Onlangs heb ik met spoed wat moeten uitprinten via m'n mobiel. Aangezien ik zelf geen printer bezit en A-technisch ben met een mobiel, ben ik bij Printerette a/d Valeriusstraat in Den Haag terecht... Toon meer

2,7

Slecht

Superfijn geholpen door medewerkster…

Superfijn geholpen door medewerkster Marguerite. Op zeer korte termijn had ik nog een magazine nodig om te laten printen. Ze maakte direct tijd voor me en begreep meteen wat mijn wensen waren. Ze was ontzettend klantvriendelijk en geduldig, zelfs toen ik nog wat twijfelde en van idee wisselde. Echt topservice! Heel erg bedankt, Marguerite!

22 januari 2026

Wil geen poster printen

Wil onze print niet printen.
Het was te politiek.
Het was voor een inzamelactie voor Oekraïne. Niets anti-Rus. Puur hulp voor Oekraïne

10 december 2025

Slordig en slecht

Zuchtende baliedame die me 5 minuten liet wachten met papier aanvullen in de printer in een lege zaak. Je betaalt per minuut computergebruik. Pdf uitgeprint. Zelf niet gezien dat formaat dat ik wou niet kon dus prima, printjes afrekenen. Ik narekenen op de fiets, hebben ze printopdrachten die niet geprint zijn ook meegerekend. Nooit meer heen.

20 november 2025

Supertop medewerker ASLEY

Onlangs heb ik met spoed wat moeten uitprinten via m'n mobiel. Aangezien ik zelf geen printer bezit en A-technisch ben met een mobiel, ben ik bij Printerette a/d Valeriusstraat in Den Haag terecht gekomen
Hier ben ik heel erg vriendelijk en geduldig geholpen door medewerker ASLEY.
Zij weet hoe je klantvriendelijk service moet verlenen, Super top Dank je wel Asley!

13 september 2025

Wilde kopieën hebben

Wilde kopieën hebben, medewerker was bexig net ander. Rustig afwachten. Konen er anderen binnen. Werden direct geholpen. Wat? Medewerker gaat verder achter de balie. Helpt mij niet! Ziet me niet! Wat een raar bedrijf, waar ik niet meer naar terugga en anderen dit ook zal afraden.

5 september 2025

5 euro voor 1 zwart-wit printje

Ik ben al vaker bij de Printerette in Leiden geweest en iedere keer vragen ze een ander bedrag voor 1 printje. Maar vandaag is de laatste keer geweest en zal ik hier nooit meer komen en wil in anderen waarschuwen. Voor 1 zwart-wit printje werd een starttarief (??) van 5 euro gerekend!!!!!!!!!!! Toen ik zei dat er iedere keer een ander tarief wordt gerekend, maar nog nooit 5 euro voor een printje heb moeten betalen, bleef een mannelijke medewerker achter mij staan met zijn handen in zijn zij en zei dat ik geluk heb gehad de andere keren, hij bleef dit continue herhalen. Echt arrogant en dreigend en een belachelijk tarief! Twee straten verderop heeft een winkel het label geprint voor 50 cent.

2 augustus 2025

Top Service Afdrukken Portfolio's

Ik heb mijn portfolio’s laten afdrukken bij Printerette in Utrecht en ben daarbij ontzettend goed geholpen. Het team nam ruim de tijd, gaf deskundig advies en communiceerde alles duidelijk en vriendelijk. De service voelde persoonlijk en professioneel. Ik kan Printerette dan ook van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige afdrukken van portfolio’s of ander creatief werk.

27 juni 2025

Super klantvriendelijk en…

Super klantvriendelijk en professioneel.
Ik kom al 15 jaar bij de Printerette in Rijswijk waar ook al die tijd al dezelfde vriendelijke dames werknemers werken.
Ze denken goed mee en weten het altijd net even mooier te maken dan je zelf bedacht zou hebben.
Mijn laatste partiture was een klein kunstwerkje !!!

