Bedrijfsgegevens

1. Medische organisatie

Geschreven door het bedrijf

PRO Age Medical Academy er en anerkendt dansk klinikkæde med afdelinger i Frederiksberg (København), Aarhus, Aalborg, Odense og Viborg. Klinikkerne består af erfarne læger, sygeplejersker og specialister, der tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger såsom botox, fillers, laserbehandlinger, skinboosters og anti-aging-løsninger — alle med fokus på skræddersyet behandling, høj patientomsorg og rimelige priser.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk dygtige!

Jeg er kommet hos Pro age gennem de seneste 3 år & jeg er meget meget tilfreds hver eneste gang! Både mine søstre & jeg får med jævne mellemrum behandlinger hos Mujde i Aarhus. Mujde er både dygtig, professionel & man føler sig i de bedste hænder hos hende. Hun både lytter til ens ønsker, samtidig med hun rådgiver uden at “over sælge” Helt oprigtigt det bedste sted & de har min varmeste anbefaling!

11 mei 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid gennem alle årene.
Det glæder os virkelig meget at høre, at både du og dine søstre føler jer trygge og tilfredse hos os.
Det tog mig faktisk en time at finde ud af, hvem “Consumer” var 😄
Nu har jeg fundet ud af det, og jeg respekterer selvfølgelig fuldt ud, at du ønsker at være anonym ❤️
Vi sætter stor pris på dig og glæder os til at se dig igen 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid go behandling og super godt…

Altid go behandling og super godt resultat!

4 mei 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem alle årene, Christina 🤍
Det betyder utrolig meget for os, at du har været kunde hos os siden 2021, og at du stadig føler dig godt behandlet og tilfreds med dine resultater.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til mange flere besøg hos os 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget behagelig og professionel oplevelse

Jeg har fået lavet læbefiller hos Zinat, og jeg er mere end 100% tilfreds med resultatet. Zinat var utrolig professionel, dygtig og tryg gennem hele forløbet. Mine læber har mange ar efter en ulykke, hvilket gør dem udfordrende at arbejde med, men hun formåede præcis at skabe det resultat, jeg havde håbet på. Jeg kan varmt anbefale hende!

24 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid til os ❤️
Vi er utrolig glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, især når vi arbejder med individuelle udfordringer og ønsker at skabe et naturligt og smukt resultat tilpasset den enkelte kunde.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen hos os igen 🌸

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig chokerende oplevelse.

OPDATERING PÅ SVAR FRA PROAGE:

Tak for svaret, men det indeholder desværre oplysninger, som ikke passer.

I skriver, at der var ledige tider den 27/4 i Viborg. Det er direkte forkert, da den 27/4 var en mandag, og I kun har åbent torsdag og søndag. Jeg bookede den første tid, der var muligt at få.

Det ændrer heller ikke på det faktum, at resultatet af behandlingen er meget dårligt. Mit ansigt er tydeligt skævt, det ene øjenbryn sidder markant højere end det andet, og det andet øje hænger. Dette blev også anerkendt ved konsultationen.

Alligevel valgte I at sende mig hjem uden hjælp og gemme jer bag en tidsfrist, som jeg reelt ikke havde mulighed for at overholde. Det er hverken professionelt eller ansvarligt.

At tilbyde rabat for anmeldelser underminerer desuden troværdigheden af jeres ratings, uanset hvordan I vælger at formulere det.

Jeg står stadig tilbage med et utilfredsstillende resultat og en meget dårlig kundeoplevelse!

Virkelig chokerende oplevelse.

Jeg fik en behandling i Viborg, som endte direkte mislykket. Det ene øjenbryn sad helt oppe i panden, mens det andet øje hang, og mit ansigt var tydeligt skævt. Jeg forsøgte flere gange at få en touch up-tid inden for deres egen frist på 17 dage, men det var umuligt, fordi de kun har åbent to dage om ugen og ingen ledige tider havde.

Jeg bookede derfor den første tid, jeg overhovedet kunne få – efter 25 dage. Da jeg møder op, bliver jeg afvist og sendt hjem uden hjælp, selvom behandleren tydeligt kunne se, hvor galt resultatet var.

