigens alleen maar standaard antwoorden geeft en niet inhoudelijk op een mail in gaat. Krijg je het verhaal "we hebben een terugbetaling gedaan". Uiteraard niets ontvangen! Nog nooit zo'n walgelijk zooitje gezien als dit. Dat zo'n bedrijf überhaupt nog mag bestaan. Absoluut geen aanrader!!! Laat het een les zijn voor vele anderen.

10 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?