19 juni 2025

supervriendelijke medewerkers

Mijn bestelling nam veel meer tijd om te versturen, en kwam te laat voor een speciaal feest. Supervriendelijke medewerkers zorgden dat ik mijn printopdracht lokaal in de winkel kon ophalen. Snel geregeld. Heel blij mee!!!

6 juni 2025

PRINTERETTE- ROTTERDAM

Personeel is zeer onvriendelijk. Het is een veels te dure slome lelijke saai uitziende en chaotische winkel. Het is niet duidelijk waar men geholpen wordt en door wie. Een dikke man met vettig haar zit direct achter de toonbank die hij gebruikt als kantoor met een chagrijnig pokdalig onverzorg onaantrekkelijk uiterlijk..Hij bleert mee met Andre Hazes zijn reeds 50 jaar oude liedjes. En heeft de Muziek zo hard staan dat de discotheek hem nog zacht zou zetten en je elkaar nauwelijks nog kan verstaan. Ga naar een behulpzame Copyshop met klantenservice en kennis van zaken. En die je niet het vel over de kop vraagt voor een paar printjes.

22 maart 2025

Wat een waardeloze klantenservice en…

Wat een waardeloze klantenservice en medewerker trof ik aan nadat ik een besteld ingebonden product terugbracht omdat het helemaal uit elkaar viel na 2 mnd. Het was een kerstkado en alleen het printen en inbinden kostte €25. Super gestresed en onvriendelijke medewerkers- ik kom niet meer terug

24 januari 2025

Hele slechte ervaring gehad bij Primterette Oostplein

Hele slechte ervaring gehad bij Printerette Oostplein. Als je om hulp vraagt omdat je er even niet uitkomt, wordt je aan je lot overgelaten of zeer ongeduldig en respectloos te woord gestaan. De zaak is veel te klein, er heerst een negatieve sfeer en ze hanteren woekerprijzen. Ik zou deze overslaan! Genoeg andere wel klantvriendelijke printzaken. Het onprofessioneel personeel helpt deze zaak aan de ondergang. Mark my Words!

17 oktober 2024

Zeer onprofessioneel en zeer niet klant…

Zeer onprofessioneel en zeer niet klantvriendelijk. Kosten te hoog, omgerekend 59.50 euro per uur als ze iets voor je moeten printen.

Daarbij is het proces intern niet logisch ingericht waardoor de wachtrijen enorm zijn. Nu ik dit schrijf begrijp ik ook waarom ze zo duur zijn.

Te weinig klanten kunnen helpen in de beschikbare tijd. Nogmaals zeer onprofessioneel, niet klantvriendelijk en niet efficiënt.

Kortom voor eenvoudige print niet naar Printerette!

27 augustus 2024

A4 print gaat per tijd

A4 print gaat per tijd
Vreemd: toen ik vandaag afrekende voor 1 A4- print moest ik bijna het dubbele betalen dan de dag ervoor. Wat bleek: ik had langer achter de printer gestaan, langer de tijd genomen. Vind het een afknapper dat zij per print en ook de tijd meten om de prijs te bepalen. Ik moet soms, als klant toch ook langer wachten als de medewerker, langer bezig is met iemand. Bijzonder onsympathiek en voor mij een reden om hier niet meer te komen.

23 augustus 2024

TAILORMADE DESIGN

De PRINTERETTE Alkmaar:
Voor een tailormade advies en -design, voor een bijzondere gelegenheid of een unieke activiteit.
Vraag naar Bas en hij regelt het allemaal,
Een feestelijke ervaring en daar iets speciaals voor laten creëren:
PRINTERETTE ALKMAAR en Bas is ‘Y(our) Man’!!!

14 augustus 2024

Bedrog op een eenvoudig niveau bij Printerette

Ik ben 19 juli bij printerette in Oostplein Rotterdam. Wat een oplichters!! To print een A4 in zwart-wit dat moet ik van de telefoon naar zijn email sturen, moet ik €5,22 BETALEN!! Een bedrog die zijn weerga niet kent!!
En dan nog, zij willen geen faktuur geven.
Kijk out met deze onderneming!!

19 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?