At gemme sig bag en tidsfrist, som kunderne reelt ikke har mulighed for at overholde, er simpelthen uacceptabelt. Pris og kvalitet hænger tydeligvis sammen.

Det gør heller ikke oplevelsen mere troværdig, at kunder tilbydes 5 % rabat for at skrive gode anmeldelser.

Kommer aldrig tilbage. Kan på ingen måde anbefale dette sted.

7 mei 2026

Kære Chanett
Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med dit forløb hos os.
Du fik din behandling d. 12/4, og som vi informerer alle kunder om, vurderes Botox-resultatet efter 14–17 dage, hvor en eventuel touch up skal foretages indenfor denne periode.
Der var ledige touch up-tider i Viborg både søndag d. 26/4 og torsdag d. 30/4 indenfor den anbefalede periode. Vi har forståelse for, at tiderne desværre ikke passede med din kalender, men vi har ikke mulighed for at ændre vores åbningstider individuelt fra kunde til kunde.
Hvis tiderne online ikke passede dig, har du altid mulighed for at kontakte os telefonisk eller på mail, så forsøger vi naturligvis at hjælpe med at finde den bedst mulige løsning.
Vi respekterer selvfølgelig din ret til at dele din oplevelse. Vi vil dog gerne understrege, at Trustpilot ikke er en chatplatform til længere dialoger frem og tilbage.
Vedrørende rabat for anmeldelser er det helt frivilligt for kunden, om man ønsker at give 1, 2 eller 5 stjerner. Vi presser aldrig kunder til positive anmeldelser. Formålet er alene at motivere kunder til at dele deres ærlige oplevelse og feedback med os.
Vi tager naturligvis din feedback seriøst og arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen.

Professionelt rådgivning

Professionelt rådgivning.
Smilende personale 😀!
Rigtig god behandling hver gang !!!

1 mei 2026

Kære Magdalena,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine søde ord 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt rådgivet og tryg hos os – og at du får en god oplevelse hver gang.

Vi glæder os til at se dig igen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig professionel og god…

Virkelig professionel og god behandling. Og rigtig gode priser!

30 april 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både behandling og priser.
Vi glæder os til at se dig igen 😊

Botox 3 områder

Jeg har ved Pro Age fået foretaget min første behandling med Botox. Det var tre områder – panden, bekymringsrynken og smilerynkerne ved øjnene – og jeg har overordnet været rigtig glad for hele forløbet. Lige fra den online konsultation til selve behandlingen, som blev udført af en meget sød og informativ behandler, har det været en tryg og positiv oplevelse.
Resultatet er blevet fint, men ikke helt optimalt. Jeg er dog samtidig opmærksom på, at det er tre områder der kan reagere forskelligt, og at der derfor ofte kan være behov for en mindre justering for at opnå det bedste samlede resultat - især første gang.
Det, jeg oplever som et minus, er dog, at en eventuel touch-up koster 200 kr. pr. område. I mit tilfælde vil det potentielt betyde en ekstra udgift på 600 kr., hvilket har gjort, at jeg endnu ikke har booket en kontrol – selvom jeg egentlig føler, at jeg kunne have gavn af den.

14 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse gennem hele forløbet.
Du har helt ret i, at de tre områder kan reagere forskelligt – især ved første behandling – og derfor kan en mindre justering nogle gange være nødvendig for det optimale resultat.
I forhold til touch-up, så er det korrekt, at der kan være en mindre egenbetaling, hvis der bruges ekstra produkt. Vi anbefaler altid en kontrol efter 14–17 dage, hvor vi vurderer resultatet sammen og finder den bedste løsning. 😊

Tilfreds

Profesional hjælp og rådgivning. Har brugt denne klinik i mange år og kan kun anbefale 😀

29 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem årene 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både rådgivning og behandling.
Vi glæder os til at se dig igen i klinikken 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er super glad for mit resultat

Jeg er super glad for mit resultat – det ser meget naturligt ud og præcis, som jeg havde håbet. Mujde var meget professionel, sød og fik mig til at føle mig tryg gennem hele forløbet. Jeg følte mig i rigtig gode hænder fra start til slut. En virkelig god oplevelse, og jeg glæder mig allerede til min næste behandling.

12 april 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Zofie 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er så tilfreds med dit resultat, og at det lever op til dine forventninger.
Vi er især glade for, at du følte dig tryg gennem hele forløbet – det er meget vigtigt for os. Jeg giver selvfølgelig din søde feedback videre til Mujde 😊
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
PRO Age Medical Academy 💛

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig dygtig og professionel…

Virkelig dygtig og professionel behandling! 😊 Du er både tålmodig, lyttende og god til at forstå præcis, hvad der skal til. Resultatet ser meget naturligt og smukt ud – jeg er virkelig glad for det! Kan klart anbefales.”😊😊

10 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord 😊
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet.
Hvis du har mulighed for det, vil vi sætte stor pris på en 5-stjernet vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐ – det hjælper os rigtig meget.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
PRO age Team

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid dejligt at komme til behandling

Altid dejligt at komme til behandling - god kundeservice og fint resultat ❤️

9 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Mange tak for din smukke feedback 💚
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen ✨

Altid god oplevelse

16 april 2026

Antwoord van PRO Age Medical Academy

Tusind tak for dine 5 stjerner og dine flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi glæder os meget til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en professionel behandling og god…

Altid en professionel behandling og god vejledning. Helt tryg i deres hænder;-)

2 april 2026

Kære Dorthe
Mange tak for din smukke anmeldelse og dine 5 stjerner. Din tryghed og tilfredshed er det vigtigste for os, og det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både behandling og vejledning. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Altid professionel og venlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid professionel og venlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Specielt Muje

30 maart 2026

Kære Joanna
Tusind tak for din skønne anmeldelse og dine 5 stjerner ⭐️ Det betyder meget for os at høre, at du oplever både professionalisme og venlighed hos os. Vi er især glade for din ros til Mujde – det giver vi selvfølgelig videre 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Kære Pro Age

Kære Pro Age
Jeg skriver for at give stor ros til jeres medarbejder Zinat. Ud over at være sød, er hun også utrolig dygtig til sit arbejde.

Tusind tak for en rigtig god behandling og vejledning i klinikken i København.

Hilsen
Filiz

31 maart 2026

Kære Filiz
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🌟
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i København, og især at du er tilfreds med behandlingen og vejledningen fra Zinat. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt taget hånd om.
Vi vil selvfølgelig give din ros videre til Zinat – hun bliver helt sikkert meget glad 🙏
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Pro Age.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse og professionel…

Rigtig god oplevelse og professionel behandling 😊

25 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Christina 🤍
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og oplevede behandlingen som professionel.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Pro Age Team 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikation og behandlinger!

Jeg er så glad for Proage!
Jeg har fået lavet læber- Hun er simpelthen skøn, mega sød og rigtig god til at svarer og komme med uddybende svar med begrundelser.
Har fået lavet læber et sted førhen, og kan se og mærke tydelig forskel.
Formen på mine læber samt størrelsen er perfekt. Det lige det jeg ville have.
Kan kun anbefale!!

2 april 2026

Kære Kinga,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord – det betyder virkelig meget for os 🙏
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, får god vejledning og opnår præcis det ønskede resultat.
Du er altid meget velkommen hos os igen 💚

Fantastisk oplevelse 🤩

Fantastisk oplevelse 🤩
Professionel og meget behagelig behandling. Jeg følte mig i trygge hænder og kommer helt sikkert igen.
Jeg anbefaler helt sikkert Pro Age til alle.

11 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Tina 🤩
Det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse hos os.
Vi lægger stor vægt på, at alle vores kunder føler sig trygge og godt behandlet – så det glæder os virkelig at høre, at du oplevede netop det.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 💫
Pro Age Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Føler sig altid velkommen og de ved…

Føler sig altid velkommen og de ved hvad de laver kun ros og 5 stjerner

12 februari 2026

Kære AliceAaby
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid føler dig velkommen hos os.
Vi gør os umage for både at skabe trygge rammer og levere behandlinger med høj faglighed, så det er virkelig skønt at høre, at det mærkes.
Vi glæder os til at se dig igen 💚
ProAge Team

Lees meer over geverifieerde reviews.